Miskatonic
Vale Tudo Championship
Nic nie usuwaj bo Cię później prokurator będzie ścigał za zacieranie dowodów!Co Wy na to, że nikt nie dostanie bana, a ja po prostu skasuję ostatnie 5 stron tematu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nic nie usuwaj bo Cię później prokurator będzie ścigał za zacieranie dowodów!Co Wy na to, że nikt nie dostanie bana, a ja po prostu skasuję ostatnie 5 stron tematu?
Dokładnie. Forum już jest filtrowane.Nic nie usuwaj bo Cię później prokurator będzie ścigał za zacieranie dowodów!
Był taki mem zgłaszam was do płokułatuly... Tylko znaleźć nie mogę.Zgłaszam hejtełów do płokułatuły w Joksie.

Oznaczajcie jak jest beka bo człowiek nie ma czasu wszystkie tematy przeglądać. Tak 5/10, dzisiaj bobastek z domofonem jednak wyże, ale nie ma co wybrzydzać.
W sumie też jestem tu z HP, czytałem przemyślenia @Miskatonic i zobaczyłem, że udziela też się tutaj w "Depresji", to z ciekawości zajrzałem czy nie będzie się huśtaćDobrze że ktoś wrzucił info w HP, bo przez przypadek mogłoby zniknąć 5 stron.
Tym razem człowiek zdążył.
![]()

to z ciekawości zajrzałem czy nie będzie się huśtać![]()

Był taki mem zgłaszam was do płokułatuly... Tylko znaleźć nie mogę.
![]()
Był taki mem zgłaszam was do płokułatuly... Tylko znaleźć nie mogę.
![]()
Ja akurat nawiązywałem do Patryka 2703, ale to też spoko

Nas już nie ma.Jak tam, chłopaki? Zaraz 6 wybija, szczoteczki do zębów macie już popakowane?
Nawet nie wiesz jak bardzo masz przejebaneNas już nie ma.
gdzie jak nie anonimowo w internecie

Jak tam, chłopaki? Zaraz 6 wybija, szczoteczki do zębów macie już popakowane?
Większego śmietnika od ciebie tu nie ma@Cloud i ty to tolerujesz, trzymając takich śmietników jak Siedem na tym forum
idz do kurwy matki
![]()
Najlepiej by było otworzyć nowy temat, przerzucić to tam z oznaczeniem tej gwiazdy tematu. Tego nie można tak po prostu wyrzucić do śmieci.Co Wy na to, że nikt nie dostanie bana, a ja po prostu skasuję ostatnie 5 stron tematu?
Co Wy na to, że nikt nie dostanie bana, a ja po prostu skasuję ostatnie 5 stron tematu?
? Przypomina mi to pewną osobę z historii, niby napisałeś że nikt nie dostanie bana ale nie wiem czy ryzykować...