Gaara
UFC Heavyweight
Przecież mówię, że naturalne.. maturalne kurwa, nie smażone, bez soli, no kurwa naturalneOk popatrze na tamte sklady czy sie beda faktycznie roznily
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież mówię, że naturalne.. maturalne kurwa, nie smażone, bez soli, no kurwa naturalneOk popatrze na tamte sklady czy sie beda faktycznie roznily
Bez soli są niesmaczne! Raz kupiłem przez pomyłkę i musiałem sypać solą z solniczki, żeby to jakoś przełknąćPrzecież mówię, że naturalne.. maturalne kurwa, nie smażone, bez soli, no kurwa naturalne
Naturalne to będziesz miał jak sobie we własnym ogródku wyhodujesz. W sklepie wszystko jest na nawozach i chemii!@Gaara
Są w tym lidlu naturalne orzechy rozne z Alesto, ale czy mieszanka juz jest naturalna to tu pewnosci jednak nie mam.
Naturalne to będziesz miał jak sobie we własnym ogródku wyhodujesz. W sklepie wszystko jest na nawozach i chemii!
Baastek wariacie, ty chlejesz codziennie wóde a przejmujesz się tłuszczami trans? Ja rozumiem trololo i te sprawy, ale to już nie jest śmieszne.w sumie to rozchodzi się tylko o tłuszcze trans (tłuszcze utwardzone)
chlejesz codziennie wóde
Pozwól, że wyjaśnię, ja dużo kupuję a mało piję.
Widać, że po wypłacie.kupilem dzis masło klarowane 98,5% tluszczu (500g) w kauflandzie
tak mi doradzil kolega
I co będziesz z nim robił?kupilem dzis masło klarowane 98,5% tluszczu (500g) w kauflandzie
tak mi doradzil kolega
kurde powiem ci, ze nie wiem, czy to sie nadaje na kanapki, zawsze uzywalem go do smazenia np. stekow bo ma wysoka temperature dymienia.kupilem dzis masło klarowane 98,5% tluszczu (500g) w kauflandzie
tak mi doradzil kolega
I co będziesz z nim robił?
kurde powiem ci, ze nie wiem, czy to sie nadaje na kanapki, zawsze uzywalem go do smazenia np. stekow bo ma wysoka temperature dymienia.
Na wiki zastosowanie to:
Masło klarowane znajduje wszechstronne zastosowanie w przygotowywaniu potraw. Można go używać do smażenia mięsa, ryb, jaj, warzyw. Do smażenia potraw robionych na bazie mąki takich jak naleśniki, faworki czy pączki. Do pieczenia ciast i do przyrządzania sosów[10].
W przeszłości w tłusty czwartek smażono pączki na klarowanym maśle, od czego wzięło się powiedzenie „żyć jak pączek w maśle”[11].
Widać, że po wypłacie.
takDo robienia jajecznicy, bo wczesniej na zwyklym robilem.
A do smazenia fileta to klarowane bedzie ?
powiem ci jak ja smaze, w sklepie kupuje chyba z winiary papirus jest tam kilka papierkow, owijasz w to piers i normalnie kladziesz na patelni.podobno sie da jakos na samym papierze smazyc (zdrowo i oszczednie) ale niestety nie wiem jak
Łap tutoriala od Kini:podobno sie da jakos na samym papierze smazyc (zdrowo i oszczednie) ale niestety nie wiem jak
powiem ci jak ja smaze, w sklepie kupuje chyba z winiary papirus jest tam kilka papierkow, owijasz w to piers i normalnie kladziesz na patelni.
tak, takie cos. Jeden wystarczy.
tak, takie cos. Jeden wystarczy.
maslo klarowane ja robie sam, masz tutoriale w necie, ale nie wiem jak to cenowo wychodzi czy taniej czy drozej.ok jutro sobie ogarne
juz ochrzan od dziewczyny dostalem ze takie masla drogie kupuje, ale jestem wytrwaly na obelgi
maslo klarowane ja robie sam, masz tutoriale w necie, ale nie wiem jak to cenowo wychodzi czy taniej czy drozej.
zwykly papierPanie Marcinos a te papirusy to zwykły papier dzieki ktoremu mozna smazyc czy tam sa jakies dodatki ze zmienia smak miesa ?
taki do drukarki styknie ?zwykly papier