Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
KSW 1000 i robili tematy
Tam to przynajmniej kogoś znałem, bo tutaj, to nie mam pojęcia co to za ludzie.... kiedy będzie Masti?KSW 1000 i robili tematy
FFF zreszta tez, a tam 200 osob bylo
KSW 1000 i robili tematy
FFF zreszta tez, a tam 200 osob bylo
to ile ty masz lat? znani raperzy tu sąTam to przynajmniej kogoś znałem, bo tutaj, to nie mam pojęcia co to za ludzie.... kiedy będzie Masti?
FFF lepsze, bo to KSW jestBoks lepszy
16 i już jestem w liceum XDDDDDDto ile ty masz lat? znani raperzy tu są
jak to jest słaba to ja nie mam pytańCoś słaba oglądalność obecnie, 110 tys było max
Ostatnio było 220kjak to jest słaba to ja nie mam pytań
Już dawno pisałem, se formuła się wyczerpie. Za 3 galę będzie 20k.Ostatnio było 220k
Raczej nie oni są zbyt popularni, pytanie ile będzie w 3 części konferencji, gdzie są największe fejmy. Już jest 120 tys.Już dawno pisałem, se formuła się wyczerpie. Za 3 galę będzie 20k.
To chyba nie są duże kwoty, bo taki Big John za walkę Conora z Aldo dostał niecałe 2 tysNo trzeba przyznać, że postarali się jeśli chodzi o skład sędziowski, pewnie musieli trochę wyłożyć hajsu
Były chwilowe, polak nazwał ferrariego konfidentem, a Amadi wspomniał o matce Adriana, która zajmuje się najstarszym zawodem świata.Są dymy?
Bo nikt bana nie chce wyłapaćczemu nikt tu linku nie wysyla do konfy ?
Pieniądz nie śmierdzi , a mogli Mirosława to by zrobił im jeszcze reklamę ,że najlepsi , ze dbają o bezpieczeństwo itdMichalak, Wojciechowski i Bońkowski będą sędziami na Fame MMA 4
Co z tego jak oglądalność 60 tys mniejsza niż ostatniej konfy..... #pustkiprzedmonitoraminapisz lepiej jak profesjonalnych sedziow bedzie miec FAME, najlepsi z najlepszych