Dindu nuffin, blm, protesty, wojna rasowa w USA 2.0

Ostatnio ogladałem kilka filmów z faveli w Brazylii i Argentynie. Trafiłem tez na kilka filmów z USA i wygląda to dużo gorzej.

Fentanyl zbiera tam okrutne żniwo, widziałem różne materiały, masakra

Ameryka
putinlaugh.gif

Ostatnio ogladałem kilka filmów z faveli w Brazylii i Argentynie. Trafiłem tez na kilka filmów z USA i wygląda to dużo gorzej.

Ameryka wygląda a raczej wyglądała dobrze w filmach i serialach, moja siostra przebywa tam raz w roku bo mieszka tam siostra szwagra i mimo że poruszają się we względnie bezpiecznych dzielnicach to kręcą się różnie zachowujące typy wtedy jak mówili pozostaje tylko przyspieszenie kroku w przeciwnym kierunku i zmiana planów bo nigdy nie wiesz co takiemu odwali.

Zwykły dzień z życia pigmentopozytywnych a polskojęzyczne media piszą o "tragedii".
Oczywiście żadnej wzmianki o kolorze skóry mordercy.
Policjanci zatrzymali podejrzanego. Ten miał być partnerem Torayi. Został on oskarżony o morderstwo i nielegalne posiadanie broni.

Czyli pewnie czorny, ale to nie dobra o tym mowic w pOlin.

Nie jestem pewien czy on był faktycznie psychicznie chory czy to kawał bandziora, problem i tak się sam rozwiązał.
Ciekawi mnie bardziej fakt, że do dzisiaj nie ma żadnej wiadomości odnośnie ofiar poza tym że to kobiety.
Dla tych co się nie wczytywali w sprawę , dziewiętnastoletni murzyn dźgnął nożem kobietę , która akurat zapinała pasy dziecka w swoim samochodzie. Na krzyk kobiety zareagowali przechodnie ( działo się to na parkingu w parku , stan Floryda ) murzyn wymachując nożem starał się uciec, goniony przez parę osób ,podbiegł do następnej kobiety i starał się użyć ją jako tarcza /zakladnik . Kobieta jednak w pewnym momencie wyrwała się a murzyn nie potrafiwszy jej utrzymać dźgnął ją nożem, po czym rzucił się w dalszą ucieczkę, przeskoczył przez ogrodzenie i wskoczył do stawu. Woda była jednak zbyt głęboka a on zapomniał, że nie umie pływać.
Ciekawi mnie kolor skóry zwłaszcza pierwszej kobiety i nie zdziwiłabym się gdyby była biała.
Nie zdziwiłbym się gdyby był to zwykły atak rasistowski lub po porostu nieudana próba kradzieży samochodu.

Taka ciekawostka

coś tak czułem, że to konkretna ściema, jak jeszcze włączył się ten islamski pajac malcolm x to pewnie w ogóle robiło się gorąco

:juanlaugh: wygląda na zdecydowanego małpiszona, okularki celowo by podnieść wizualnie iq o 5 punktów

malcom-x-g--517387832.jpg

the-day-malcolm-x-and-martin-luther-king-finally-met-cover.jpg

ten też dobry agitator, wręcz filmowa postać

9667a670-2932-11e8-b86f-a49dc77ae870.jpg

Last edited:
coś tak czułem, że to konkretna ściema, jak jeszcze włączył się ten islamski pajac malcolm x to pewnie w ogóle robiło się gorąco

:juanlaugh: wygląda na zdecydowanego małpiszona, okularki celowo by podnieść wizualnie iq o 5 punktów

malcom-x-g--517387832.jpg

the-day-malcolm-x-and-martin-luther-king-finally-met-cover.jpg

ten też dobry agitator, wręcz filmowa postać

9667a670-2932-11e8-b86f-a49dc77ae870.jpg

wzór człowieka, zupełnie jak mahomet, dziwne, nie? :cryme:

- denied the resurrection of Jesus.
- He did not believe that Jesus was born of a virgin.
- brał ciągle nowe żony i niewolnice na ruchanie
- był pedofilem.
:juanlaugh:

ach te ideały człowieka wg dzikusów...

A co do malcolma x, sutener, złodziej i handlarz narkotyków za co poszedł pierdzieć na 10 lat, tam odnalazł tego co opisałem wyżej ;)
Tam coś mocno nie tak było skoro wnuk zabił jego żonę potem ;)

bonus odnośnie, ludzie takie rzeczy jeszcze dorzucają do pieca

G_IObkHWwAAgU7R

Last edited:
Back