Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wyprzedziles mnie o minutę

Wyprzedziles mnie o minutę
Gość jest youtuberem, cały internet sie z niego śmiał gdy to wypuścił
Ma dużo fanów jak i hejterów, jest znany wśród dzieci. Jest też memem w internecie, w zeszłym roku zerwał z dziewczyną i była drama na cały internet.
Ciekawe z kim go zestawiąSprzeda dużo ppv w grupie docelowej FAME. Oni też chyba o nim myśleli i chcieli go zestawić z Kruszwilem.
Może z kamerzystą?Ciekawe z kim go zestawią
jak widzę sylwetki tych ludzi.Ozdoba kupujesz ppv na nich?
Smiej sie ale tam może być dobre pato wiec dam im szanse :)Elite mma to będzie dobre akcjajak widzę sylwetki tych ludzi.Ozdoba kupujesz ppv na nich?
![]()
Ja kupie jesli beda dymy na konfachElite mma to będzie dobre akcjajak widzę sylwetki tych ludzi.Ozdoba kupujesz ppv na nich?
![]()
Smiej sie ale tam może być dobre pato wiec dam im szanse :)
Ja chce dymy a nie stype

A co wlasnie napisałem![]()
A to zle przeczytałem.Nie. Nigdy już nie wydam ani zł na eventy, gdzie będą na karcie: mitoman, bodycipka i mnich.Elite mma to będzie dobre akcjajak widzę sylwetki tych ludzi.Ozdoba kupujesz ppv na nich?
![]()
Mitoman czyli kto? A to mnich terminator bedzie na elite , nie gadaj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mitoman, czyli konus agd znany jako bonus bgc. Nie wiem, czy będzie, ale bodycipka ogloszona więc wyjebane w tą gale.

Bonus, Bodychrist i Mnich terminator na 1 gali ,Ozdoba nie rób nadziei![]()
![]()

Wyglądają jak rodzeństwo.Kamerzysta zniknął już z internetu na dobre....
Filmy miał nagrane kilka miesięcy wcześniej żeby pobić rekord daily chybaTak zniknął z internetu, że robi daily filmiki na swój kanał i mają one po 350-500k wyświetleń.
Podobno to jest rywal tego czukisa czy jak mu tam
No przecież Omielanczuk ma walczyć z kilkoma na razjeden zawodowiec vs kilku ludzi z YT