Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Cassius42 to fan UFC, a Owca nie śledzi zawodowego MMA.Czy @Owca aka żelazny staruszek to nie przypadkiem nasz kochany Kasjuszek? @Cassius42 od 21.2 do środy nieaktywny na forum, co ciekawe Owca również dokładnie w tym samym czasie był nieaktywny, przypadek? Nie sądzę. Mamy prawdopodobnie kolejnego multikonciarza panowie.
Przecież to oczywiste, że tą zmyłką chce ukryć fakt posiadania multikonta. To jedna i ta sama osoba. Spójrz na daty w historii postawania które podałem wyżej tych dwóch nicków.@Cassius42 to fan UFC, a Owca nie śledzi zawodowego MMA.
Muran poległ w sądzie ze swoim bratem, którego oczerniał. Niedługo kolejne rozprawy ma z niedoszłą synową, Ekiertem i Tanculą xd
Z całym szacunkiem, Twoje 180 w 3 tygodnie też daje ponad 3k w rok, więc jesteś pierwszy do przejęcia pałeczki, jesli jakimś cudem rozkminki starszyzny okazałyby się nie prawdziwe.Z całym szacunkiem nie chciałoby mi się napisać tu 30 tysięcy komentarzy w rok jak ma ten cały Kasjusz. To już podchodzi pod ciężki nałóg.
![]()
Z całym szacunkiem, Twoje 180 w 3 tygodnie też daje prawie 10k w rok, więc jesteś pierwszy do przejęcia pałeczki, jesli jakimś cudem rozkminki starszyzny okazałyby się nie prawdziwe.
Ćpańcula przynajmniej wypadł i nie będzie trzeba go oglądać.Nie ma szans. FF to dziś te same mordy w 99 procentach. Te 180 postów nabiłem tylko przez świeże zestawienie Binia z Majewskim, a tak to tu wpadnę raz na 5 dni, bo oprócz samych gal nie będę pisał 58 milionowy raz o Ferarim,Tańculi czy Kwiecińskim gdzie mam na nich wylane od 4 lat.
Damskie się nie licząNie odejdzie. Będzie 48 zasada złamana jak nic.
Damskie się nie licząNie odejdzie. Będzie 48 zasada złamana jak nic.
Damskie się nie liczą![]()
Było, banDamskie się nie liczą![]()
Tak dla odmiany, kiedyś się serwery paliły a dzisiaj się freezująCzemu forum się freezuje Panie @defthomas co to się dzieje?
serwery przeciazone od zbyt duzej lisci oplotow na forumCzemu forum się freezuje Panie @defthomas co to się dzieje?
Ze co ku*wa robio?Czemu forum się freezuje Panie @defthomas co to się dzieje?
Zamiast interesować się tym g*wnem, warto prawdziwego sportowca jakim jest Paulina posłuchać:
Zamiast interesować się tym g*wnem, warto prawdziwego sportowca jakim jest Paulina posłuchać:
Oprócz ciebie półgłówku, zasrany, zajebany...Przecież tu nikt nie interesuje się frikami.
Oprócz ciebie półgłówku, zasrany, zajebany...View attachment 120100
Akurat Paulinie to na zdrowie wyszło, na 100 tys dolarów, pewnie by musiała 40 walk stoczyć a i może sumując tego by nie zarobiłaObejrzałem 12 minut i już słyszę jakim ‚promotorem’ jest kelner… mega słabo oczywiście z jego strony.