Fame MMA gala youtuberów

Dudek w klubie Muranów. No proszę.

Jestem ciekawy ile by tą gale osób mniej oglądało gdyby nie Murany, bo już widzę jak Dudek, Żmija czy gość pracujący w warmińsko mazurskim PZPN żyliby walką Frania czy Dubiela.

Dlatego powtarzam więcej twardzieli rodem z lat 70-90 do cholery

Dudek w klubie Muranów. No proszę.

Jestem ciekawy ile by tą gale osób mniej oglądało gdyby nie Murany, bo już widzę jak Dudek, Żmija czy gość pracujący w warmińsko mazurskim PZPN żyliby walką Frania czy Dubiela.

Dlatego powtarzam więcej twardzieli rodem z lat 70-90 do cholery
Wszedł do świata, o którym nie miał pojęcia. :lol:

Doniesiono mi że oba Murańskie dostały wpierdol :happy dance: - szkoda, że Tańcula żadnego nie znokautował, ale normalnie polubiłem gościa i chyba zostanę jego fanem.

Mylę, że Fame , PRime czy HL czekają na ruch małego księcia. Tak naprawdę dołączenie do jednej z wymienionych federacji okresli kto jest hegemonem.

3 minuty temu obejrzałem F15.

Na szybko. Słabiutka to była gala :cool:

Tak jak pisałem to od miesięcy. Chyba jedna z najsłabszych jakie widziałem w historii freak fightu.

Dajcie już HL4 i Prime 3, bo czuję się jakby nie odbyła się żadna gala :boss:

Linki vs Blondyna tam padło przynajmniej z 7 ciosów ?!

Z resztą podobnie u Tańcula vs młody Muran.

Walka Błoński vs Dubiel to tam była więc pływania i leżenia niż zadawania ciosów.

Serio okropna gala, aż zęby bolą.

Jedynie coś poczułem że jakąś galę oglądam to przy Zabiel vs Takefun, Konop vs Xayo i 5 sekund gdy Franio ustrzelił czerwonego.

To była tragiczna gala.

Last edited:
Menadżer Linkiewicz i Syguły się odpalił.

Nie dziwię się że ta ,,walka" budzi kontrowersje

::clintdis::

Ogólnie to nie rozumiem fenomenu tej Linkiewicz i jej częstych walk w CO lub ME gal.

Zamiast dać tam chłopów typu Szeliga co nokautują potężnie to albo chuderlaki albo Linkiewicz.

Fatalnie oni kończą te gale. W ogóle nie kumają tego biznesu, że galę powinny kończyć się czymś spektakularnym.

Last edited:
Kaniowski pizgal sie w koncu z Blonskym po jego walce w pokoju medycznym albo pod hotelem?;)
Bez przesady, że Kaniowski biłby się z kolesiem który zebrał takie manto. Typ ma przewagę IQ nad całą resztą freaków zarabiając na środowisku freakowym nie wchodząc do klatki. Rzadko się spotyka dziennikarza z warsztatem dziennikarskim...

Bez przesady, że Kaniowski biłby się z kolesiem który zebrał takie manto. Typ ma przewagę IQ nad całą resztą freaków zarabiając na środowisku freakowym nie wchodząc do klatki. Rzadko się spotyka dziennikarza z warsztatem dziennikarskim...
Mysle ze go idealizujesz i mysle, ze pod fasada profesjonalizmu zobaczymy jeszcze niejedno.

Mysle ze go idealizujesz i mysle, ze pod fasada profesjonalizmu zobaczymy jeszcze niejedno.
u Żurnalisty powiedział że już zarobił milion dzięki swojej działalności w internecie -ktoś pazerny od razu wskoczyłby do klatki gdyby miał taką możliwość, a długoterminowo to się nie opłaca przecież dla niego. Polecam ten wywiad.
Widać, że ma warsztat dziennikarski co w obecnych czasach nie jest popularne i jakieś Oskarki jak ten Konop myślą, że wystarczy montaż video aby być publicystą internetowym...
... ale wywiady z Kamerzystą (musi paść pytanie dlaczego zarabia na demoralizacji), Kruszwilem, prowadzenie Punch Down -no etyczne to nie było, Punch Down to patologia skrajna, to była kwestia czasu że ktoś umrze...

@ziomeq
@filip9111111

Musimy się wreszcie zmierzyć z tą dyskusją. Co uważacie o walce Jacy?

Ja mam wrażenie jakby ktoś puścił mi walkę Tancula vs Jaca 1
Nie miałem pod względem umiejętności Pana Jacka dużych oczekiwać, podczas pierwszej walki według mnie panowały dużo większe emocje.

@ziomeq
@filip9111111

Musimy się wreszcie zmierzyć z tą dyskusją. Co uważacie o walce Jacy?

Ja mam wrażenie jakby ktoś puścił mi walkę Tancula vs Jaca 1

Murański musi wymyślić jakiś nowy enturaż, bo te walki w klatce rzymskiej straciły atut nowości. Każdy już wie, że dziadyga i tak będzie zbierał wpierdol, a to się szybko nudzi wide Bonus czy Mielonidas.

Murański musi wymyślić jakiś nowy enturaż, bo te walki w klatce rzymskiej straciły atut nowości. Każdy już wie, że dziadyga i tak będzie zbierał wpierdol, a to się szybko nudzi wide Bonus czy Mielonidas.

Ja szczerze mówiąc nie jest fanem KR. Jeden , dwa razy i ujdzie. Wolę walki na całym octagonie.

Ja lubię walki Mielonidasa. Jedne z ciekawszych w freak MMA, z resztą jak i i Zrolowanego.

Last edited:
u Żurnalisty powiedział że już zarobił milion dzięki swojej działalności w internecie -ktoś pazerny od razu wskoczyłby do klatki gdyby miał taką możliwość, a długoterminowo to się nie opłaca przecież dla niego. Polecam ten wywiad.
Widać, że ma warsztat dziennikarski co w obecnych czasach nie jest popularne i jakieś Oskarki jak ten Konop myślą, że wystarczy montaż video aby być publicystą internetowym...
... ale wywiady z Kamerzystą (musi paść pytanie dlaczego zarabia na demoralizacji), Kruszwilem, prowadzenie Punch Down -no etyczne to nie było, Punch Down to patologia skrajna, to była kwestia czasu że ktoś umrze...
Nazwywanie siebie dziennikarzem kiedy lata na kilku payrollach to jebana patologia.

Tylko potężne dzbany jak paru tutaj się łapie na mit potężnego Jacka Murańskiego.

Chyba że oglądać gościa dla klapania mordą i potem zbierania na dziurę.
:beczka:

Tylko że stary Muran walczył z top10 freak fighterem bo do takich chyba można zaliczyć tancule . Zestawić go z takimi placówki jak Polak , ferrarim czy Błońskim i wynik jesy kwestia otwarta

Back