Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Siwy25_1 sprawa jestKamil Stoch bije HGH czy tylko teść?
Siwy proszę o analizę fachowca
![]()
Szanuj Kurwiu, dobre filmy
Chłopie, odpisze ci ostatni raz, pierwsza część wypowiedzi tyczyła się turskiego a druga tego, że są osoby w internecie których nie mogę słuchać i oglądać. Jak dalej nie rozumiesz to współczuję.No to nie rozumiem twojej wypowiedzi. KS a KZ maja inny program. Kanal zero ma inna strategię a inną kanal sportowy.

A gdybyś zagrał za 70 tyś

Szanuje w opór Ty smucikoniu.Szanuj Kurwiu, dobre filmy
ja wiem czy taka znowu tragedia...Łaczny wiek obu Panów to ponad 100 lat...tam bedzie kiedys jakas tragedia
Smucikoniu? To Koń z Walony czy nie, bo nie rozumiem?Szanuje w opór Ty smucikoniu.

Smucibucik pierdolonySzanuje w opór Ty smucikoniu.

Nie chcę wiedzieć czy galopowałeś koniem czy nieSmucikoniu? To Koń z Walony czy nie, bo nie rozumiem?![]()

Nie wiem jak reszta, ja NIEWy wszyscy wykupiliście PPV?
Tutaj nie ma reprezentantów SEPKTAKULARNYCH SYLWETEKA to ciekawe jakiego rodzaju jest doping w skokach. Muszę się dokształcić.
HGH to raczej nie, bo to są niewielkie chłopiska.
![]()

A co? Zrobić Ci blika?Wy wszyscy wykupiliście PPV?
Jasne.A co? Zrobić Ci blika?
To wszyscy oglądacie na stream i po prostu nie publikuje nikt linków?Oszalales![]()
Binkowski to menel.. zjechal do Szczecina i byl widywany w dzielnicy dąbie jak chlał pod Społemem z najwieksza meliniarniąŁaczny wiek obu Panów to ponad 100 lat...tam bedzie kiedys jakas tragedia
Nie tylko ty tak masz, spędziłem setki godzin na słuchaniu wywiadów czy podcastów o MMA. Na ten oktagon turskiego nie mogę się skusić, nie ważne kogo zaprosi, irytuje mnie w chuj na tyle że nie mogę go słuchać, bez kitu.w tym famę i tak jest dużo pajaców, najgorzej, że on prowadzi te programy na kanale sportowym z normalnymi sportowcami i nawet nie wchodzę spróbować.. może tylko ja tak mam ale jak widzę takiego turskiego, człowieka wargę czy jak mu tam i paru innych to nawet jak są ciekawi rozmówcy w programach z ich udziałem to nie mogę oglądać i huj, nie do przejścia dla mnie