Fame MMA gala youtuberów

Ten ban na insta jest fascynujacy , bo nawet w wyszukiwarce nie widzisz nazwy tego kto cie zablokował. Tak jakby te konto kompletnie znikneło na zawsze.

Menagerka Soboty, Niéllé Sobolewska-Diarra oraz Żurom w swoich najnowszych relacjach ujawnili, że walka Soboty z Żuromem nie odbędzie się w federacji Gromda, która podjęła decyzję, że nie chce organizować freak fightów. W tej chwili trwają negocjacje z Fame MMA.
Federacja Gromda, to federacja, w której walczą gladiatorzy, którzy nie boją się silnych uderzeń. Nie wyobrażam sobie żeby ta walka miała się odbyć w tej federacji. Jestem już po rozmowie z osobą reprezentującą Andrzeja Żuromskiego. Była to dobra rozmowa i teraz pozostaje nam czekać na finisz tego wszystkiego i rozmowę z włodarzami. – mówi managerka szczecińskiego rapera.
Fame MMA jest zainteresowane moją walką z Sobotą. Gromda nie chciała, z wiadomo jakich przyczyn – Sobota im nie pasował. Ja też im nie pasowałem, bo nie chcą tam freak fightów. Nie ma co się obrażać. Mariusz Grabowski z Gromdy chciał to zrobić, po czym nagrał filmik, że jednak nie. Freak fightów na Gromdzie nie będzie, co nie oznacza, że nie trwają negocjacje z Fame MMA, żeby walka odbyła się na gołe pięści. Dlaczego? Po pierwsze dlatego, żeby to było ciekawe, po drugie chciałbym nawalać się na gołe pięści. Może być już nawet to MMA, bo managerka Soboty upiera się, żeby to było w formule MMA. Może być w formule MMA, na gołe ręce i na łokcie. Tego w Fame MMA jeszcze nie było. Taka jest moja propozycja i potwierdzam, że coś takiego było. – tłumaczy Żurom.

Chcę legalnie obić mu gębę za to, co zrobił. Jakieś pieniądze też można zarobić, w życiu tak bywa, bo niektórzy tam sapią, piszą różne historie. I zaproponowałem to, odezwałem się do jednego z włodarzy GROMDA, on – jak widzieliście wideo – zrobił, że jest za tym. Oczywiście było to kontrowersyjne, bo na GROMDA nie ma freakfightów. Odezwało się do mnie kilku zawodników, ale pisałem już, że szanuję ich jako sportowców, ciężkie lata, technika, wyrzeczenia, ja jestem amatorem… – mówi Żuromski.

Żurom wyjaśnia, że Sobota za pośrednictwem swojej żony, która jest jego menadżerką kontaktował się z nim już parokrotnie. Jakie są ustalenia?

Żona Soboty napisała mi, że mam zrzucić wagę, bo Sobota waży 70 kilka kilo, ja ważę 108 – i mamy spotkać się gdzieś w połowie, czyli granicach 85-95kg. Na Fame MMA, gdzie Sobota ma podpisany kontrakt będę rozmawiać, czy do takiej walki dojdzie, to byście zobaczyli taką freak fight walkę na Fame MMA 11 lub 12. Albo w wakacje albo po wakacjach – we wrześniu. – tłumaczy.

Żurom chciałby, aby pojedynek rozegrał się w formule bokserskiej, bo ma obecnie zbyt duże problemy zdrowotne na walkę w MMA.

Chciałbym, żeby walka była w stójce, bo nie zamierzam się z Sobotą tarzać na macie, po drugie – mam problemy zdrowotne, ale operacja jest przewidziana na 2022 rok. Miałem złamanie panewki stawu biodrowego, mam problemy ze stopą, z lewą nogą, więc upieram się, żeby walka była w stójce, w warunkach bokserskich. – dodaje.

Zadora vs Murańscy

Usuwają komentarze w których ludzie przypominają o zakładzie goli z boxdelem na cele charytatywne za 100k. Masakra, boxdel nie ma poczucia wstydu. Jak można się zakładać o takie rzeczy i się nie wywiązywać.

Skoro FAME to patologia, czyli kolorowi jutuberzy, alkoholik i Norman, to jak nazwiesz KSW, które wystawiło nożownika w walce wieczoru przeciwko Pudzianowi?powied mi jedno
o czym ty piszesz ? dowody ja pisze o k... linkiewicz i o tym ze rozpara to oszust a pasternak powiazny jest grupa prestepcza kiboli z poznania

Martin jesteś idiotą. I co z tego, że 2012? To znaczy, że ludzie zapomną o usiłowaniu zabójstwa przez zawodnika KSW?
Jaki zawodnik KSW co ty pier.... to ze raz wszedł do klatki to nie robi z niego zawodnika... ogarnij sie typie... podkresle poraz kolejny fame to jest syf a na dodatek ropra na takich jak ty ma wyjeb.... zacznij myslec... pasternak juz jest na oku cbś ju niedługo skonczy sie ta patologia

Jaki zawodnik KSW co ty pier.... to ze raz wszedł do klatki to nie robi z niego zawodnika... ogarnij sie typie... podkresle poraz kolejny fame to jest syf a na dodatek ropra na takich jak ty ma wyjeb.... zacznij myslec... pasternak juz jest na oku cbś ju niedługo skonczy sie ta patologia
NIE STRASZ MNIE!!! JAK TO ZAMKNĄ PASTERNAKA :arielcry:

Oho, czy to Juras?

Typ wchodzi tu żeby jechać po FMMA że to patologia, a sam nie potrafi nawet poprawnie jednego zdania napisać i co drugie słowo bluzgi, takich dumnych i porządnych obywateli jak Ty nam trzeba. :mjsmile:

Dobra juz wiem , ze Fejm czyta ten watek, te wypowiedzi to zbiór moich shotów co wrzucałem tu przez lata.

Dubiel vs jakis Czaro w co main , kuje w oczy ale przynajmniej rozwala sobie buźki. :cool:

Czyli karta na ta chwile

Kasjo vs Parke
Dubiel vs Czaro
Linkiewicz vs Szpilka
Gala vs Smiszek
Muranski vs Tancula
Malczyński vs Polak
Ferrari vs TBA/Ambro
Hassan vs TBA/Ambro
Gamoiu vs Pajak

Najbardziej czekam na Kasjo vs Parke, Linki vs Szpilka, Ferrari/chyba , ze on dostanie tego zelka znanej aktorki, to mi wisi wtedy ta walka / ,Hassan ,Ambro i Gamou vs Pajak.

Dobra juz wiem , ze Fejm czyta ten watek, te wypowiedzi to zbiór moich shotów co wrzucałem tu przez lata.

Dubiel vs jakis Czaro w co main , kuje w oczy ale przynajmniej rozwala sobie buźki. :cool:

Czyli karta na ta chwile

Kasjo vs Parke
Dubiel vs Czaro
Linkiewicz vs Szpilka
Gala vs Smiszek
Muranski vs Tancula
Malczyński vs Polak
Ferrari vs TBA/Ambro
Hassan vs TBA/Ambro
Gamoiu vs Pajak

Najbardziej czekam na Kasjo vs Parke, Linki vs Szpilka, Ferrari/chyba , ze on dostanie tego zelka znanej aktorki, to mi wisi wtedy ta walka / ,Hassan ,Ambro i Gamou vs Pajak.
Jeszcze walka Szeligi prawdopodobnie z Wujaszkiem Fericze.

Czyli karta na ta chwile

Kasjo vs Parke
Dubiel vs Czaro
Linkiewicz vs Szpilka
Gala vs Smiszek
Muranski vs Tancula
Malczyński vs Polak
Ferrari vs TBA/Ambro
Hassan vs TBA/Ambro
Gamoiu vs Pajak

Ferrari vs brat Gąsiewskiej, Hassan vs Ambro + Szeliga był na trailerach, czyli raczej jego walka będzie 10.

Ferrari vs brat Gąsiewskiej

Ja pitole tak niszczyc potencjał Ferarry.. na zajebista bitke, ten chłopak jest na 1 strzała ...a idz w cholerę z tym zestawieniem....

Ferrara chodz ma za uszami to jest w moim topie Fejmu , bo idzie na wyk.....sty żywioł, ale z tym chłopaczyna to będzie......meh.

Ta walka jest 100 razy gorsza od zestawienia Krycha vs Mortalcio.

Last edited:
Ja pitole tak niszczyc potencjał Ferarry.. na zajebista bitke, ten chłopak jest na 1 strzała ...a idz w cholerę z tym zestawieniem....

Ferrara chodz ma za uszami to jest w moim topie Fejmu , bo idzie na wyk.....sty żywioł, ale z tym chłopaczyna to będzie......meh.

Ta walka jest 100 razy gorsza od zestawienia Krycha vs Mortalcio.
Roszkiewicz tuninguje Ferrari teraz na 1000 koni.

Roszkiewicz tuninguje Ferrari teraz na 1000 koni.

Na tego kogo ma dostać może wyjść bez treningów.

Elite fighters podpisało właśnie blondynę co ma 100 k na insta. To juz 3 osoba która ma minimum 100 k na insta. Nie można lekceważyć Elitki.

3 mocne freakowe federacje , czemu nie. Biorę.:bayan::cool::corn:

Last edited:
Back