EA SPORTS™ UFC®

Nie zazdroszczę. Zawsze złotego możesz uciułać za 9k pkt, jak ja ostatnio Werduma :)
Wszystko fajnie, ale za duży roboty. Zresztą mam jeszcze jeden problem: przy normalnych walkach gra chodzi płynnie i bez problemów, ale jak są te "lepsze walki" to się tnie, i robienie live eventów dla mnie to koszmar.

Ludzie podziwiam Was, że jesteście w stanie ukończyć tę grę i to niejeden raz. Ja po miesiącu dobrnąłem do 105 walki Gusem i mi się to potwornie znudziło, a prawy kciuk odmawia mi już czasem współpracy :D.

Że co?! :o o:

Jak się wcześniej potrafiłem zawziąć to robiłem z 10-15 walk 'na raz', ale paluchy mi drętwiały. Teraz 2-3 walki na dzień jak zrobię to max. Wykończył mnie chyba ten live event gdzie nastukałem ponad 4000 pkt., obrzydziło mi to grę :D.

Jak się wcześniej potrafiłem zawziąć to robiłem z 10-15 walk 'na raz', ale paluchy mi drętwiały.
Może treningu Ci brakuje :D
Dopierdalasz na początku zawodnika paczkami i idziesz jak burza ;) Akurat tych monet to mi nie brakuje to mogę sobie pozwolić na doładowanie zawodnika do max lvl. Ale tak nie gram, gram tak żeby chcoiaż troche trudno było ;)

Ludzie podziwiam Was, że jesteście w stanie ukończyć tę grę i to niejeden raz. Ja po miesiącu dobrnąłem do 105 walki Gusem i mi się to potwornie znudziło, a prawy kciuk odmawia mi już czasem współpracy :D.

Próbowałem rzucić UFC, ale okazało się, że wszystkie inne gry tak mnie nie bawią :/ #tylkoufc

Ja potrafię grać po 2-4h dziennie i mnie nadal to bawi. W takie Real Racing 3 grałem pół roku :D

Ja katowałem bardzo dużo w CSR Racing, ale to były czasy gdy dojeżdżałem do pracy 2 godziny z hakiem komunikacją. Teraz w UFC najczęściej gram tylko podczas wizyt w toalecie :D.

Jestem bliski końca gry Weidmanem, ale nie gra mi się nim tak fajnie jak Nurma.. czy Conditem.

Oby ten event był przykrywką przed czymś grubym, bo Lamas i Tj(Grant całkiem spoko jest, fajnie mi się nim grało tych kilka walk na początku, ale mam lepszych, przez co nie warto mi w niego inwestować), e nie, 800pkt nabitych będzie jedynie.

A co myślicie o paczce za 6tyś? Lepiej taką czy 3x2tyś?

Już myślałem, że będzie Conor do zgarnięcia.
Srał to pies, pozbieram chyba te 50 tys. i kupię Holm.

Macie tez tak? Po kliknieciu na get free coins ogladam zapowiedz Aldo McGregor i na koncu gratulacje otrzymales specjalna nagrode i na tym koniec ... oszukuja! :)

Wpadli dziś Dodson i Sara. Jeszcze trochę i będzie 50 grajków!

Ponadto ukończyłem grę Holly i zaczynam Rorym. Kanadajczyk jest warty polecenia, ma fajne i skuteczne abillities oraz po 3 poddania i obalenia

Kolejny event + aktualizacja zawodników :D Romero chyba nie było, oraz JBJ wyprzedził Caina. Ostro z tymi eventami ostatnio UFC gra :D, dwóch brazoli do zgarnięcia.

Kolejny event + aktualizacja zawodników :D Romero chyba nie było, oraz JBJ wyprzedził Caina. Ostro z tymi eventami ostatnio UFC gra :D, dwóch brazoli do zgarnięcia.

Jedno mnie dziwi. Event w muszej, a do zgarnięcia Belfort z MW i Teixeira z HW? Hm.

Brać Vitora! Lepszej okazji nie będzie ;)

Nie mam czasu żeby tyle w to pykać :/ Szkoda bo mam dużo zawodników którymi chciałbym przynajmniej z 100walk zrobić i rozwinąć umiejętności. Swojąost drogą dopiero dziś to dostrzegłem, że przeciwnicy bujają się jeszcze na boki, a ja mogę robić tylko ten desperacki unik do tyłu.

Back