EA SPORTS™ UFC®

Co ile godzin jest pełna kasa z zawodników? ze 3 razy na dobę? Bo własnie wszedłem i z samych ich pensji 8k dostałem ;]

Bo mi się właśnie wydaje że co około 8, bo coś szybko się pojawiają. Ale to i tak nieźle, 16k na dobę za nic.

Tez wam sie tak notorycznie gra wywala? Mi co chwile dzisiaj.

A na konsoli mam wrazenie jakby to byla wersja demo, nie wykorzystano potencjalu gry i mozliwosci. Mimo to gra sie bardzo przyjemnie. Spory szok po przeskoku z X360 UFC3, sterowanie mocno rozbudowane i poziom trudnosci. Poza tym ogolne wrazenie bardzo dobre na mnie zrobila, fajna zabawa.

Nowy Live Event jest ciulowy do potęgi 8, ale rozpoczyna się już jutro i za 3k punkty można Rashada mieć. Czyżby był jeszcze przynajmniej jeden event przed galą?

@mateusz19191010 @Grzechu

Podejrzałem i do zdobycia za 3k jest Chad Mendes, a nie Rashad.

11535380_1015234741844081_1152147537_o.jpg

Nie ma to jak przebić się w bólach przez 199 walkę, otworzyć ostatnią paczkę z masą zdolności i zobaczyć że gra się zawiesiła. I nici z paczki.

Nie ma to jak przebić się w bólach przez 199 walkę, otworzyć ostatnią paczkę z masą zdolności i zobaczyć że gra się zawiesiła. I nici z paczki.

Nie masz przyznanych abilities z tej paczki? Zgłaszałeś to czy coś?

Z paczki za 2k wypada Weidman... Grałem do 2 w nocy :D Swoją drogą wypadają wam ci sami zawodnicy co macie? Mi Siver wypadł już z 5 razy.

Gram od nowa...15 skrzynka i zadnego zawodnika nie wylosowalo, ta aktualizacja to jakas zenada

Jest ktoś taki jak ja, że grając od samego początku nie ma jeszcze żadnego złotego? Wypadł mi Travis Brown, wkurzyłem się, dopakowałem go do ponad 30 lvl i teraz nim będę walczył. Byk z niego.

Nie mogę się doczekać momentu jak ukażą nowy event :D Jestem strasznie ciekawy kogo tam dadzą do zdobycia, jeżeli będzie Siver to ich wyśmieje.

Moja "cudowna" lista:
- Michael McDonald
- Brain Bowles
- Timothy Elliot
- Scott Jorgensen
- Eddie Wineland
- Darren Uyenoyama
- Mike Easton
- Louis Gaudinot

- Benson Henderson
- Chad Mendes
- Khabib Numragomedov
- Chan Sung Jung
- Jim Miller
- Gray Maynard
- Dennis Siver

- Rory MacDonald
- Cung Le
- Jake Ellenbergr
- Francis Carmont
- Pascal Krauss
- Martin Kampmann

- Alexander Gustafsson
- Travis Browne
- Mark Hunt
- Antonio Silva
- Mauricio Rua
- A. Little Nog Nogueira
- Ryan Bader
Ani jednego złotego. Naprawdę, naprawdę mam takiego pecha?

Moja "cudowna" lista:
- Michael McDonald
- Brain Bowles
- Timothy Elliot
- Scott Jorgensen
- Eddie Wineland
- Darren Uyenoyama
- Mike Easton
- Louis Gaudinot

- Benson Henderson
- Chad Mendes
- Khabib Numragomedov
- Chan Sung Jung
- Jim Miller
- Gray Maynard
- Dennis Siver

- Rory MacDonald
- Cung Le
- Jake Ellenbergr
- Francis Carmont
- Pascal Krauss
- Martin Kampmann

- Alexander Gustafsson
- Travis Browne
- Mark Hunt
- Antonio Silva
- Mauricio Rua
- A. Little Nog Nogueira
- Ryan Bader
Ani jednego złotego. Naprawdę, naprawdę mam takiego pecha?

Nie zazdroszczę. Zawsze złotego możesz uciułać za 9k pkt, jak ja ostatnio Werduma :)

Back