Siedem
NoLife FC
@Dawid _Ozdoba-Legenda masz kupione PPV? Będzie dziś płynąć strumyk dla Krecika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już od kilku gal nie wspieram polskiego MMA. Jak będzie gdzieś, to tylko na strimov, fsl bo nie ma innego źródła już chyba.@Dawid _Ozdoba-Legenda masz kupione PPV? Będzie dziś płynąć strumyk dla Krecika?
FAME to chyba Fake MMA, tym bardziej że tam MMA coraz mniej nawet tego freakowego... FAME: Freak aka K1 małe rękawice, tylko Daro Lew pozostał fighterem MMA na tej gali...Już od kilku gal nie wspieram polskiego MMA. Jak będzie gdzieś, to tylko na strimov, fsl bo nie ma innego źródła już chyba.

Zaliczył olbrzymi progres...

Najlepiej razem z federacją prekursorem frik fajtów w naszym kraju.I dobrze, oby te chujostwa frikowe upadły
Najlepiej razem z federacją prekursorem frik fajtów w naszym kraju.

Komu potrzebni nasi gladiatorzy w cyrku jako wypełniacz do frikfajtów? Kto się nadaje to Babilon a później wyspy i gale łysego a reszta która nie rokuje naprawdę nie nadaje się do oglądania ani nikt o to nie prosi ani nie potrzebuje. W Polsce w ogóle gale MMA to jakieś biznesiki drobnych cwaniaków. Każdy prędzej czy później sięga po frików bo się nie spina.View attachment 110091View attachment 110092
To gdzie wtedy będą zarabiać kaskę Ci nasi gladiatorzy, no chyba nie na YT, TikToku czy IG jak te freaki... a nie każdy jest takim biznesmenem jak Pudzian, dla którego MMA jest tylko dodatkiem...
Jak też większość gali oglądam na COHONESKomu potrzebni nasi gladiatorzy w cyrku jako wypełniacz do frikfajtów? Kto się nadaje to Babilon a później wyspy i gale łysego a reszta która nie rokuje naprawdę nie nadaje się do oglądania ani nikt o to nie prosi ani nie potrzebuje. W Polsce w ogóle gale MMA to jakieś biznesiki drobnych cwaniaków. Każdy prędzej czy później sięga po frików bo się nie spina.
Bo kibice mają to w dupie, sponsorzy także, bandycka często otoczka odstrasza władze i normalnych obywateli (tak wiem wszyscy siedzą za niewinność). Mogę powiedzieć na przykładzie szarego kibica czyli moim osobistym że przestałem nawet zaglądać na MMA rocks kiedy zaczęły wypływać warmińsko mazurskie aferki haraczowo samochodowe. Trochę to trwało i jak już wróciłem to jedyne co budzą u mnie to uśmiech politowania. Patrząc na to całkiem z boku (na polską scenę MMA i ogólnie sztuk walki z uwzględnieniem promotorki) jest to tak z gruntu słabe a jednocześnie zepsute że aż mnie skręca z wkurwienia. Pamiętam jeszcze jak imperatorzy srali się o strimy a od jakiegoś czasu to oni musieliby mi zapłacić żebym obejrzał to wątpliwej jakości widowisko. Gdyby nie warstwa rozrywkowo artystyczna w komentarzach na forum to nawet nie wiedziałbym jakie klauny obecnie w cyrku występują (no dobra 3/4 nazwisk i tak nie znam)
#dejciepiniondznaPPVbedziemyzatopromowaćmlodych

i napisać posta wyjaśniającego te nowe nabytki KSW
Do tego dodałbym to, że nawet promotorzy mają problem, bo ci zawodnicy to jest żenada. Jak szlachta będzie chciała udzielać wywiadu to broń Boże nie pytać się xyz bo panowie się obrażą. Wywiady z Materlą wyglądają jak audiencje u Don CoreolneKomu potrzebni nasi gladiatorzy w cyrku jako wypełniacz do frikfajtów? Kto się nadaje to Babilon a później wyspy i gale łysego a reszta która nie rokuje naprawdę nie nadaje się do oglądania ani nikt o to nie prosi ani nie potrzebuje. W Polsce w ogóle gale MMA to jakieś biznesiki drobnych cwaniaków. Każdy prędzej czy później sięga po frików bo się nie spina.
Bo kibice mają to w dupie, sponsorzy także, bandycka często otoczka odstrasza władze i normalnych obywateli (tak wiem wszyscy siedzą za niewinność). Mogę powiedzieć na przykładzie szarego kibica czyli moim osobistym że przestałem nawet zaglądać na MMA rocks kiedy zaczęły wypływać warmińsko mazurskie aferki haraczowo samochodowe. Trochę to trwało i jak już wróciłem to jedyne co budzą u mnie to uśmiech politowania. Patrząc na to całkiem z boku (na polską scenę MMA i ogólnie sztuk walki z uwzględnieniem promotorki) jest to tak z gruntu słabe a jednocześnie zepsute że aż mnie skręca z wkurwienia. Pamiętam jeszcze jak imperatorzy srali się o strimy a od jakiegoś czasu to oni musieliby mi zapłacić żebym obejrzał to wątpliwej jakości widowisko. Gdyby nie warstwa rozrywkowo artystyczna w komentarzach na forum to nawet nie wiedziałbym jakie klauny obecnie w cyrku występują (no dobra 3/4 nazwisk i tak nie znam)
#dejciepiniondznaPPVbedziemyzatopromowaćmlodych
Materiał o rozbiciu Gromadzkiego po walkach w boksie i na gołe łapy.

PASUT W FORMIE
A podobno ja jestem banku prezesemJak nie lubie Pasuta tak tutaj popieram jeśli jest prawda to co piszą w necie. Dziadek z krainyU/Białorusi podobno napastował a potem uderzył Polskie Kobiety w autobusie.
Trzecia sprawa to to że taki fejm będzie się przeobrażał w organizację sportowo/amatorską, będą 2 zestawienia zawodowców między sobą a reszta będzie wypełniona amatorami ze znanymi nazwiskami, to na dłuższą metę nie może się utrzymać na powierzchni, kto ogląda amatorską ligę MMA? Nikt.
Organizacja stanie się jedną z wielu, tyle że tam będzie 95% oprawy i 5% "zawodników"
Czyli walki amatorskie na wielkiej oświetlonej arenie.
2030 już nie będzie frików.
Ja z tego wszystkiego to wolałbym naprawdę powrót The War.Freaki wpadły w obłędne koło, jak robili same walki frików to były zarzuty, że są niepoważni, więc zaczęli dodawać sportowców (past-prime, emeryci, inne dyscypliny) żeby pokazać, że to nie są zmagania elwrów spod sklepu i "jakiś" poziom jest prezentowany. No ale to się rozminęło z oczekiwaniami stałego targetu. Dalej, w pato jutuberce nazwiska szybko przemijają, a paru cwaniaków zabetonowało rynek frików i chyba myśleli, że będą latami doić kasę z gimbazy. Ergo oglądanie tych samych ryjów stało się nudne, do tego połowa z nich to mameje do ubicia jak ten Olejnik. Walki 2 na 1, 3 na 3 czy inne bzdety można sprzedać raz albo dwa, ale potem widać, że każda z takich walk zawsze kończy się tak samo. Brakuje nowych pomysłów na kontrowersje, czy wykreowania nowych nazwisk w branży i nastąpiła stagnacja. Ile razy można oglądać starego fraglesa w klatce rzymskiej? Ten turniej legend frikowych to w ogóle się odbył?
O Ty diable grogaty! Gdzie Twoje rogi?!A podobno ja jestem banku prezesem
i wyroki śmierci wysyłam smsem.
Złożony temat co do pralni, ale za te stawki tam obecne mogliby ładnie prać wbijając im więcej na umowę.@Siedem Niestety The War nie generuje takich zysków jak freaki. Denis posmakował frikowej kasy i raczej nie będzie uprawiał "prawilnej" dobroczynności z The War. No chyba, że paru bonzów zrobiłoby z tego pralnię, ale znowu, nawet freaki to lepsza pralnia w razie czego bo już tyle "federacji" się zawinęło po 1-2 galach.
No i oni wszystkie gale mieli w Toruniu? Nie wiem jak tam Denis obecnie stoi w swoim mieście skoro już wcześniej urzędnicy mu "doradzili", żeby się wstrzymał z tymi galami IIRC?To nie wiem, ja nie z Torunia ;)Sam oglądałem The War, więc nie miałbym nic przeciwko, żeby jeszcze to wróciło. Co do pralni, freaki mają mityczne "net worth", teraz potencjał marketingowy mierzy się liczbą followersów i innych lajków, a na The War paru uczestników nawet twarzy nie chciało pokazaćNo i oni wszystkie gale mieli w Toruniu? Nie wiem jak tam Denis obecnie stoi w swoim mieście skoro już wcześniej urzędnicy mu "doradzili", żeby się wstrzymał z tymi galami IIRC?
Bardzo bym z tym mógł polemizować ale nie chce.@Siedem Zorganizowane hoolsy to raczej czerpią zyski z dragów i innych interesów, a typowe ustawki to chyba pamiętają tylko weterani 40+, którzy jeszcze tam siedzą. Tzw. młodzież raczej nie ma pasji, a co dopiero iść do takiego The War i kombinować w papierach. Za dużo wysiłku a za mały zysk. Zwyczajnie nie ma popytu bo grono prawilniaków się zmniejszyło, a raczej przebranżowili się ze swoimi metodami zarobku.

Freaki to taka polityka dla młodszego pokolenia: Najman odchodzi od obozu Fame, później przychodzi, Wardega jest z nimi, później afera taśmowa. Dlatego dużo osób to śledziFreaki wpadły w obłędne koło, jak robili same walki frików to były zarzuty, że są niepoważni, więc zaczęli dodawać sportowców (past-prime, emeryci, inne dyscypliny) żeby pokazać, że to nie są zmagania elwrów spod sklepu i "jakiś" poziom jest prezentowany. No ale to się rozminęło z oczekiwaniami stałego targetu. Dalej, w pato jutuberce nazwiska szybko przemijają, a paru cwaniaków zabetonowało rynek frików i chyba myśleli, że będą latami doić kasę z gimbazy. Ergo oglądanie tych samych ryjów stało się nudne, do tego połowa z nich to mameje do ubicia jak ten Olejnik. Walki 2 na 1, 3 na 3 czy inne bzdety można sprzedać raz albo dwa, ale potem widać, że każda z takich walk zawsze kończy się tak samo. Brakuje nowych pomysłów na kontrowersje, czy wykreowania nowych nazwisk w branży i nastąpiła stagnacja. Ile razy można oglądać starego fraglesa w klatce rzymskiej? Ten turniej legend frikowych to w ogóle się odbył?
Bo tam to chyba ważniejsze są te całe dymy na konferencjach i poza nimi niż same "walki" stąd pewnie ta "kariera" Najmana po tylu kompromitacjach w samej klatce...Freaki to taka polityka dla młodszego pokolenia: Najman odchodzi od obozu Fame, później przychodzi, Wardega jest z nimi, później afera taśmowa. Dlatego dużo osób to śledzi
Tylko właśnie za mało było eksperymentów, tych walk 1 na kilku itp. Bali się zaryzykować a te walki w K1 to dno.
Nie wiem czy oni wodą polejewają podłogę, że wszyscy się kładą bez ciosu...
Materiał o rozbiciu Gromadzkiego.
Tak chodzi o dymy, ale na pierwszych galach były takie prawdziwe walki freakowe: lecą weselniaki itp.Bo tam to chyba ważniejsze są te całe dymy na konferencjach i poza nimi niż same "walki" stąd pewnie ta "kariera" Najmana po tylu kompromitacjach w samej klatce...