Evo
Bellator Light Heavyweight
Bo tak będzie. Takiego Kasjo to zawodnik pokroju Gamrota mógłby z otwartej ręki ubić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A co napiszesz, jak jutro Jake wygra z Askrenem?Nie będę tego komentował. Będzie płacz po walce i tyle. Jak widać niektórzy wierzą, że amatorzy melanżownicy są na poziomie zawodowych sportowców, to jest właśnie efekt działań tych freakowych federacji. I tak jak mnie nie dziwi, że może w to uwierzyć ktoś, kto z tym styczności nie miał i nie interesuje się sportami walki, tak ludzie oglądający sport lub trenujący cokolwiek powinni to dostrzegać.
Uważam, że wygra Askren, natomiast jest on tak mocno jednopłaszczyznowy i jest takim ewenementem w MMA na poziomie światowym (praktycznie brak boksu), że tutaj akurat nie zdziwi mnie wygrana tego youtubera na punkty. Mimo wszystko uważam sportowca za faworyta.A co napiszesz, jak jutro Jake wygra z Askrenem?
Uwaga o trollingu to był żart, muszę przyznać. Nie mogę nawet żadnej emotki załączyć żeby było od razu wiadome. Cały pasek narzędziowy mam nieaktywny. Cos się zepsuło i nie było mnie słychać. Co do walki to klatka zweryfikuje i nie ma co się spierać bo to tylko freak fight. Szczególnie o tym warto pamiętaćJa naprawdę nie trolluję, będę bardzo zdziwiony, nawet jeśli walka będzie bliska. W mojej ocenie to jeden będzie bił, drugi będzie bity. I jak widzisz, jestem skłonny na to postawić, dlatego uwagi o trollingu możesz schować w kieszeń. :)
Co prawda botoksiarz jest dynamiczny ale napierdala na pałe bez żadnego pomyślunku i większej celności. Nie wziąłeś również pod uwagę że Parke może obijać chudy ulany korpus miszcza i zamozwańczego krula czego nie robił botoksiarz a w tej walce może to być kluczowy element dla Parke.Tyburski bije mocniej od Normana a Kasjo przyjmował na luzie jego ciosy. (Tyburi mial piastkowki)
1k pln zagrane. Zagrałbym więcej, gdyby nie to, że widziałem już zupełnie irracjonalne decyzje sędziowskie w Fame i tu widzę pole "do manewru". Jeśli kurs pójdzie istotnie w górę na Parke, w co wątpię, będę dorzucał.Panowie z ciekawości zapytam, ile ładujecie w profesjonalnego zawodnika walczącego z menelem?![]()
Wszyscy tacy pewni irola a nikt kuponu nie wrzucil xDŁadujcie nawet 10k w irola, może do gali podbijecie jeszcze kurs na menela.
Wszyscy tacy pewni Kasjo, a jak proponuję zakład charytatywny z każdym chętnym o 100 (bez limitu chętnych) to jakoś odwagi brak... Cóż, póki co jedyny przyjąłeśWszyscy tacy pewni irola a nikt kuponu nie wrzucil xD
to jest dopiero hipokryzja.Wlasnie mniej jest osob stawiających Kasjo.Wszyscy tacy pewni Kasjo, a jak proponuję zakład charytatywny z każdym chętnym o 100 (bez limitu chętnych) to jakoś odwagi brak... Cóż, póki co jedyny przyjąłeśto jest dopiero hipokryzja.
Ale kilku jest ;)Wlasnie mniej jest osob stawiających Kasjo.
Pierwszy youtuber dzisiaj wygrał, 15 maja wygra drugi? xDAle kilku jest ;)
A że mniej to nie powinno dziwić.
Nie wygra.Pierwszy youtuber dzisiaj wygrał, 15 maja wygra drugi? xD
Już nie przesadzajmy, wystarczyłby taki Al Iaquinta czy Dan Hooker i już by nie powojował za bardzo boksersko.Askren to stójkowe dno przecież, niech youtuber do Ngannou wyjdzie to mu się odechce walk z zawodowcami.

Dzięki takim wazonom jak ty kurs na Parka wzrósł elegancko, trzeba dorzucić kilka tysi na Irola.Kurs na kasjo juz 2.35
Dobrze ze go postawilem po 2.75
To była promocja jak na bułki w Lidlu
![]()

Kilka tysi? chyba pesosDzięki takim wazonom jak ty kurs na Parka wzrósł elegancko, trzeba dorzucić kilka tysi na Irola.![]()

Ale mi dojebałeś chyba się po tym nie podniosęKilka tysi? chyba pesos
Lepiej naucz się reklamacje składać ,,smyku"
![]()

Oboje bardzo twardzi więc z tym pewniakiem bym nie przesadzał.Jest bet ze sie na punkty zakonczy? To wydaje sie byc pewniakiem
ty się sam wyjaśniasz swoimi postami, pamiętam rok temu jak nazywałeś ludzi smykami lub początkującymi a wczoraj pytałeś jak złożyć reklamacje do fortuny xDAle mi dojebałeś chyba się po tym nie podniosę
Oboje bardzo twardzi więc z tym pewniakiem bym nie przesadzał.
yyy no twardzi dlatego uwazam ze skonczy sie na punktyOboje bardzo twardzi więc z tym pewniakiem bym nie przesadzał.
A co w tym dziwnego że pierwszy raz spotkała mnie sytuacja gdzie musiałem reklamować zakład i chciałem się poradzić ludzi którzy mają w tym temacie doświadczenie? Masz swój świat chłopaszku trzeba przyznaćty się sam wyjaśniasz swoimi postami, pamiętam rok temu jak nazywałeś ludzi smykami lub początkującymi a wczoraj pytałeś jak złożyć reklamacje do fortuny xD
Pozdrawiam 
Ja to chyba pijany jestem bo przeczytałem że nie zakończy się na punktyyyy no twardzi dlatego uwazam ze skonczy sie na punkty