D
Deleted member 18816
Guest
Moze on tu gdzies jest...gdyby tylko ten co mnie zablokował wiedział jak strasznie kocham elite fighters![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Moze on tu gdzies jest...gdyby tylko ten co mnie zablokował wiedział jak strasznie kocham elite fighters![]()
![]()

o 18 00 oficjalny trailer Fame 10!!!
Lecimy z tym.
Gala 15 maja, walka wieczoru niezagrożona. Parke vs Don Kasjo.

hahahaha, w trailerze wyjaśniają Kelnera, Janikowskiego, Mirasa i całą resztę przydupasów KSW.
hahahaha, w trailerze wyjaśniają Kelnera, Janikowskiego, Mirasa i całą resztę przydupasów KSW.
Trzeba przyznać, że to im się udało. Jakby kelner nie wojował to by po pysku teraz nie dostał. FAME już za mocno odpłynęło KSW.Ale dojebany trailer!
Skoro FAME to patologia, czyli kolorowi jutuberzy, alkoholik i Norman, to jak nazwiesz KSW, które wystawiło nożownika w walce wieczoru przeciwko Pudzianowi?Dobrze sie czujesz? Patologia fame sama sie wyjasnila plujac na ludzi chu... transmisja 9 , a i ten trailer porazka a ty zacznij leczyc kompleksy
o czym ty piszesz ? dowody ja pisze o k... linkiewicz i o tym ze rozpara to oszust a pasternak powiazny jest grupa prestepcza kiboli z poznaniaSkoro FAME to patologia, czyli kolorowi jutuberzy, alkoholik i Norman, to jak nazwiesz KSW, które wystawiło nożownika w walce wieczoru przeciwko Pudzianowi?powied mi jedno
potężny okręt buhahhahhhah pokazali jacy sa potężni jak wyplyneli do Angli :D Ropara na ciebie pluje nie zapominaj o tymPokażcie reakcje kelnera jak jego mała łajba tonie uderzona przez t.
Jurek daj spokójpotężny okręt buhahhahhhah pokazali jacy sa potężni jak wyplyneli do Angli :D Ropara na ciebie pluje nie zapominaj o tym
https://www.se.pl/wiadomosci/polska/wojna-agencji-ochroniarskich-w-lodzi-aa-Jrd8-vUxF-2dn8.htmlo czym ty piszesz ? dowody ja pisze o k... linkiewicz i o tym ze rozpara to oszust a pasternak powiazny jest grupa prestepcza kiboli z poznania
Ale to jest rok 2012 jak jeszce srales w majty ... zycie większego syfu niz w fame niema w tym kraju,zresztą lubisz byc ruchl... przez rozpare to twój problemhttps://www.se.pl/wiadomosci/polska/wojna-agencji-ochroniarskich-w-lodzi-aa-Jrd8-vUxF-2dn8.html
Masz swoją Nikole. Od latania z nożem do walki z Pudzianem. PATOLOGIA !!!
Martin jesteś idiotą. I co z tego, że 2012? To znaczy, że ludzie zapomną o usiłowaniu zabójstwa przez zawodnika KSW?Ale to jest rok 2012 jak jeszce srales w majty ... zycie większego syfu niz w fame niema w tym kraju,zresztą lubisz byc ruchl... przez rozpare to twój problem
Jaki zawodnik KSW co ty pier.... to ze raz wszedł do klatki to nie robi z niego zawodnika... ogarnij sie typie... podkresle poraz kolejny fame to jest syf a na dodatek ropra na takich jak ty ma wyjeb.... zacznij myslec... pasternak juz jest na oku cbś ju niedługo skonczy sie ta patologiaMartin jesteś idiotą. I co z tego, że 2012? To znaczy, że ludzie zapomną o usiłowaniu zabójstwa przez zawodnika KSW?
NIE STRASZ MNIE!!! JAK TO ZAMKNĄ PASTERNAKAJaki zawodnik KSW co ty pier.... to ze raz wszedł do klatki to nie robi z niego zawodnika... ogarnij sie typie... podkresle poraz kolejny fame to jest syf a na dodatek ropra na takich jak ty ma wyjeb.... zacznij myslec... pasternak juz jest na oku cbś ju niedługo skonczy sie ta patologia

Rozporek po prostu pierdzieli jak potłuczony xDNIE STRASZ MNIE!!! JAK TO ZAMKNĄ PASTERNAKA![]()
Jaki zawodnik KSW co ty pier.... to ze raz wszedł do klatki to nie robi z niego zawodnika... ogarnij sie typie... podkresle poraz kolejny fame to jest syf a na dodatek ropra na takich jak ty ma wyjeb.... zacznij myslec... pasternak juz jest na oku cbś ju niedługo skonczy sie ta patologia

Jeszcze walka Szeligi prawdopodobnie z Wujaszkiem Fericze.Dobra juz wiem , ze Fejm czyta ten watek, te wypowiedzi to zbiór moich shotów co wrzucałem tu przez lata.
Dubiel vs jakis Czaro w co main , kuje w oczy ale przynajmniej rozwala sobie buźki.
Czyli karta na ta chwile
Kasjo vs Parke
Dubiel vs Czaro
Linkiewicz vs Szpilka
Gala vs Smiszek
Muranski vs Tancula
Malczyński vs Polak
Ferrari vs TBA/Ambro
Hassan vs TBA/Ambro
Gamoiu vs Pajak
Najbardziej czekam na Kasjo vs Parke, Linki vs Szpilka, Ferrari/chyba , ze on dostanie tego zelka znanej aktorki, to mi wisi wtedy ta walka / ,Hassan ,Ambro i Gamou vs Pajak.
Jeszcze walka Szeligi prawdopodobnie z Wujaszkiem Fericze.
Ferrari vs brat Gąsiewskiej, Hassan vs Ambro + Szeliga był na trailerach, czyli raczej jego walka będzie 10.Dobra juz wiem , ze Fejm czyta ten watek, te wypowiedzi to zbiór moich shotów co wrzucałem tu przez lata.
Dubiel vs jakis Czaro w co main , kuje w oczy ale przynajmniej rozwala sobie buźki.
Czyli karta na ta chwile
Kasjo vs Parke
Dubiel vs Czaro
Linkiewicz vs Szpilka
Gala vs Smiszek
Muranski vs Tancula
Malczyński vs Polak
Ferrari vs TBA/Ambro
Hassan vs TBA/Ambro
Gamoiu vs Pajak
Najbardziej czekam na Kasjo vs Parke, Linki vs Szpilka, Ferrari/chyba , ze on dostanie tego zelka znanej aktorki, to mi wisi wtedy ta walka / ,Hassan ,Ambro i Gamou vs Pajak.
Ferrari vs brat Gąsiewskiej
Roszkiewicz tuninguje Ferrari teraz na 1000 koni.Ja pitole tak niszczyc potencjał Ferarry.. na zajebista bitke, ten chłopak jest na 1 strzała ...a idz w cholerę z tym zestawieniem....
Ferrara chodz ma za uszami to jest w moim topie Fejmu , bo idzie na wyk.....sty żywioł, ale z tym chłopaczyna to będzie......meh.
Ta walka jest 100 razy gorsza od zestawienia Krycha vs Mortalcio.
Roszkiewicz tuninguje Ferrari teraz na 1000 koni.