Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Strawweight
Szach mat. Nie no chyba mu coś odjebało na stare lata i to solidnie.on jest chory psychicznie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szach mat. Nie no chyba mu coś odjebało na stare lata i to solidnie.on jest chory psychicznie?
A Jóźwiak sprzedał praktycznie cały amfiteatr.co do FAME, zeby nie bylo tak kolorow to obiekt moze miec az 7k miejsc, a poki co sprzedali niecale 4k
u Jozwiaka to zawsze komplet jest, a pozniej pustki na hali XDDDA Jóźwiak sprzedał praktycznie cały amfiteatr.
Z tego co patrzyłem teraz, to nie ma już żadnych biletów na trybunach do kupienia na eventim. Są tylko przy stolikach za 1000 zł.u Jozwiaka to zawsze komplet jest, a pozniej pustki na hali XDDD
no zobaczymy jak to bedzie wygladac
XDDD
Bo on robi 2 treningi dziennie po 1,5 h i nie ma czasu.promocje robia
a zawodnik MMA w Polsce oburzony, ze wywiad musi zrobic XDDDD
co to takie brzydkie ?
Rafonix nowa odsłonaco to takie brzydkie ?
A rafon nie miał na 4 walczyć?Rafonix nowa odsłona
za 100k chcialA rafon nie miał na 4 walczyć?
jutrokiedy jakaś konfa przed galą ?
jutro
@Cloud @Szady @defthomas prosze o temat w imieniu ogromnej spolecznosci fanów tej organizacjiO 18:00 bodaj.
Ja czekam na wyjaśnianie pozerów essaLinkiewicz i tak pewnie gdzies o 19 dopiero wejdzie na III turę konferencji
A Masti o której? Bo ja tylko na Masti czekamLinkiewicz i tak pewnie gdzies o 19 dopiero wejdzie na III turę konferencji
+/- 19:30A Masti o której? Bo ja tylko na Masti czekam
tak, dlatego nie ma komu tematu założyć, wszyscy wywialiCzy ktoś z redakcji mmarocks jest na konferencji?