Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja na pewno będę stawiał ze Tancula wygra w 1 rundzie. Ten muranski jest na liscia

niepisz ze ktos jest na liscia jak sam jestesJa na pewno będę stawiał ze Tancula wygra w 1 rundzie. Ten muranski jest na liscia
kurwa po 2.20 kasjo jest to już nie kontruję.. coś tam pierdolnął Kasjo, że za 100k pln się założy o zwycięstwo i stąd dzieciaki się rzuciły na stawianie..

liczę na tradycjonalizm i logikę. sport>menelstwo. 

Przeciez ty pierwszy plakales ze nie robi dymow ..ty sie gosciu dobrze czujesz?Gamou Wypadł
![]()
To jest dział bukmacherki dzbanie, miałem go na kuponach.Przeciez ty pierwszy plakales ze nie robi dymow ..ty sie gosciu dobrze czujesz?
Dobrze że tym razem Alanik nie narobił w gacie i wziął walkę jak obiecywałPająk vs Alan rewanż w MMA
Dobrze że tym razem Alanik nie narobił w gacie i wziął walkę jak obiecywał
Na 90% bedzie covid lub kontuzjaTancula przed czasem to pewniaczek ale tak jak piszesz, też czuje że Muranski się obsra i ostatecznie do walki nie dojdzie.
Psycha mu siadła skoro gosc pije w środku tygodnia na niecałe 3 tygodnie przed galapewnie nie dojdzie do tej walki, ale wtedy muranscy beda juz skresleni i nikt nie bedzie ich chcial na galach wiec lepiej zeby mlody muran wyszedl i dostal w pizde

1.58 ;)A tymczasem na Parka z patusem już 1.55
A co za różnica po jakim kursie Kasjo przegra na Twoim kuponie? :D1.58 ;)
Dobrze ze postawilem Kasjo po kursiku 2.75
Oczywiście że biorę to pod uwagę ale nie takie niespodzianki juz były :) przegra to przynajmniej będzie wesoło na cohonesowym cytowaniu ;)A co za różnica po jakim kursie Kasjo przegra na Twoim kuponie? :D
Kurs idzie w górę, bo parę osób zaczyna gadać o "ustawce":Panowie ile pieniędzy zainwestowane w zawodowego sportowca z amatorem. Kurs na Normana już 1.6.![]()
fansportu.pl
Kurs idzie w górę, bo parę osób zaczyna gadać o "ustawce":
![]()
Najman o rzekomo ustawionej walce Don Kasjo vs Parke – „Zapiszę wynik, wsadzę do koperty i po walce się okaże” [WIDEO]
Marcin Najman na swoim kanale YouTube został zapytany o pojedynek wieczoru gali FAME MMA 10. Były zawodnik uważa, że starcie może być ustawione.fansportu.pl
Mimo wszystko uważam, że to mało prawdopodobne.

Ja nie stawiam na tą wybrańczyk, linkiewicz może ją w stójce zbić.tancula + wybranczyk @1.57 mysle nad laczeniem tego duetu z typami na kolejna numerowana gale UFC fajnie moze pobic kurs, chociaz z dodawaniem kamili jeszcze sie zastanawiam.
Gamrot w swojej walce z Gamrotem boksersko się nie popisał, jest do rozpykania przez Kasjusza.Patrzę dziś, a tam Norman Parke po 1,7 lata. Ja go pograłem po 1,5 w marcu i myślałem, że to promocja. Potem wiadomo spadał. Teraz nie wiem czy dorzucać? Czy ta dzieciarnia tak zaburza kurs? Czy Parke sprzedał walkę? Bo o to się tylko obawiam. Te Fame mma mi mocno miesza.
Kamiszka ma jednak spora przewagę bjj, dwa ze linkiewicz sie jej boi.Ja nie stawiam na tą wybrańczyk, linkiewicz może ją w stójce zbić.