EA SPORTS™ UFC®

bo niby jako kto mialbym byc?
No jest tam jeszcze opcja przez fb i te "kariery' idą niby niezależnie od siebie. jesli jestes caly czas zalogowany to nie wiem. Wylacz telefon i wlacz? może jakaś aktualizacja dostępna? Poczekaj jeden dzień? nie wiem.... :/

Ja sobie wlasnie polaczylem z facem, wole nie ryzykowac ... tez sporo czasu w ta gre wpakowalem.

@Grzechu Orientujesz się? Jak mam teraz polaczone z facem i przeskocze na inne urzadzenie to bede mogl kontynuowac? Czy od nowa?

Łooo, Umarłem i jestem w niebie! Cud się zdarzył! Oto on, jedyny i niepowtarzalny GSP we własnej osobie(paczka za 2tysie):
screenshot-2015-05-24-13-05-44.png
A oto moja cała lista zawodników:
screenshot-2015-05-24-13-06-53.png
screenshot-2015-05-24-13-06-48.png
screenshot-2015-05-24-13-06-37.png
screenshot-2015-05-24-13-06-43.png
Właśnie mi z lepszych wypadł Rory McDonald :D, ale mam team w middle :D

Chad Mendes, Little Nog i kilku szaraków dołączyło do ekipy. Cały skład poniżej:

ncqlqx0jd1yk.png

Ja strzelam focha i odbieram tylko pensje - jak trafi się dobry złoty to wrócę do gry.

Mi od tygodnia nie wypadł żaden nowy zawodnik i jestem zmuszany nadal grać Nurmagomedovem...

Zna ktoś ten problem? Nie mogę wczytać zawodników wagi ciężkiej, na pierwszej stronie jest tylko gus, a na następnej jds i werdum.

Tam gdzie powinny być ikony zawodników jest szary ekran z napisem UFC. Do wyboru mam gusa, a na następnej stronie do kupna jds i werduma, 3 jest czysta. Tylko tych trzech zawodników.

Czasem jest jakiś błąd w grze jak w ostatniej live event, gdzie zamiast zawodników miałem czarne pola, podpisy też byly złe. pewnie wróci do normy za jakiś czas.

Mam już dość tej gry, ciągle wypada mi jakieś gówno. Jak żyć. Czy to za paczki, czy po walkach. Ehh.

- Gus 50 lvl - skończona
- Mark Hunt
- Ryan Bader
- Mauricio Rua
- Little Nog

- Rory MacDonald 50 lvl - 113 walka
- Cung Le
- Jake Ellenberger
- Francis Carmont
- Martin Kampmann
- Pascal Krauss

- Benson 50 lvl - 123 walka