Fame MMA gala youtuberów

Fajna ? Mój obecny pies.

Attachments

• IMG_20180624_145155.jpg
    IMG_20180624_145155.jpg
    637.2 KB · Views: 29

Prawdziwa twarz Don Knura zupełnie inna :D
Mówi, że taki skacowany przyjechał na konfę FAME MMA 7, ale że spruli się do niego Najman, Lupa, Tyburski to go pobudzili xd

ten Kasjo jest pojebany, niepotrzebnie atakowal Boxdela i widać było na konferencji ze się zdziwił wkurwieniem Boxdela.
Typ bez fame byłby nikim a ogolnie ludzie już maja dość jego walk w boksie.
Ja tez, chce mma a nie gowno boks, a jak boks to w małych rekawicach a nie kurwa poduszkach.
Jak przejebie z Wrzoskiem, to się obrazi i odejdzie podejrzewam xd

Kasjo ze swoją chorobą dwubiegunową idealnie pasowałby do VIP MMA Najmana ;) Tym bardziej , że Nej robi tam bokserskie pojedynki.

A tak szczerze ten facet jest tak cholernie specyficzny że ja nawet nie wiem czy Elite albo HL by go chciało. To jest taki gościu z tych którego prywatnie chciałbyś znać z 5 minut , bo gadalby Ci ciągle o wąskim gronie , zasadach , czego nie możesz robić a co możesz. Trochę taki odklejeniec.

Kasjo ze swoją chorobą dwubiegunową idealnie pasowałby do VIP MMA Najmana ;) Tym bardziej , że Nej robi tam bokserskie pojedynki.

A tak szczerze ten facet jest tak cholernie specyficzny że ja nawet nie wiem czy Elite albo HL by go chciało. To jest taki gościu z tych którego prywatnie chciałbyś znać z 5 minut , bo gadalby Ci ciągle o wąskim gronie , zasadach , czego nie możesz robić a co możesz. Trochę taki odklejeniec.
Wyobraź sobie ze Kasjo gada te swoje głupie teksty do Malika na HL

xDDDDDDDD

Wyobraź sobie ze Kasjo gada te swoje głupie teksty do Malika na HL

xDDDDDDDD

Szczególnie Pawłowski byłby zadowolony gdzie pod koniec już była z nimi niezła spina jak teraz z Boxdelem. Jestem ciekaw tych 2 Cage dziś. Może być naprawdę wesoło. Szczególnie jestem ciekaw jak będzie przebiegać gadka Boxdel vs Kasjo. Ciekawe czy np Boxdel zaatakuje Dona jak to miał wyjaśniać Krychy, Lupy , Tyburskie a zostało tylko na małym Polańskim i Rataju który trenował z 1 miesiąc SW.

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Jak go sami nie wywalą to wątpię. Gdzie on Ci zarobi taki szmal jak za freak fighty. On już przy Najmanie i Parke gadał że odchodzi. To farmazoniarz.

Last edited:
Back