Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a nie usunie Ci wszystkich save'ów?Ja muszę usuwać i od nowa instalacja, bo za każdym razem jak chcę zaktualizować to chce się pobierać cała gra drugi raz!
Mi teraz przy logowaniu na serwer wyskakuje jakiś błąd i nie wiem o co chodzi...#help
A czytałeś co tam napisali? :) Musisz wejść w sklep google i pobrać aktualizację gry, coś ponad 400 MB. Instalujesz, potem 66 aktualizacji przy starcie i masz nową wersję gry.Mi teraz przy logowaniu na serwer wyskakuje jakiś błąd i nie wiem o co chodzi...#help
Mam połączone konto z fb. Wystarczy, że się zaloguję(na obojętnie jakim urządzeniu) i wraca mi stan gry.a nie usunie Ci wszystkich save'ów?
No nieźle, żeby zdobyć więcej pkt w nowym evencie trzeba mieć dziewczynkę w koguciej.
Jak ja mam bić Misie Tate jakąś inną dziewuchą? Ja chce Misie!Dlatego kupiłem paczkę z Holly Holm...
![]()
Jak ja mam bić Misie Tate jakąś inną dziewuchą? Ja chce Misie!
Jak się nie jest połączonym przez fb to pewnie nie można przenieść save na serwer po połączeniu z fb?

Chodzi ci o to, że jeśli teraz połączysz z fb to przeniesie/nie przeniesie ci zapisu? Jeśli mówisz o tym, to odpowiedź brzmi: jeśli teraz połączysz się z fb to ten save ci się zapisze co masz.Jak się nie jest połączonym przez fb to pewnie nie można przenieść save na serwer po połączeniu z fb?
Na pewno? Potwierdzone na stopro? Bo się bym połączył z fb(bezpieczniej w razie utraty danych, będzie to na serwerze) Obawiałem się czy nie stracę moich cennych wymęczonych Zawodników :DChodzi ci o to, że jeśli teraz połączysz z fb to przeniesie/nie przeniesie ci zapisu? Jeśli mówisz o tym, to odpowiedź brzmi: jeśli teraz połączysz się z fb to ten save ci się zapisze co masz.
Sam to zrobiłem, też miałem obawy, ale zostało tak jak było i się zapisały. Chyba, że miałem szczęście, o.Na pewno? Potwierdzone na stopro? Bo się bym połączył z fb(bezpieczniej w razie utraty danych, będzie to na serwerze) Obawiałem się czy nie stracę moich cennych wymęczonych Zawodników :D
Udało się, cały stan gry pozostał, a ja teraz jestem pewniejszy i szczęśliwszy :DSam to zrobiłem, też miałem obawy, ale zostało tak jak było i się zapisały. Chyba, że miałem szczęście, o.
To sobie Perezem z nim zagraj to zobaczysz ;)Benavidez jest do dupy.
A odkryłeś wszystkie? :PMa poddania ale tylko z "dolu"... :(
A odkryłeś wszystkie? :P
199 :DIle jest wszystkich walk? 150?