ZELAZNAREKA
UFC Middleweight
Właśnie wbiło 7 mln. Najpopularniejszy film na kanale Fame.
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Oj to byłoby jedne z najbardziej zaciekłych uniwersów freak fightu

Wkurwil się bo wyszło ze się obsral MariuszaIzu się spiął o pytanie o walkę z Wachem.
Dobry typ![]()

Macie swojego kizownika, skoro gościu ma 24 lata to ja jestem kurwa mnich szaolin. Pelikany jebane

Ale organizator będzie zadowolony z ilości PPV.Ten Nitro to niemiłosierne bęcki będzie zbierał w klatce. Już czekam na tego nowego króliczka doświadczalnego![]()
Ty taki znawca jutubów a nie wiesz kto do Danny?Jakiś Danny Ferreri rywalem Wardegi.
Ex facet Oli ciupyJakiś Danny Ferreri rywalem Wardegi.
Obecnie to martwy gość na yt. Dawniej był jakimś takim fejmem.Ty taki znawca jutubów a nie wiesz kto do Danny?
Wardega nagrywał o nim materiał kiedyś xDObecnie to martwy gość na yt. Dawniej był jakimś takim fejmem.
Ty taki znawca jutubów a nie wiesz kto do Danny?

Wie, że za walkę z Nitro zarobi na dobre mieszkanko w Warszawie :)Nigdy nie byłem znawca YouTube.
Wardęga łasy na hajs , pyta Boxdela czy może walczyć na F12 , bo później operacja i niewiadomo jak to będzie![]()
Nitro to pizda trochę, raczej nie wyjdzie do klatki.Wie, że za walkę z Nitro zarobi na dobre mieszkanko w Warszawie :)