Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Znany tani zabieg marketingowy. Cycki wszystko sprzedadzą w typowo męskim świecie.Rocksi idą z duchem czasu, jednak userzy chyba nie dorośli do kobiety w redakcji.
Ja to wiem tylko zobaczysz co się będzie działo w komentarzach, zamiast merytorycznych komentarzy będą teksty z podtekstami sexualnym. Ok. Koniec off top.Znany tani zabieg marketingowy. Cycki wszystko sprzedadzą w typowo męskim świecie.
Dlatego np Kinga Kujawska jest twarzą Playstation Polska a twarzą Xbox Polska jest Marcelina Zawadzka
Ja już parę szykujeJa to wiem tylko zobaczysz co się będzie działo w komentarzach, zamiast merytorycznych komentarzy będą teksty z podtekstami sexualnym. Ok. Koniec off top.
Łapcie próbkę:
Łapcie próbkę:
Zaczęło się!i nad mikrofonem!
A nie ma go terazbędzie festiwal stulejarstwa w komentarzach
To zobaczysz co się teraz rozpocznie:DA nie ma go teraz
Czy będzie MMARocks Minute?
Ja to wiem tylko zobaczysz co się będzie działo w komentarzach, zamiast merytorycznych komentarzy będą teksty z podtekstami sexualnym.
Ja już parę szykuje
i nad mikrofonem!
będzie festiwal stulejarstwa w komentarzach, przez co inba będzie jeszcze większa
To zobaczysz co się teraz rozpocznie:D
To już dawno ustaliliśmyJESTEŚCIE WSTRĘTNI!!! Na każdy Wasz brzydki komentarz mam odpowiedni obrazek, stulejarze!
Miejmy nadzieję, że ma duży dystans do siebie i przywita się w temacie, uzyskując tym przychylność rodziny COHONES. Wiem, że to (prze)czytasz.Panowie, a ja Magdzie napisałem na TT, że tu jest fajnie, że jemy sobie czipsy i hejtujemy, ale lekko, a tu taka inba na ręcznym od pierwszego tematu?
duubertowaile ona ma lat 17 ?starszne dziecko
20 lat fiu fiu w stanach jeszcze jako niepelnioletniaa czemu dubeltowa??duubertowa
Oplot Challenge
Featherweight
Female, 20
Twój Profil Follow Ignore
Komentarze:
0
Zdobyte Lajki:
0
Punkty:
0
duubertowa was last seen:
Today at 11:33 AM
20 lat fiu fiu w stanach jeszcze jako niepelnioletniaa czemu dubeltowa ze na 2 batsy czy jak?
ze co?ze na 2 batsy czy jak?
Witam, pozdrawiam, mam prawie 21 lat, 160 cm wzrostu, wygląd dziecka,