Fame MMA gala youtuberów

@Vassago

Żeby było zabawniej i co pokazuje chora popularność FMa i fantatysm tego zjawiska to gdyby się tak zastanowić to tu się pisze o góra 5-8 osobach. Z czego 90 procent o facecie 50 plus.

Tym bardziej robi to wrażenie że tak mega mega mega mizerna Kadra FMa robi tak chore liczby, aż jestem ciekaw jakie liczby robiłby ,,normalny" FM.

Pewnie na cohones byłoby z 156 wątków gdyby było 150 Murańskich.

Bubu wyżebrał walkę na FEN.

Swoją drogą ciekawa jest ta afera, bo zawodników w SW po wyrokach są miliony.

Może idzie o to, że w tej mega biedzie kadr FMa Bubu niedługo będzie top twarzą FMa w Polsce.

Bomby też będzie brakować w świecie FMa. Tak szczerze on był najlepszym męskim konfowym freakiem.

Last edited:
@Vassago

Żeby było zabawniej i co pokazuje chora popularność FMa i fantatysm tego zjawiska to gdyby się tak zastanowić to tu się pisze o góra 5-8 osobach. Z czego 90 procent o facecie 50 plus.

Tym bardziej robi to wrażenie że tak mega mega mega mizerna Kadra FMa robi tak chore liczby, aż jestem ciekaw jakie liczby robiłby ,,normalny" FM.

Pewnie na cohones byłoby z 156 wątków gdyby było 150 Murańskich.

Na cohones starym Muranem podniecają się może trzy osoby. Ja sam pisałem, ze fragles może pakować swoją katarynkę jednego numeru i oddalić się w siną dal. I to się właśnie dzieje. Tak samo jak za Popkiem, nikt tu na dłuższą metę nie będzie płakał za tym dziadem. Freaki nie znoszą próżni i zapewne szybko pojawi się nowa grupa prących na szkło :lol:

Na cohones starym Muranem podniecają się może trzy osoby. Ja sam pisałem, ze fragles może pakować swoją katarynkę jednego numeru i oddalić się w siną dal. I to się właśnie dzieje. Tak samo jak za Popkiem, nikt tu na dłuższą metę nie będzie płakał za tym dziadem. Freaki nie znoszą próżni i zapewne szybko pojawi się nowa grupa prących na szkło :lol:

Vassago śmierć Murana zrobiła 800 postów !!!!!!!!!!!

Na razie oprócz Bubu i Labrygi nie ma nikogo nowego, więc z tą próżnią za Muranów czy Bombą to bym poczekał, bo że 7908 żelków w kolejce jest to ja wiem. Gorzej z Sebastianami.

p4p konfowe często walczących na ta chwile moim zdaniem. Gdy jest dobry rywal z boku a nie stypiarz.

1.Denis Z
2.Tyburski
3.Szeliga
4Josef Bratan
5.Kwiecinski
6.Ferrari
7.Polak

Szczerze nawet gdybym więcej chciał pisać to nie widzę nazwisk. Tragedia Dawid,tragedia.

W mojej federacji to miałbyś taką listę na 50 osób.

Nie zdziwiłoby mnie, gdyby to był Materla, bo wygasł mu kontrakt w KSW.

Szkoda że biorą tylko z KSW. Wolałbym bardziej zaciąg Gromdowski.

Myślę że tu bardziej chodzi o Omielańczuka lub Kitę.

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Kiedyś z ciekawości pytałem Cię o polskich bokserów z nowej fali z charyzmą. Tak z ciekawości są jakieś szczawiki w MMA , że jak byś ich posadził to zrobią dym i ich zapamiętasz?

Last edited:
@Dawid _Ozdoba-Legenda

Gromda caly czas bez konf. Czy wprowadzili?
Tam jest na sportowo, więc nie wprowadzą nigdy.

A to nie będę strzelał, jakieś jeszcze są podpowiedzi?
Nie, ale ludzie głównie typują właśnie Materle, Omielanczuk i Krzysia Głowackiego, bo ostatnio trenował ze Szpilą kickboxing. Pewnie go wkręci Artek też, by sobie dorobił na końcówkę kariery.

p4p konfowe często walczących na ta chwile moim zdaniem. Gdy jest dobry rywal z boku a nie stypiarz.

1.Denis Z
2.Tyburski
3.Szeliga
4Josef Bratan
5.Kwiecinski
6.Ferrari
7.Polak

Szczerze nawet gdybym więcej chciał pisać to nie widzę nazwisk. Tragedia Dawid,tragedia.

W mojej federacji to miałbyś taką listę na 50 osób.
Moje P4P wygląda tak:
1. Denis
2. Ferrari
3. Szeli
4. Alan
5. Tybori
6. Josef Bratan
7. Polak

Moje P4P wygląda tak:
1. Denis
2. Ferrari
3. Szeli
4. Alan
5. Tybori
6. Josef Bratan
7. Polak

Widać że trochę się różnimy co do postaci Ferrari. U Ciebie prawie pierwszy u mnie prawie ostatni.

Moim zdaniem Szeliga czy Tyburski i reszta ma bardziej przypalone styki na konfach od niego. Ferrari to bardziej kreacja aktorska.

Gdyby żył Muran też dałbym go wyżej od Ferrari.

Back