GroszMC
Bellator Heavyweight
No i ciepłe kapcie, nie zapomnij! Oraz oczywiście kieliszeczek domowej naleweczki do wieczornej herbatki dla zdrowotności, oczywiścieJa też jestem 40+, teścia bić nie będę a o pozostałych poczytam i rozważę. Dziękuję![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i ciepłe kapcie, nie zapomnij! Oraz oczywiście kieliszeczek domowej naleweczki do wieczornej herbatki dla zdrowotności, oczywiścieJa też jestem 40+, teścia bić nie będę a o pozostałych poczytam i rozważę. Dziękuję![]()

Ciepłe kapcie mam, chlam codziennie do upadku godności, a i tak rano czuje się jakiś nie swój. Masz więcej sprawdzonych porad?No i ciepłe kapcie, nie zapomnij! Oraz oczywiście kieliszeczek domowej naleweczki do wieczornej herbatki dla zdrowotności, oczywiście![]()
Możę Afirmacje.. afirmowałeś żeby rano 'czuć się swój'?Ciepłe kapcie mam, chlam codziennie do upadku godności, a i tak rano czuje się jakiś nie swój. Masz więcej sprawdzonych porad?

Żuć robotę i zacznij rzyć!Ja też jestem 40+, teścia bić nie będę a o pozostałych poczytam i rozważę. Dziękuję![]()
Żuć robotę i zacznij rzyć!

Nabijasz się ale pewnie są szczęśliwsi ode mnie i od Ciebie![]()

To jest to jak wchodzisz wieczorem na forum pocisnąć po balastku?Szczególnie polecam terapie autogenna, robisz w domu zajmuje malo czasu
Nie cisnę go, sam wybrał takie życie. Ja mu wskazuję drogę życia.To jest to jak wchodzisz wieczorem na forum pocisnąć po balastku?