GroszMC
KSW Featherweight
No i ciepłe kapcie, nie zapomnij! Oraz oczywiście kieliszeczek domowej naleweczki do wieczornej herbatki dla zdrowotności, oczywiścieJa też jestem 40+, teścia bić nie będę a o pozostałych poczytam i rozważę. Dziękuję![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i ciepłe kapcie, nie zapomnij! Oraz oczywiście kieliszeczek domowej naleweczki do wieczornej herbatki dla zdrowotności, oczywiścieJa też jestem 40+, teścia bić nie będę a o pozostałych poczytam i rozważę. Dziękuję![]()

Ciepłe kapcie mam, chlam codziennie do upadku godności, a i tak rano czuje się jakiś nie swój. Masz więcej sprawdzonych porad?No i ciepłe kapcie, nie zapomnij! Oraz oczywiście kieliszeczek domowej naleweczki do wieczornej herbatki dla zdrowotności, oczywiście![]()
Możę Afirmacje.. afirmowałeś żeby rano 'czuć się swój'?Ciepłe kapcie mam, chlam codziennie do upadku godności, a i tak rano czuje się jakiś nie swój. Masz więcej sprawdzonych porad?

Żuć robotę i zacznij rzyć!Ja też jestem 40+, teścia bić nie będę a o pozostałych poczytam i rozważę. Dziękuję![]()
Żuć robotę i zacznij rzyć!

Nabijasz się ale pewnie są szczęśliwsi ode mnie i od Ciebie![]()

To jest to jak wchodzisz wieczorem na forum pocisnąć po balastku?Szczególnie polecam terapie autogenna, robisz w domu zajmuje malo czasu
Nie cisnę go, sam wybrał takie życie. Ja mu wskazuję drogę życia.To jest to jak wchodzisz wieczorem na forum pocisnąć po balastku?

Czyli ‚’wielki’ chłop’ nie to że nie ma 100 zł tylko nie ma jak przelać…Znajomy znajomego wyszedł ostatnio za poręczeniem 40k.
Opróżnili mu garaż z towaru za 200k.
Wegański atak na wielkich chłopów trwa w najlepsze.
![]()

Ogolnie produkcja samych sterydow to jest chuj nie zarzut( wiem z opowiesci ze tak to nazwe) i sanki za to to max 3 miechy po ktorych na pewno wyskoczysz a moze nawet skonczy sie samym poreczeniem...Znajomy znajomego wyszedł ostatnio za poręczeniem 40k.
Opróżnili mu garaż z towaru za 200k.
Wegański atak na wielkich chłopów trwa w najlepsze.
![]()