Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A pytasz tutaj bo boisz się, że Murzyni Ci zdindunuffinują chatę?Pany, pytanie z trochę innej beczki.
Jakie roczne kwoty macie w ubezpieczalniach za ubezpieczenie domu?
Wiadomo, że zależy od wyceny samego domu, jak i tego co ubezpieczasz.
Natomiast zadałem to pytanie, bo mam teraz odnowienie składki i o 500zl.mam wyższą niż w zeszłym roku, a nie zmieniła mi się kwotą na jaką dom jest ubezpieczony, ani warunki od czego jest to ubezpieczenie.
Niby 500zl.w skali roku to chuj tam, ale jestem ciekaw czy tak się w rok podniosło?
miałeś jakieś szkody? zalania czy coś?Pany, pytanie z trochę innej beczki.
Natomiast zadałem to pytanie, bo mam teraz odnowienie składki i o 500zl.mam wyższą niż w zeszłym roku, a nie zmieniła mi się kwotą na jaką dom jest ubezpieczony, ani warunki od czego jest to ubezpieczenie.
Niby 500zl.w skali roku to chuj tam, ale jestem ciekaw czy tak się w rok podniosło?
Nic a nic.miałeś jakieś szkody? zalania czy coś?
zaraz tak do bastiana się przyrównywać, przez małą pomyłkeJa pierdole, ale ze mnie mongoł.
Taki sam trend wśród ubezpieczycieli można zaobserwować jeśli chodzi o auta. Niby zniżki na maksa, a co roku coś podnoszą.Pany, pytanie z trochę innej beczki.
Nie porównuj mądrych małpek do tego podgatunku z gówna
Nie porównuj mądrych małpek do tego podgatunku z gówna
czarnuchy kłamiąjak im pasujeby dostać darmową czaapeczkę
Jak dwóch, to na pewno pedałyDwóch typów na pięciu głosowało na Harris![]()