Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak to na 99% przyczepioneAle to widać, że inna rasa, kudły na miejscu nic się nie stało.
Białej zaraz by coś się urwało.

ale burdel tam mają
+ Bonus Hong hong xD

Jak wciániesz link to i tak odpali. Lekka cenzuranie ważne, jakaś awaria tłitera
Mogłem nie wchodzić, bo tylko nie potrzebnie się wkur*iłemJak wciániesz link to i tak odpali. Lekka cenzura

Mnie nie rusza kolor skóry czy inne cechy rasowe. Co innego mental i postawa, które jednak jakoś powiązane są często z przynależnością rasową.Zobaczycie, ze za naszych czasów przeżyjemy jeszcze wojnę rasową. Ja tam jestem rasistą z krwii i kości więc pewnie na ochotnika pójdę
![]()
małpiej natury nie oszukaszMnie nie rusza kolor skóry czy inne cechy rasowe. Co innego mental i postawa, które jednak jakoś powiązane są często z przynależnością rasową.
Były robione takie eksperymenty gdzie próbowano wychowywać szympansy w ludzkich, białych rodzinachmałpiej natury nie oszukasz

Rozjebał za jednym zamachem pięć muzułmanek, za to należy się jakaś nagroda![]()
Pięć młodych kobiet zginęło na autostradzie. Przygotowywały się na ślub
Tragiczny wypadek przy Lake Street w stolicy stanu Minnesota w USA. Zginęło pięć młodych kobiet w wieku od 17 do 20 lat. W ich auto uderzył rozpędzony SUV. Kierowca nie zatrzymał się, by pomóc poszkodowanym i uciekł z miejsca zdarzenia. Policja zatrzymała go w pobliskiej restauracji.wiadomosci.radiozet.pl
dindu po robocie pojechał jak nigdy nic nażreć się
View attachment 69590

Czekałem na pierwszy głos rozsądku.Rozjebał za jednym zamachem pięć muzułmanek, za to należy się jakaś nagroda![]()

Ale my to wiemy kocie.