Owca
BAMMA Flyweight
M I S T R Z !!!
Pamietam walki Płetwala. Przeciez ten Denis caly nie ma szans jezeli to jest MMA.
15 sekundowy parter więc nie wiem jak to odbierasz. Zasady MMA czy nie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
M I S T R Z !!!
Pamietam walki Płetwala. Przeciez ten Denis caly nie ma szans jezeli to jest MMA.
Rano się nadrobi walkę DricusaPrzypominam dzis o UFC

Kontakty Panie

Ja pierdole jakies kurwa zjebane gowno pod tych frikow co maja zerowe pojecie o parterze.15 sekundowy parter więc nie wiem jak to odbierasz. Zasady MMA czy nie?
Ja pierdole jakies kurwa zjebane gowno pod tych frikow co maja zerowe pojecie o parterze.
Zawsze duży nasterydowany bijok jakieś szanse ma. Ten ma dodatkową motywację, przegrana z psem to trochę jednak przypał na dzielniM I S T R Z !!!
Piotrek zawsze walczyl do konca nie raz wylapywal, walczyl i wygrywal on sie nie polozy po ciosie.Zawsze duży nasterydowany bijok jakieś szanse ma.
Ale to są jakieś dziwne zasady chybaPiotrek zawsze walczyl do konca nie raz wylapywal, walczyl i wygrywal on sie nie polozy po ciosie.
Jego cale zycie odkąd przyszedł do frikow to jedna wielka kompromitacja. Przegrana z psem nic nie zmieni. Powie ze to kozak po ufc i przegrać to nie wstyd. A niewykluczone że odjebie jakas marną zagrywkę jak zacznie przegrywac i jest DQZawsze duży nasterydowany bijok jakieś szanse ma. Ten ma dodatkową motywację, przegrana z psem to trochę jednak przypał na dzielni

bedzie plakal ze Hallmann go obalal i w koncu poddalJego cale zycie odkąd przyszedł do frikow to jedna wielka kompromitacja. Przegrana z psem nic nie zmieni. Powie ze to kozak po ufc i przegrać to nie wstyd. A niewykluczone że odjebie jakas marną zagrywkę jak zacznie przegrywac i jest DQ![]()
Tu moze byc problem bobedzie plakal ze Hallmann go obalal i w koncu poddal
15 sek parteru przy czym nie wiadomo czy jak bedzie zapięta technika to tez będą podnosić? Wyjdzie w praniuAle to są jakieś dziwne zasady chyba
Kurwa jakie zasady pod tych frikow. To niech nie zatrudniaja zawodowcow. Roznica minimum 20kg wagi jeszcze formula pod goscia ciezszego.Tu moze byc problem bo
15 sek parteru przy czym nie wiadomo czy jak bedzie zapięta technika to tez będą podnosić? Wyjdzie w praniu
Raczej są słabe na cohones bo już 90 procent gal ma 200 postów, a wiele nawet 100 więc nie macie linków od dłuższego czasu![]()
A i tak przejebie (mam nadzieje) to jest najpiękniejszeKurwa jakie zasady pod tych frikow. To niech nie zatrudniaja zawodowcow. Roznica minimum 20kg wagi jeszcze formula pod goscia ciezszego.
Kurwa jakie zasady pod tych frikow. To niech nie zatrudniaja zawodowcow.
chyba nawet fani tych zjebanych frikow kibicuja PletwalowiA i tak przejebie (mam nadzieje) to jest najpiękniejsze
Hallmana wzieli bo widzieli co sie działo jak tą ulaną pizde wystawili do Omielańczuka.
Bo tutaj bardziej interesują ludzi gale sportowe, wyskoczyłeś z chuj wie skąd i glosisz te swoje mądrości o frikach

Nie wiem od kiedy znasz ten serwis., ale jak nie było blokad linków to tu galevrobily nawet 1000 postów, więc co ty mi piszesz, że tu ludzie mieli wywalone we friki.![]()
Przecież ten cwel to żelazna pała pogoniona stąd już kilka razy.Bo tutaj bardziej interesują ludzi gale sportowe, wyskoczyłeś z chuj wie skąd i glosisz te swoje mądrości o frikach
Nie serwis tylko forum, znam z 10 lat, myślisz że ktoś na poważnie traktuje te patologię, poza tobą? Ludzie mają wywalone, rozrywka jak małpy w cyrku
Poruszasz wiele tematów. Czy ja piszę czy poważnie czy dla zabawy. Przed blokadą linków tu wiele gal miało nawet wiele postów więcej od gal Ufc czy KSW i tylko o to mi chodziło a kto po co to ogla na codzien to w 4 literach to mam.
Poruszasz wiele tematów. Czy ja piszę czy poważnie czy dla zabawy. Przed blokadą linków tu wiele gal miało nawet wiele postów więcej od gal Ufc czy KSW i tylko o to mi chodziło a kto po co to ogla na codzien to w 4 literach to mam.
Tak tylko mnie one tu interesują mordo. Tylko mnie.Dobra mordo, jak pisałeś interesują cie friki, spoko, nie wnikam
Tak tylko mnie one tu interesują mordo. Tylko mnie.

A i tak przejebie (mam nadzieje) to jest najpiękniejsze
Hallmana wzieli bo widzieli co sie działo jak tą ulaną pizde wystawili do Omielańczuka.
16, a tu już temat płonie. Widać jak kibice są spragnieni dzisiejszych emocji![]()

1/3 postów w tym temacie to twoje posty, dokładnie 18A tam gadasz głupoty. Tu nikogo nie ma. Tylko ja jeden sam czekam na dzisiejszą galę.![]()