Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przedawkował chyba orzechyCo ten Wewiur :o

Wierz mi lub nie, ale jak będę wiedział, że jest to ta właściwa kobieta to się oświadczę bez zastanowienia i będzie to dla mnie najłatwiejsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobię. Jeśli chodzi o dzieci, to nie będę miał problemów, by takie na świat przyprowadzić i wziąć za nie odpowiedzialność. Nie potrzebuję okresów karencji na zdobywanie pewności. A co do seksu, to naprawdę nie uważam, że sukcesem jest liczba zaliczonych cipek w życiu. Nie jest moim celem zaliczenie każdej kurwy z ulicy. Nie muszę zaliczyć nawet żadnej z nich. Nie potrzebuję się nad sobą użalać spuszczając się do kolejnej dziurki.Ale tylko po ślubie. I jeszcze z rok trzeba odczekać. Dla pewności, że to ta jedyna.

Tym czymś przez włosy na dupie mi się nie przebijesz, co dopiero mowić o wbiciu cwela.Wbijam Ci cwela, wbijam chuj do dupy.
Może i mały, ale wariat!
GMO i glutenNapromieniowane orzeszki sa wszedzie

Tak, mają.Ciekawe czy gryzonie maja swoje alko-orzeszki, bo nie wierze zeby nie bylo Anonimowych AlkowiewiUrek![]()

Dokładnie.Napromieniowane orzeszki sa wszedzie![]()
![]()

Inbę, nie inbę, ten wpis akurat był na poważnie.O kurwa Wewiur jaką inbe tu podkręca. Wpis taktyczny![]()

Skąd wiesz co ja tam mam?Tym czymś przez włosy na dupie mi się nie przebijesz, co dopiero mowić o wbiciu cwela.

GaaaaaaayNie potrzebuję się nad sobą użalać spuszczając się do kolejnej dziurki.
Gaaaaaaay

Ooooo stary, Wewiur to jest silent fucker, chłop niepozorny, a przy piwie takie historie opowiada, że sam byś posłuchał z zaciekawieniem.Gaaaaaaay
Btw. Czemu jakiś pedau usunął cycki? :(
Jak złapał koleżankę w katoliku przez przypadek za dłoń i później tydzień się umartwiał i biczował?Ooooo stary, Wewiur to jest silent fucker, chłop niepozorny, a przy piwie takie historie opowiada, że sam byś posłuchał z zaciekawieniem.
silent fucker
Ooooo stary, Wewiur to jest silent fucker, chłop niepozorny, a przy piwie takie historie opowiada, że sam byś posłuchał z zaciekawieniem.

Wciąż się z tego śmieję.Jak złapał koleżankę w katoliku przez przypadek za dłoń i później tydzień się umartwiał i biczował?
Cohones bawi uczy, wychowuje i uświadamia.Brzmi jak gwałciciel.
I o czym chciałbyś tam ze mną pisać?Tej może założymy wewiurowi osobny temat ?
Nie ja. Ja się boję.I o czym chciałbyś tam ze mną pisać?
Tej może założymy wewiurowi osobny temat ?

Łapówki w tej sprawie proszę kierować do użytkownika @Szady.A może banik?
@duubertowa jesz gluten?
To się chwali, Mauricz płakał jak czytał:DChoć organizm wymusił na mnie free lactose to free gluten nie przeszło :D