EA SPORTS™ UFC®

dlaczego u mnie do wygrania jest Mark Hunt?

A u mnie Belfort za 4,5k i Bisping(???)za 2,5k? Dziwne. Nie gram.

Gra Lamasem ukończona. Aldo pokonany na końcu za drugim razem. Z ostatniej paczki nie wypadł żaden zawodnik, ale w międzyczasie wpadł mi Khabib.

Chyba się na Belforta nie będę napalał. Ciężko mi się gra moim Perezem z Benavidezem. Mam Edgara, Lauzona, Belfort, wolałbym Weidmana.

:(

Attachments

• Screenshot_2015-05-21-23-39-27.png
    Screenshot_2015-05-21-23-39-27.png
    439.8 KB · Views: 36
Ja mam tez normalnie. Spoko, do jutra do wieczora pewnie przed UFC 187 coś jeszcze wrzucą, może Cormier ???

Tylko w ciągu ostatniej godziny wypadli mi z paczek Easton, Bader i Jake Ellenberger

Z Cormierem może być jak z Edgarem, gdzie krótkie rączki i ogólnie mniejsze gabaryty udanie zniechęciły mnie do grania nim :(

a mi chuja dali zlodzieje. Stwierdzilem, ze zrobie pomimo zdjecia hunta. No i machnalem 4,5 k punktow i dostalem skrzynke. Otwieram ja to gra sie zaciela i wyjebalo. Po ponownym wlaczeniu nie ma nic. Przy Cormierze mam Edgar vs Faber. 2 zawodnikow mi poszlo, a chcialem jak w pokemonach zlapac je wszystkie

Szkoda ze Rumble nie dodali :(
Ciekawe czy dojdzie dywizja kobieca :)
Wpadł mi żołty Jim Miller ale trzeba najpierw ogarnąć Gusa do końca co nie jest łatwo. Ile on ma tych walk jestem przez 150

Łooo, Umarłem i jestem w niebie! Cud się zdarzył! Oto on, jedyny i niepowtarzalny GSP we własnej osobie(paczka za 2tysie):
screenshot-2015-05-24-13-05-44.png
A oto moja cała lista zawodników:
screenshot-2015-05-24-13-06-53.png
screenshot-2015-05-24-13-06-48.png
screenshot-2015-05-24-13-06-37.png
screenshot-2015-05-24-13-06-43.png

Ja mam dość, ciągle jestem bez złotego zawodnika, i odechciewa mi się grać. Tyle.

Gus gra skończona(50 lvl), Benson na 120 walce(50 lvl), Rory na 70 walce(44 lvl), otwartych paczek niezliczona ilość i wielkie gó*no.

Ja tez do tej pory nie wylosowalem zadnego. Glowa do gory. Wlasnie koncze Cormiera zdobywac. Orientuje sie ktos moze jak zrobic so takiego:

Gram na gueście, da się jakoś mojego save'a połączyć z face'em żeby można było kontynuować na innym urządzeniu?

J
Gram na gueście, da się jakoś mojego save'a połączyć z face'em żeby można było kontynuować na innym urządzeniu?

Ja tak zrobiłem, na szczęście. Bo potem zepsuł mi się plik z grą, musiałem usunąć, zainstalowałem, włączam a tam...wszystko od nowa. Jednak połączyłem się z fb i wróciły osiągnięcia.

Kurwa nie wiem dlaczego ale jak teraz odpalam gre to pojawia mi sie czy chce nauczyc sie podstwowych ruchow. Kurwa chyba stracilem zapis @Grzechu ratuj

Back