Fame MMA gala youtuberów

Obejrzałem trochę ten wywiad Natana, który Takefun reklamował, że wyleje syf na Fame, ale jak zrobił się monopol Fame to cichutki ten Natanek był w większości w tym wywiadzie nazywając tylko Rozpare Rozporkiem pare razy. Szalony Reporter w szoku, że nawet Natanowi spadają zasięgi na wywiadach. Ci ludzie cały czas nie rozumieją, że nawet mu zacznie spadać, bo tu się rozchodzi ciągle o te same mordy. Podsumowując co to miały nie być za kariery na Misfist Ferrariego i Natana, a bez reflektorów Fame ich nie ma. Tak w ogóle to kompletnie nie rozumiem jakim cudem CO-ME tej gali Ferrari vs Bratan. Chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu tego nudnego wiatraka.

Z całym szacunkiem nie chciałoby mi się napisać tu 30 tysięcy komentarzy w rok jak ma ten cały Kasjusz. To już podchodzi pod ciężki nałóg.

:fjedzia:

Z całym szacunkiem nie chciałoby mi się napisać tu 30 tysięcy komentarzy w rok jak ma ten cały Kasjusz. To już podchodzi pod ciężki nałóg.

:fjedzia:
Z całym szacunkiem, Twoje 180 w 3 tygodnie też daje ponad 3k w rok, więc jesteś pierwszy do przejęcia pałeczki, jesli jakimś cudem rozkminki starszyzny okazałyby się nie prawdziwe.

Last edited:
Z całym szacunkiem, Twoje 180 w 3 tygodnie też daje prawie 10k w rok, więc jesteś pierwszy do przejęcia pałeczki, jesli jakimś cudem rozkminki starszyzny okazałyby się nie prawdziwe.

Nie ma szans. FF to dziś te same mordy w 99 procentach. Te 180 postów nabiłem tylko przez świeże zestawienie Binia z Majewskim, a tak to tu wpadnę raz na 5 dni, bo oprócz samych gal nie będę pisał 58 milionowy raz o Ferarim,Tańculi czy Kwiecińskim gdzie mam na nich wylane od 4 lat.

Nie ma szans. FF to dziś te same mordy w 99 procentach. Te 180 postów nabiłem tylko przez świeże zestawienie Binia z Majewskim, a tak to tu wpadnę raz na 5 dni, bo oprócz samych gal nie będę pisał 58 milionowy raz o Ferarim,Tańculi czy Kwiecińskim gdzie mam na nich wylane od 4 lat.
Ćpańcula przynajmniej wypadł i nie będzie trzeba go oglądać.

Chłop jest taki łatwy do ‚pojechania’ ze głowa mała. Pierwsze z brzegu pytania żeby zamilkł:
- czemu tyle lat w Kanadzie i występowanie pod flaga jak się jest takim ‚patriota’
- alimenty, zabranie dzieci, rodzina go wyjebala za akcje
- czego nie widać go z babami a tylko z chłopami ;)
- problem z alko i narko, niech zrobi badania
Głowa mała ze gruby ‚dziennikarz’ boi się zapytać.

Edt. Chłop ma z 180 wzrostu i z 100 kg ulanca… a opowiadają jaki to on nie duży hehe
Krecik w gazie weekendowym by go do decyzji pod zabka wymęczył.

Przecież tu nikt nie interesuje się frikami.
Oprócz ciebie półgłówku, zasrany, zajebany...
endrju-sensei (1).gif

Back