cholou92
EFC Africa Flyweight
przecież ona jest chujowa jak chipsy z biedronkiBrodnicka to by mogła na takiej kanapie wystąpić.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
przecież ona jest chujowa jak chipsy z biedronkiBrodnicka to by mogła na takiej kanapie wystąpić.
![]()
kurde faja, niegłupie te trailery
View attachment 66208

jak ten Daro Lew robi kariere we freakch to jestem ciekawy jak poszłoby Narkunowi![]()
Z tego co wiem próbował ale nie dogadał się jednak z freakowymi organizacjami.

to słabego menadżera musi mieć. Pewnie od razu chciał dużo, a nie po czasie, a z chęcią bym zobaczył jak upokarza paru prawinialkówSuper by poszło, "Żyrafa" nawet w KSW potrafił się odpalić i robić niezłe zamieszanie swoimi tekstamiZ tego co wiem próbował ale nie dogadał się jednak z freakowymi organizacjami.

Ten idiota cały swój pato kontent przeniósł na Twittera teraz i robi tam rzeczy dziwne...Trzeba jeszcze rozkręcić akcje na wykopie aby shooterzy podostawali bany za robienie shootów z Nitrem
Nawet SFD zamazało twarz Nitrowi na relacji z gali
Kolejny farmazon Mirasa?
Ten idiota cały swój pato kontent przeniósł na Twittera teraz i robi tam rzeczy dziwne...

Chyba jeszcze 2-3 tygodnie, bo konferencja teraz jakaś była.A kiedy to jest? Jutro?
Faktycznie jutro gala, wyskoczyło mi teraz wazenie. Nawet walki Zadymy i Pastera mnie nie jarają, bo walcza z fletami na nieswoich zasadach. Być może można zacząć sięgać po jurasa grubasa i izu ogurocha +okapa na comeback i dac im jakiegos denisa.Gala jest jutro, ale po za egzekucjami Gromadzkiego i Pasternaka na dwóch szczochah to raczej mało interesująca, po Brodnickiej można się spodziewać że dostanie na pizdę a pozer Cwelari nie jest godzień żadnego ME, nawet we freakach.
Pasternak raczej łatwo, ale Gromadzki debiutuje w MMA, a Alanik mimo wszystko coś tam powalczył i potrenował. Może być różnie jeśli mądrze podejdzie do walki.Gala jest jutro, ale po za egzekucjami Gromadzkiego i Pasternaka na dwóch szczochah to raczej mało interesująca, po Brodnickiej można się spodziewać że dostanie na pizdę a pozer Cwelari nie jest godzień żadnego ME, nawet we freakach.
Ja myślę, że wygrają Pasternak i AlanikPasternak raczej łatwo, ale Gromadzki debiutuje w MMA, a Alanik mimo wszystko coś tam powalczył i potrenował. Może być różnie jeśli mądrze podejdzie do walki.
anal ma doswiadczenie, ale ciągle mysle że on jest za wielkim bucem żeby to wygraćJa myślę, że wygrają Pasternak i Alanik
Anal to może wygrać z dzieciakami którzy po ciosie odwracają się i uciekają.anal ma doswiadczenie, ale ciągle mysle że on jest za wielkim bucem żeby to wygrać
Też z grubsza tak uważam, ale ostatnie KO nawet mu wyszło. Tutaj niby ma wieksze doświadczenie w obalaniu, ale coś czuje że Zadyma sie wywinie z klinczu i obije twarza analowiAnal to może wygrać z dzieciakami którzy po ciosie odwracają się i uciekają.
mma, dlatego ma szanseAnal Zadyma w MMA czy boksie na małe rękawice? Zadyma boksersko go niszczy
No to fakt, anal w parterze słabiutki ale i tak umie więcej niż Zadyma, który nie umie nic. mam nadzieję, że Gromadzki wyjebie mu luja na początek, bomba na banie i kończymy balet.mma, dlatego ma szanse