cóż wakacje to slabszy okres, wynik i nieosiagalny dla konkurencjiCo z tego jak oglądalność 60 tys mniejsza niż ostatniej konfy..... #pustkiprzedmonitorami
jednak konferencja trwa 3h i ma srednio 160k
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
cóż wakacje to slabszy okres, wynik i nieosiagalny dla konkurencjiCo z tego jak oglądalność 60 tys mniejsza niż ostatniej konfy..... #pustkiprzedmonitorami
Na koloniach netu nie maja icóż wakacje to slabszy okres, wynik i nieosiagalny dla konkurencji
Ja myślę, że to dlatego, że poprzednia konferencja była transmitowana u LordaKruszwila na kanale, który miał coś koło 2,5 mln subskrypcji, a tym razem jest na kanale FAME ~0,4 mln subów.Co z tego jak oglądalność 60 tys mniejsza niż ostatniej konfy..... #pustkiprzedmonitorami
Ja myślę, że to dlatego, że poprzednia konferencja była transmitowana u LordaKruszwila na kanale, który miał coś koło 2,5 mln subskrypcji, a tym razem jest na kanale FAME ~0,4 mln subów.
Ja myślę, że to dlatego, że poprzednia konferencja była transmitowana u LordaKruszwila na kanale, który miał coś koło 2,5 mln subskrypcji, a tym razem jest na kanale FAME ~0,4 mln subów.
Przecież poprzednia konferencja była na kanale fejm mmej a nie Kruszwilawlasnie, w sedno, tamta konfa byla na innym kanale i dlatego miala wieksza ogladalnosc
Jakbyścóż wakacje to slabszy okres, wynik i nieosiagalny dla konkurencji
Poprzednia konfa była na tym samym kanale co taJa myślę, że to dlatego, że poprzednia konferencja była transmitowana u LordaKruszwila na kanale, który miał coś koło 2,5 mln subskrypcji, a tym razem jest na kanale FAME ~0,4 mln subów.
Przecież poprzednia konferencja była na kanale fejm mmej a nie Kruszwila
POTĘŻNY WŁODARZBombel cię zablokował szach mat
Jakie portale branżowe pojawiły się na tej konferencji? Może trzeba było im wysłać specjalne zaproszenie?prosze o temat w imieniu ogromnej spolecznosci fanów tej organizacji
konferencja o 18
ojebania Vanessy!Zazdrości mu
Tylko mma.pl i sporty-walki.orgJakie portale branżowe pojawiły się na tej konferencji? Może trzeba było im wysłać specjalne zaproszenie?
Puki co mają wyświetlenia z FFF/KSW więc narazie sztywniutko, prawilnie.Jakie portale branżowe pojawiły się na tej konferencji? Może trzeba było im wysłać specjalne zaproszenie?
jak FAME się kończy mając większą widownie na konferencji na youtube, niż FEN na Polsacie to ja nie mam pytańJuż chyba końcówka fejków - a może i nie? Oglądając tą konfe tak przewijając na szybko to stwierdzam, że już teraz prawie każdy jest tam pełnoprawnym zawodnikiem mma.
A od kiedy 120 tys. jest większe od blisko pół miliona?jak FAME się kończy mając większą widownie na konferencji na youtube, niż FEN na Polsacie to ja nie mam pytań
Operujmy faktami, konferencja FAME w szczycie 160 tys, FEN 300 tys. oglądalności gali. Więc wygląda to mega słabo dla FEN. Co nie zmienia faktu, że @FAMEMMA dość popłynął
niebieski pas, a Kawul i Lewy jaki?
Przecież poprzednia konferencja była na kanale fejm mmej a nie Kruszwila
Odnosiłem się do tej rekordowej przed FAME 3.Poprzednia konfa była na tym samym kanale co ta
Aha, czyli porównujemy fame w szczycie, z oglądalnością na samym początku gali w Polsacie otwartym bez uwzględnienia Super i Fight ..... Z resztą, moja wina, że się na debilny trolling łapię.Operujmy faktami, konferencja FAME w szczycie 160 tys, FEN 300 tys. oglądalności gali. Więc wygląda to mega słabo dla FEN. Co nie zmienia faktu, że @FAMEMMA dość popłynął