marcinos
Bellator Middleweight
10 latek juz lyzka calkiem dobrze operuje, a bastek platki paluchamiAle wspomniales ze Bastek ma 10 lat dopiero?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
10 latek juz lyzka calkiem dobrze operuje, a bastek platki paluchamiAle wspomniales ze Bastek ma 10 lat dopiero?
@andrzej_t. Wiedział w co zainwestować
Ja pierdole pierwszy raz popłakałem się ze śmiechu przed laptopem
@Baasteek Twoje tematy o diecie i treningu mają więcej wyświetleń niż materiały o jubileuszowej gali KSW. Jesteś ewenementem na skalę światową i mówię to całkowicie poważnie. Na Tobie naukowcy powinni robić kurwa badania
Ja naprawdę dużo łez wylałem w obydwu tych tematach
@Baasteek Twoje tematy o diecie i treningu mają więcej wyświetleń niż materiały o jubileuszowej gali KSW. Jesteś ewenementem na skalę światową i mówię to całkowicie poważnie. Na Tobie naukowcy powinni robić kurwa badania
Na Youtube dawaj kanały BaastekTrenuje oraz BaastekGotuje.Ja naprawdę dużo łez wylałem w obydwu tych tematach
HmmmmNa Youtube dawaj kanały BaastekTrenuje oraz BaastekGotuje.
Plus 100kola nagrody jak ktoś Baastka do czegos przekona. Za podejście np. 5 zł i jesteś zarobiony w opór
Ja to bym chciał zobaczyć jego kobite. To też musi być jakiś ewenement że w ogolę z kimś taki jak Bastian jest :D
I masz bicki, nie to co większośćJest wyrozumiała, poza tym szukała spokojnego faceta, a ja taki wlasnie jestem
ja specjalnie robie sobie przerwy zeby pozniej miec do poczytania ze strone, dwie i wtedy placze ze smiechu, to jest najlepsza pasta jaka czytalem. Najlepsze jest to, ze bastek nie urosnie nigdy, chyba, ze za 10 lat jak mu metabolizm zwolni. Bo tymi sztangielkami to moze machac do usranej smierci. Poza tym ile bledow robilem, dowiedzialem sie dopiero na silowni od ziomka kulturysty, dobrze, ze nie robilem martwego ciagu i przysiadow z duzym obciazeniem bo dzisiaj bylbym kaleka.
No i to mu się staram wbić do głowy.dobrze, ze nie robilem martwego ciagu i przysiadow z duzym obciazeniem bo dzisiaj bylbym kaleka.
tymi sztangielkami to moze machac do usranej smierci.
wtedy dojebie sie kanapkami i urosnie w koncuze za 10 lat jak mu metabolizm zwolni.
Team miska
Sebastian "nie moge przestac rosnąć" Izdebski
rozstepy to huj, wszystkie ciuchy do wymiany.Bastiano, a zaopatrzyłeś się już w snailmed albo inny krem na rozstępy?
rozstepy to huj, wszystkie ciuchy do wymiany.
ale jak cie rozkurwi porzadnie to tylko dresy ci zostana.niekoniecznie bo i tak zawsze nosilem za duze
wtedy cohones zacznie oficjalnie zarabiac na ksiazce, jak nie uzywac dopingu. Pewnie odblok zrobi po swojemu i bedzie pozamiatanea teraz tylko sobie pomyślcie co tu się będzie działo w tym temacie jak Bastiano wjedzie na pierwszy cykl
"Jednak zwiększyłem dawkę testosteronu do 2g tygodniowo, bo na mniejszych dawkach zupełnie nic nie czułem"a teraz tylko sobie pomyślcie co tu się będzie działo w tym temacie jak Bastiano wjedzie na pierwszy cykl
Byla pizza, whisky, cola, czipsy, ciastka łakotki, wafle ryzowe i jakies zdrowe produkty wczesniej, takze na pewno nie glodowalemmm.. :-)
Widzisz jak chcesz dojebac 6 tys kalorii to jednak potrafisz...Byla pizza, whisky, cola, czipsy, ciastka łakotki, wafle ryzowe i jakies zdrowe produkty wczesniej, takze na pewno nie glodowalemmm.. :-)