Fame mma 10

Nie będę tego komentował. Będzie płacz po walce i tyle. Jak widać niektórzy wierzą, że amatorzy melanżownicy są na poziomie zawodowych sportowców, to jest właśnie efekt działań tych freakowych federacji. I tak jak mnie nie dziwi, że może w to uwierzyć ktoś, kto z tym styczności nie miał i nie interesuje się sportami walki, tak ludzie oglądający sport lub trenujący cokolwiek powinni to dostrzegać.
A co napiszesz, jak jutro Jake wygra z Askrenem?

A co napiszesz, jak jutro Jake wygra z Askrenem?
Uważam, że wygra Askren, natomiast jest on tak mocno jednopłaszczyznowy i jest takim ewenementem w MMA na poziomie światowym (praktycznie brak boksu), że tutaj akurat nie zdziwi mnie wygrana tego youtubera na punkty. Mimo wszystko uważam sportowca za faworyta.

Ja naprawdę nie trolluję, będę bardzo zdziwiony, nawet jeśli walka będzie bliska. W mojej ocenie to jeden będzie bił, drugi będzie bity. I jak widzisz, jestem skłonny na to postawić, dlatego uwagi o trollingu możesz schować w kieszeń. :)
Uwaga o trollingu to był żart, muszę przyznać. Nie mogę nawet żadnej emotki załączyć żeby było od razu wiadome. Cały pasek narzędziowy mam nieaktywny. Cos się zepsuło i nie było mnie słychać. Co do walki to klatka zweryfikuje i nie ma co się spierać bo to tylko freak fight. Szczególnie o tym warto pamiętać

• Like
Reactions: Evo
Tyburski bije mocniej od Normana a Kasjo przyjmował na luzie jego ciosy. (Tyburi mial piastkowki)
Co prawda botoksiarz jest dynamiczny ale napierdala na pałe bez żadnego pomyślunku i większej celności. Nie wziąłeś również pod uwagę że Parke może obijać chudy ulany korpus miszcza i zamozwańczego krula czego nie robił botoksiarz a w tej walce może to być kluczowy element dla Parke.

Panowie z ciekawości zapytam, ile ładujecie w profesjonalnego zawodnika walczącego z menelem?:zakręcony:

Panowie z ciekawości zapytam, ile ładujecie w profesjonalnego zawodnika walczącego z menelem?:zakręcony:
1k pln zagrane. Zagrałbym więcej, gdyby nie to, że widziałem już zupełnie irracjonalne decyzje sędziowskie w Fame i tu widzę pole "do manewru". Jeśli kurs pójdzie istotnie w górę na Parke, w co wątpię, będę dorzucał.

Wszyscy tacy pewni irola a nikt kuponu nie wrzucil xD
Wszyscy tacy pewni Kasjo, a jak proponuję zakład charytatywny z każdym chętnym o 100 (bez limitu chętnych) to jakoś odwagi brak... Cóż, póki co jedyny przyjąłeś :rofl: to jest dopiero hipokryzja.

Wszyscy tacy pewni Kasjo, a jak proponuję zakład charytatywny z każdym chętnym o 100 (bez limitu chętnych) to jakoś odwagi brak... Cóż, póki co jedyny przyjąłeś :rofl: to jest dopiero hipokryzja.
Wlasnie mniej jest osob stawiających Kasjo.

50 złociszy na rudego :rutekajak:

1618675015833.png

Askren to stójkowe dno przecież, niech youtuber do Ngannou wyjdzie to mu się odechce walk z zawodowcami.

Askren to stójkowe dno przecież, niech youtuber do Ngannou wyjdzie to mu się odechce walk z zawodowcami.
Już nie przesadzajmy, wystarczyłby taki Al Iaquinta czy Dan Hooker i już by nie powojował za bardzo boksersko. :OK:
Osobiście od początku trzymałem się scenariusza, że jutjuber go uśpi.

Edit: A żeby pustego nie robić, złotówki bym na Parke'a nie postawił w tej walce, pomimo, że to lepszy sportowiec i trenujący. Przy takim kursie absolutnie nie. Zastanowiłbym się przy 1,75 wzwyż.

Ale mi dojebałeś chyba się po tym nie podniosę :putinlaugh:

Oboje bardzo twardzi więc z tym pewniakiem bym nie przesadzał.
ty się sam wyjaśniasz swoimi postami, pamiętam rok temu jak nazywałeś ludzi smykami lub początkującymi a wczoraj pytałeś jak złożyć reklamacje do fortuny xD

ty się sam wyjaśniasz swoimi postami, pamiętam rok temu jak nazywałeś ludzi smykami lub początkującymi a wczoraj pytałeś jak złożyć reklamacje do fortuny xD
A co w tym dziwnego że pierwszy raz spotkała mnie sytuacja gdzie musiałem reklamować zakład i chciałem się poradzić ludzi którzy mają w tym temacie doświadczenie? Masz swój świat chłopaszku trzeba przyznać :crazy: Pozdrawiam :DC:
yyy no twardzi dlatego uwazam ze skonczy sie na punkty
Ja to chyba pijany jestem bo przeczytałem że nie zakończy się na punkty :confused:

Unibet i Betsson wyjebali walkę Kasjo vs Parke z oferty, a czekałem żeby tam przyjebać Kasjo na punkty. Jakby ktoś zauważył, że jest oferta to może dać info.
Pozdro.

Back