Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

Ja pierdole jakies kurwa zjebane gowno pod tych frikow co maja zerowe pojecie o parterze.

Ja w ogóle nie wiem po co jest te 15 sekund parteru gdzie w całym uniwersum frików może 3 osoby trenowały parter.

Dziś między innymi przez to Tyburski szybko może przegrać z Wrzoskiem.

M I S T R Z !!!

Pamietam walki Płetwala. Przeciez ten Denis caly nie ma szans jezeli to jest MMA.
Zawsze duży nasterydowany bijok jakieś szanse ma. Ten ma dodatkową motywację, przegrana z psem to trochę jednak przypał na dzielni

Zawsze duży nasterydowany bijok jakieś szanse ma. Ten ma dodatkową motywację, przegrana z psem to trochę jednak przypał na dzielni
Jego cale zycie odkąd przyszedł do frikow to jedna wielka kompromitacja. Przegrana z psem nic nie zmieni. Powie ze to kozak po ufc i przegrać to nie wstyd. A niewykluczone że odjebie jakas marną zagrywkę jak zacznie przegrywac i jest DQ :fjedzia:

Jego cale zycie odkąd przyszedł do frikow to jedna wielka kompromitacja. Przegrana z psem nic nie zmieni. Powie ze to kozak po ufc i przegrać to nie wstyd. A niewykluczone że odjebie jakas marną zagrywkę jak zacznie przegrywac i jest DQ :fjedzia:
bedzie plakal ze Hallmann go obalal i w koncu poddal

Raczej są słabe na cohones bo już 90 procent gal ma 200 postów, a wiele nawet 100 więc nie macie linków od dłuższego czasu :matt:

Bo tutaj bardziej interesują ludzi gale sportowe, wyskoczyłeś z chuj wie skąd i glosisz te swoje mądrości o frikach

Bo tutaj bardziej interesują ludzi gale sportowe, wyskoczyłeś z chuj wie skąd i glosisz te swoje mądrości o frikach

Nie wiem od kiedy znasz ten serwis., ale jak nie było blokad linków to tu galevrobily nawet 1000 postów, więc co ty mi piszesz, że tu ludzie mieli wywalone we friki. :jarolaugh:

Nie serwis tylko forum, znam z 10 lat, myślisz że ktoś na poważnie traktuje te patologię, poza tobą? Ludzie mają wywalone, rozrywka jak małpy w cyrku

Poruszasz wiele tematów. Czy ja piszę czy poważnie czy dla zabawy. Przed blokadą linków tu wiele gal miało nawet wiele postów więcej od gal Ufc czy KSW i tylko o to mi chodziło a kto po co to ogla na codzien to w 4 literach to mam.

Poruszasz wiele tematów. Czy ja piszę czy poważnie czy dla zabawy. Przed blokadą linków tu wiele gal miało nawet wiele postów więcej od gal Ufc czy KSW i tylko o to mi chodziło a kto po co to ogla na codzien to w 4 literach to mam.
spit.gif

Dobra mordo, jak pisałeś interesują cie friki, spoko, nie wnikam

Tak tylko mnie one tu interesują mordo. Tylko mnie.

Owieczko mnie też interesują, ale bez przesady, ze względu na Pasternak czy Hallmana

Last edited by a moderator:
A i tak przejebie (mam nadzieje) to jest najpiękniejsze :lol:
Hallmana wzieli bo widzieli co sie działo jak tą ulaną pizde wystawili do Omielańczuka.

Hallmana nie wzięli tylko on sam od dłuższego czasu pchał się drzwiami i oknami by być na etacie w freak federacji.

Mnie nie interesują freaki , ale dziś bym chętnie zobaczył niektóre walki , zwłaszcza Labryga vs Wampir . Ale że faken 5 dych ?

A tam gadasz głupoty. Tu nikogo nie ma. Tylko ja jeden sam czekam na dzisiejszą galę.:jjsmile:
1/3 postów w tym temacie to twoje posty, dokładnie 18
Jak ty sam będziesz tutaj produkował z 5 stron i pierdolił o tym że tu większe zainteresowanie niż na gali UFC.

W tamtych tematach na które się powołujesz co było po 800 komentarzy to 350 było z twojego konta pod nickiem zelaznysmiec.
Wszyscy tylko nie ty widzą że sztucznie pompujesz "zainteresowanie"

@Dzihados pamiętasz gościa co promował bezdomnych nie? To jest on, a ban powinien być przeklejony na to konto.
No bo przecież nie można wracać jak się dostaje perma czyż nie? :)

Back