Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chłopy dyskutują o prawdziwych zawodnikach typu Hallmann, a nie jakiś kondonach parodystach co jasno mówi gdzie jest tego typu gala - nikt tego poważnie nie traktował nigdy tutaj

Nigdy w życiu żadna gala frikowa nie miała więcej postów niz KSW i UFCPoruszasz wiele tematów. Czy ja piszę czy poważnie czy dla zabawy. Przed blokadą linków tu wiele gal miało nawet wiele postów więcej od gal Ufc czy KSW i tylko o to mi chodziło a kto po co to ogla na codzien to w 4 literach to mam.
Nigdy w życiu żadna gala frikowa nie miała więcej postów niz KSW i UFC
Ja tutaj jestem na każdej gali KSW i UFC
Pierwsze słyszęNo to jesteś w dużym błędzie, bo było tak wielokrotnie. Jeszcze pamiętam wiele postów jak ludzie pisali, że to wstyd że Fame wykręcił więcej postów od gali KSW czy Ufc.
Jakoś słabo chyba to wszystko śledziłeś.Pierwsze słyszę
Moglo byc parę gal gdzie mieli więcej postów niż UFC. Powod jest prosty UFC leci w nocy zazwyczaj a friki w normalnych godzinach i kiedyś sporo osób do weekendowej wódeczki patrzyło na tych gamoni. Problem w tym ze KSW ktore też jest w normalnych godzinach zjada friki na śniadanie. No ale temu zjebowi szkoda tłumaczyć.Pierwsze słyszę
Problem w tym ze KSW ktore też jest w normalnych godzinach zjada friki na śniadanie. No ale temu zjebowi szkoda tłumaczyć.
I kolejny drugi temat już dziś wymyślony przez samego siebie, bo gdzie ja tu niby pisze o jakiejś wojnie KSW vs friki. Wy jesteście przynajmniej po gimnazjum?

Z ich strony https://famemma.tv/#/tech-requirementsmordy, może nawet wspomogę dziś rozwój patologii mma w Polsce ale... wiecie gdzie znajdę jakiś odtwarzacz testowy na ich stronie, gdziekolwiek?
Bo w TV jakaś jest chyba tylko przeglądarka szajsungowa i może być roznie.
Mordo, i gdzie tu pod tym linkiem jest owy materiał? No ja szukam własnie "testowego materiału" żeby na faken docelowym moim faken TV zobaczyć czy pójdzie.
Właśnie jakoś nie widzę za bardzo gdzie to można przetestować...Mordo, i gdzie tu pod tym linkiem jest owy materiał? No ja szukam własnie "testowego materiału" żeby na faken docelowym moim faken TV zobaczyć czy pójdzie.
wiecie gdzie znajdę

gdzie

JUZ DAWNO TO CHCIALEM NAPISAC BYKU. APELUJE O USUNIECIE DZIALU FREAK MMA. TO FORUM DLA HARDKOROWYCH FANOW MMAApeluje o usuniecie tego gownodzialu frikowego na stałe. Kto bedzie chcial cos znalezc o tym szambie, to znajdzie na youtube, ktory jest zasypany tym chujostwem
Apeluje o usuniecie tego gownodzialu frikowego na stałe. Kto bedzie chcial cos znalezc o tym szambie, to znajdzie na youtube, ktory jest zasypany tym chujostwem
Chodzi o to ze ten dzial przyciaga rowniez roznych "freak userow"Zawsze nie rozumiem takich ludzi. Jak dla mnie np g...m jest F1, NBA,tenis czy NFL to do dziś nawet żadnego wątku o tym nie przeczytałem i żadnego wydarzenia z tego nie widziałem, a ten tu wbija i krzyczy usunąć dział frikowy. Zmusza Cię ktoś aby tu wejść pod bronią?
A zagrasz coś na gitarze?Nie jestem żelaznym. Konto założyłem na rzecz freak fightow i nie zamierzam się tego wstydzić. Nie będę pisał w zawodowym MMA, bo od dłuższego czasu go nie oglądam. Jestem świeżo po rzuceniu piłki nożnej po dekadach, więc FF to obecnie mój temat numer 1 i tak szczerze jedyny w około sporcie, którym dziś żyje. Chyba mam prawo skoro istnieją tu takie działy.
Chodzi o to ze ten dzial przyciaga rowniez roznych "freak userow"

Czlowieku ja jestem na kazdej gali UFC i na szczescie jest nas tutaj takich kilku, ktorzy zarywaja nocki nie chce ich wymieniac bo mozliwe, ze nie zycza sobie byc wymieniani w tym szambie.A strife które będzie całe na Republika tv do tej pory 2 posty. Gdzie jesteście hardkory. Dlaczego tu sobie kwasem oblewacie oczy?
![]()
Szkoda klawiatury mordzia.Czlowieku ja jestem na kazdej gali UFC i na szczescie jest nas tutaj takich kilku, ktorzy zarywaja nocki nie chce ich wymieniac bo mozliwe, ze nie zycza sobie byc wymieniani w tym szambie.
Dokladnie, ale powiem Ci wiecej - W CIEBIE TEZ WBIJAMa ten tu wbija i krzyczy usunąć dział frikowy
Oho, najpierw powrót Żelaznego a teraz niedobitki armii CipajewaW końcu zrobili mięsiste walki zamiast żelków. PPV już kupione i Fame będzie oglądany.