Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnio ogladałem kilka filmów z faveli w Brazylii i Argentynie. Trafiłem tez na kilka filmów z USA i wygląda to dużo gorzej.
Ostatnio ogladałem kilka filmów z faveli w Brazylii i Argentynie. Trafiłem tez na kilka filmów z USA i wygląda to dużo gorzej.
www.instagram.com
![]()
Kaizen Asiedu on Instagram: "Comment “Clear” and I’ll send you a link to a free preview of Clear Thinker. Media selection bias is focusing on some stories while ignoring relevant ones. The media won’t fix it because they profit from it. Your onl
252K likes, 9,561 comments - thatskaizen on September 6, 2025: "Comment “Clear” and I’ll send you a link to a free preview of Clear Thinker. Media selection bias is focusing on some stories while ignoring relevant ones. The media won’t fix it because they profit from it. Your only defense...www.instagram.com
www.polsatsport.pl
Oczywiście żadnej wzmianki o kolorze skóry mordercy.Zwykły dzień z życia pigmentopozytywnych a polskojęzyczne media piszą o "tragedii".![]()
Dramat koszykarza NBA! Jego siostra została zastrzelona
Fatalne wieści dotarły ze Stanów Zjednoczonych. Siostra Naza Reida, koszykarza Minnesota Timberwolves, została zamordowana.www.polsatsport.pl
Policjanci zatrzymali podejrzanego. Ten miał być partnerem Torayi. Został on oskarżony o morderstwo i nielegalne posiadanie broni.

Taka ciekawostka
wygląda na zdecydowanego małpiszona, okularki celowo by podnieść wizualnie iq o 5 punktów
coś tak czułem, że to konkretna ściema, jak jeszcze włączył się ten islamski pajac malcolm x to pewnie w ogóle robiło się gorąco
wygląda na zdecydowanego małpiszona, okularki celowo by podnieść wizualnie iq o 5 punktów
![]()
![]()
ten też dobry agitator, wręcz filmowa postać
![]()