Wyniki FAME 24: Underground – wyniki gali

Chłopy dyskutują o prawdziwych zawodnikach typu Hallmann, a nie jakiś kondonach parodystach co jasno mówi gdzie jest tego typu gala - nikt tego poważnie nie traktował nigdy tutaj

Chłopy dyskutują o prawdziwych zawodnikach typu Hallmann, a nie jakiś kondonach parodystach co jasno mówi gdzie jest tego typu gala - nikt tego poważnie nie traktował nigdy tutaj

Ale Wy sobie dorabiacie sami jakąś filozofię, bo ja tu nigdzie nie pisałem po co to jest oglądane. Ja to widzę bardziej w stronę usprawiedliwienia i teraz sami zrobiliście temat ,,po co my to oglądamy?"

:jjsmile:

Poruszasz wiele tematów. Czy ja piszę czy poważnie czy dla zabawy. Przed blokadą linków tu wiele gal miało nawet wiele postów więcej od gal Ufc czy KSW i tylko o to mi chodziło a kto po co to ogla na codzien to w 4 literach to mam.
Nigdy w życiu żadna gala frikowa nie miała więcej postów niz KSW i UFC

Ja tutaj jestem na każdej gali KSW i UFC

Nigdy w życiu żadna gala frikowa nie miała więcej postów niz KSW i UFC

Ja tutaj jestem na każdej gali KSW i UFC

No to jesteś w dużym błędzie, bo było tak wielokrotnie. Jeszcze pamiętam wiele postów jak ludzie pisali, że to wstyd że Fame wykręcił więcej postów od gali KSW czy Ufc.

Mówcie co chcecie ale pomysł na wystawienie w turnieju freaków ze sportowcami to jest sztos :D

Czy POTĘŻNY Denis Labryga pokona Pasternaka i spełni swoje marzenia o UFC?

Będzie oglądane jak Pan bóg da piracki stream w przerwach od POTĘŻNEGO Strife.

Problem w tym ze KSW ktore też jest w normalnych godzinach zjada friki na śniadanie. No ale temu zjebowi szkoda tłumaczyć.

I kolejny drugi temat już dziś wymyślony przez samego siebie, bo gdzie ja tu niby pisze o jakiejś wojnie KSW vs friki. Wy jesteście przynajmniej po gimnazjum?

mordy, może nawet wspomogę dziś rozwój patologii mma w Polsce ale... wiecie gdzie znajdę jakiś odtwarzacz testowy na ich stronie, gdziekolwiek?
Bo w TV jakaś jest chyba tylko przeglądarka szajsungowa i może być roznie.

mordy, może nawet wspomogę dziś rozwój patologii mma w Polsce ale... wiecie gdzie znajdę jakiś odtwarzacz testowy na ich stronie, gdziekolwiek?
Bo w TV jakaś jest chyba tylko przeglądarka szajsungowa i może być roznie.
Z ich strony https://famemma.tv/#/tech-requirements
Screenshot 2025-02-08 at 17-37-12 FAME MMA.png

Apeluje o usuniecie tego gownodzialu frikowego na stałe. Kto bedzie chcial cos znalezc o tym szambie, to znajdzie na youtube, ktory jest zasypany tym chujostwem

Zawsze nie rozumiem takich ludzi. Jak dla mnie np g...m jest F1, NBA,tenis czy NFL to do dziś nawet żadnego wątku o tym nie przeczytałem i żadnego wydarzenia z tego nie widziałem, a ten tu wbija i krzyczy usunąć dział frikowy. Zmusza Cię ktoś aby tu wejść pod bronią?

Zawsze nie rozumiem takich ludzi. Jak dla mnie np g...m jest F1, NBA,tenis czy NFL to do dziś nawet żadnego wątku o tym nie przeczytałem i żadnego wydarzenia z tego nie widziałem, a ten tu wbija i krzyczy usunąć dział frikowy. Zmusza Cię ktoś aby tu wejść pod bronią?
Chodzi o to ze ten dzial przyciaga rowniez roznych "freak userow"

Nie jestem żelaznym. Konto założyłem na rzecz freak fightow i nie zamierzam się tego wstydzić. Nie będę pisał w zawodowym MMA, bo od dłuższego czasu go nie oglądam. Jestem świeżo po rzuceniu piłki nożnej po dekadach, więc FF to obecnie mój temat numer 1 i tak szczerze jedyny w około sporcie, którym dziś żyje. Chyba mam prawo skoro istnieją tu takie działy.
A zagrasz coś na gitarze?

Back