vitas
KSW Heavyweight
Roksysyn się wyjebał z karierą?Dokładnie. Lud go już nie chcę oglądać, hajs się zaraz skończy, sporo hejtu dostaje + cały internet wie, że jego matka zajmuję się najstarszym zawodem świata. Nie zazdroszczę mu tej sławy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Roksysyn się wyjebał z karierą?Dokładnie. Lud go już nie chcę oglądać, hajs się zaraz skończy, sporo hejtu dostaje + cały internet wie, że jego matka zajmuję się najstarszym zawodem świata. Nie zazdroszczę mu tej sławy.
No raczej nie błyszczy już na FAME (kiedyś walczył co galę praktycznie), a chyba nic innego juz w internecie nie robi.Roksysyn się wyjebał z karierą?
W sumie on i tak nie istniał praktycznie bez multipli.No raczej nie błyszczy już na FAME (kiedyś walczył co galę praktycznie), a chyba nic innego juz w internecie nie robi.
Nie zgodzę się. Na początku FAME to on był dużo bardziej znany niż Ferrari.W sumie on i tak nie istniał praktycznie bez multipli.
Z początku tak.Nie zgodzę się. Na początku FAME to on był dużo bardziej znany niż Ferrari.

Jak ty śmiesz skrytykować warsztat trenerski trenera byłego mistrza UFCPolak nieźle sie zestarzał i błoński w sumie też. Oni sa z czeczeńskiej stajni :D

Pudzian powinien zostać prezesem Polskiego Związku Dopingowego. Osobiście by sprawdzał wszystkie cykle i dopiero po pozytywnej opinii dopuszczał do stosowania, gdy jednak cykl nie przejdzie weryfikacji specjalisty to trzeba go poprawić i zgłosić do związku raz jeszcze.Jak ty śmiesz skrytykować warsztat trenerski trenera byłego mistrza UFC
Wiem, że to by nic nie dało, ale jak patrze na takich Anzorów i innych ananasów polskiego rynku MMA to rozumiem ludzi mówiących, że przydałby się jakiś związek MMA i licencje trenerskie...
Potężny polski klub MMA, potężny trener i amatorskie cykle![]()
Pudzian do czytania audiobooków. Boże tylko musiałbym zamiast na przyśpieszeniu 2x słuchać na 4xPudzian powinien zostać prezesem Polskiego Związku Dopingowego. Osobiście by sprawdzał wszystkie cykle i dopiero po pozytywnej opinii dopuszczał do stosowania, gdy jednak cykl nie przejdzie weryfikacji specjalisty to trzeba go poprawić i zgłosić do związku raz jeszcze.

Protokół beatris![]()

Być może ale co natrzepią kasy na dzieciakach to szok i niedowierzanieA po kolejnych 5 latach ich nie będzie.

od 6;20
ale piękny pocisk
W sumie zajebistą mają relację ale widziałem tylko ten fragment od 6:20
fansportu.pl
zaczął bronić swojego syna w komentarzach i dostał ripostę ,,a co ty jego starym jesteś?"Jak braciaW sumie zajebistą mają relację ale widziałem tylko ten fragment od 6:20

od 6;20
ale piękny pocisk
W przypadku Wiewióra to dobrze, że są te walki bo raczej tak to ciężko by było mu się odnaleźćTo video potwierdza, że Wiewiór jest po prostu upośledzony. Ojciec normalny, inteligentny, wygadany więc to nie może być kwestia dziedziczenia złych genów tylko choroba. Z jednej strony nie wiem czy powinno się dopuszczać takich ludzi do walki w klatce, z drugiej fajnie że chory chłopak realizuje swoje pasje.
Przepraszam bardzo, ale szanujmy wielkie cytaty polskiej kultury "pierdolony rezus" nie jebany.Giba się jak jeba.y rezus![]()
Geathje będzie się bił o pas UFC więc dauny stoją mocno w MMATo video potwierdza, że Wiewiór jest po prostu upośledzony. Ojciec normalny, inteligentny, wygadany więc to nie może być kwestia dziedziczenia złych genów tylko choroba. Z jednej strony nie wiem czy powinno się dopuszczać takich ludzi do walki w klatce, z drugiej fajnie że chory chłopak realizuje swoje pasje.
zapłaciłbym każde pieniądze za Pudziana czytającego np. pierwszą część Harrego Pottera... "JESTEŚ CZARODZIEJEM HARRY" głosem Pudzilli, damn it son...Pudzian do czytania audiobooków. Boże tylko musiałbym zamiast na przyśpieszeniu 2x słuchać na 4x![]()
Ja tam bym wolał Mariusza czytającego Wiedźminazapłaciłbym każde pieniądze za Pudziana czytającego np. pierwszą część Harrego Pottera... "JESTEŚ CZARODZIEJEM HARRY" głosem Pudzilli, damn it son...
tak, i niech tam podśpiewuje teksty Jaskra!Ja tam bym wolał Mariusza czytającego Wiedźmina
Wjechał im na pokój jak się zabawiali z transami.Co to za akcja? Dostał wpierdol Multipla?