Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Namieszali ostro, temat się kręci więc przypomnijmy najważniejszą walkę w historii organizacji FAME MMA
Nie hejtuję, po prostu nie rozumiemnie hejtuj![]()

Moim zdaniem to byl dobry ruch ze strony konkurencji, prawda jest taka ze bija sie w formule mma wiec dlaczego by o tym nie pisac ?ciekawe jak szybko reszta portali dedykowanych mma -- poza mma.pl -- przeprosi się z fame mma i zacznie przeprowadzać wywiady z "zawodnikami" i szefostwem fame mma. Pewnie będzie takie samo przymilanie jak do duetu K&L.
Panie dziennikarki będą się perliście uśmiechać w wywiadach, eksponując świeżo zrobione pazurki, a panowie żurnaliści baczyć na to, by ich czapeczki aby się nie zakurzyły przed nagraniem.
I nastanie wielka miłość. Bo business is business. Tudzież business as usual.
Jest Rozal to jest pretekst, ale twardo cisza![]()
przestań hejtować i kup PPVMarcin uważa, że walki prawdziwych sportowców nie powinny być mieszane z freak fightami, dlatego cieszy się, że powstała organizacja stricte z freakami. A Brodnicka z tym lysym daja przyklask xd
JAPIERDOLE, cZuuubYyy
Przecież to jest początek końca. Ilość freakow przez takie coś tylko się podniesie i to wlasnie na tych galach typowo majacych prezentowac sport.
Brawo kurwa , mma.pl i ten drugi kanal youtube co robicie z nimi wywiady. Jebane bendzwaly, dla wyświetleń nawet skruszone gowno byscie nochem wciagali.
Ja bilet na Kamczatkę. W jedną stronę.Ja bym im wręczył Gazelę Biznesu za 2018 rok.

I tak to obejrzysz. Gdybyś miał to w dupie to by Cię w tym temacie nie było.Ja bilet na Kamczatkę. W jedną stronę.
Ja nie wiem czy bardziej się rozwiną czy zwiną mandżur po drugiej gali, ale ten twór, to bardzo ciekawy materiał do badań dla socjologów.
Nabiera nowgo znaczenia.![]()
FAME MMA trafili w żyłę złota.

Tak BTW przecież z tym FAME MMA trafili w żyłę złota. Wyreżyserowane konferencje, aby nakręcić ludzi do oglądania i do tego z aktorami którzy są z kamerą oswojeni. No kurwa, ludzie kochani oni działają jak WWE. Tworzą scenariusze konfliktów i rozwiązują je w klatce. Nie musisz znać tych pajaców, ale i tak zerkniesz czy ten z łychą na konfie po bucie na klate zniknie jak kitowiec albo czy niedorozwinięty chłop z wagą ok 150kg przejebie może z jakimś małolatem. Wejdzie młody kalesoniarz na youtuba, zobaczy zapowiedź Materla vs. Janikowski a potem Magical vs. Rafonix (w domyśle nie znając żadnego) to i tak wybierze ten drugi pojedynek bo w nim jest historia a "fighterzy" wyglądają jak jego ziomki z osiedla. Dopóki dalej będą dobierać pary z konfliktami w prawdziwym życiu lub tworzyć je na konferencjach dla widzów (swoją drogą zajebiście to wymyślili z tym prowokującym podstawionym dziennikarzem) to wróżę im w chuj gal. Ja bym im wręczył Gazelę Biznesu za 2018 rok.