ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Za 50 tys Jaca nie walczy na pewno.
Jaca Muran w niektórych wywiadach niby gada że jego stawki są od 200 k do nawet 500 k.
Myślę że 100 k za walkę to ma lekko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za 50 tys Jaca nie walczy na pewno.
Ponad 200 na pewno.Za 50 tys Jaca nie walczy na pewno.
Wspólnik Najmana mu proponował 600.Jaca Muran w niektórych wywiadach niby gada że jego stawki są od 200 k do nawet 500 k.
Myślę że 100 k za walkę to ma lekko.
Wspólnik Najmana mu proponował 600.
Kto hajs ze swojego linku przekazuje na cele charytatywne?
Zusje przekazuje na pieski,z reguły te cele maja dość spoko ale pamietam jak natsu przekazywała siano na fundacje dla praw kobiet czy coś takiego xDKto hajs ze swojego linku przekazuje na cele charytatywne?
@Sugar_CHAMP
Widzę cię tu pierwszy raz

oka już mi się podobasz.
Jakby co jestem bossem tego działu.

Nawet nie wiedziałem, że tylu się tu udziela xDJa teraz sobie policzyłem i mam 59 osób w ignorze xD
@ZELAZNAREKA co FAME zrobi, jak legendarny kraver odwoła walkę w sobotę tuż przed gala? Rewanż z Kwiecińskim, czy Tancula zostanie bez rywala?
Tylko ze z nikim innym Tancula nie ma konfliktu wiec ta formuła nie ma sensu.Na 99 procent mają rezerwę. Na moje. Rzymska klatka nie może się zmarnować.
Nikola Judo Milanovic jest zawsze gotowyNa 99 procent mają rezerwę. Na moje. Rzymska klatka nie może się zmarnować.
To sprawdź IG murana, po walce :D. A chłopy pewnie już klatke kończyli spawać :DTylko ze z nikim innym Tancula nie ma konfliktu wiec ta formuła nie ma sensu.
Bez Murana to będzie lipa w chuj
jedyny oficjalny ig starego muranskiego nie wierz w fake infoTo sprawdź IG murana, po walce :D. A chłopy pewnie już klatke kończyli spawać :D
Ulalala, ale to będzie dymić.
Jak przejebie z Wrzoskiem, to się obrazi i odejdzie podejrzewam xdten Kasjo jest pojebany, niepotrzebnie atakowal Boxdela i widać było na konferencji ze się zdziwił wkurwieniem Boxdela.
Typ bez fame byłby nikim a ogolnie ludzie już maja dość jego walk w boksie.
Ja tez, chce mma a nie gowno boks, a jak boks to w małych rekawicach a nie kurwa poduszkach.
Jak przejebie na punkty to będzie pierdolil ze nie przegrał tylko oszukali go sędziowie.Jak przejebie z Wrzoskiem, to się obrazi i odejdzie podejrzewam xd
Wyobraź sobie ze Kasjo gada te swoje głupie teksty do Malika na HLKasjo ze swoją chorobą dwubiegunową idealnie pasowałby do VIP MMA Najmana ;) Tym bardziej , że Nej robi tam bokserskie pojedynki.
A tak szczerze ten facet jest tak cholernie specyficzny że ja nawet nie wiem czy Elite albo HL by go chciało. To jest taki gościu z tych którego prywatnie chciałbyś znać z 5 minut , bo gadalby Ci ciągle o wąskim gronie , zasadach , czego nie możesz robić a co możesz. Trochę taki odklejeniec.
Wyobraź sobie ze Kasjo gada te swoje głupie teksty do Malika na HL
xDDDDDDDD