Drzewo
UFC Heavyweight
Ma kota i wyjebaneA kota jeszcze masz?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ma kota i wyjebaneA kota jeszcze masz?

żydzi?
żydzi?
Jeszcze mam ale muszę go zabrać do weterynarza bo zauważyłem że coś mu się dzieje z poduszkami na łapach, to wygląda trochę jak jakiś odcisk ale nie będę czekał i patrzył co się z tego rozwinie tylko w wieku 10 lat pierwszy raz będę musiał go zabrać do weterynarza :/ ale żyje normalnie nic go nie boli chodzi skacze itp, no ale nie chce żeby się rozwijała choroba jak już zauważyłem a wiem że się rozwija bo już dawno temu zauważyłem coś ale to dosłownie wyglądało jak sucha skóra na rogu, no ale ostatnio zauważyłem że się trochę zmieniło, minimalnie ale jednak, trzeba hajs szykowaćA kota jeszcze masz?

*żymianierzymianie
a jak się z kimś spotykałem to szybko kończyłem znajomość jak dostałem to czego chciałem i kurwa tak o![]()
a zaczęło się też w sumie od rozstania z babą dawno temu

Tylko Paweł Ryt potężny raper z PszczynyCzy są na forum jakieś rapery? Posłucham bym o życiu jakiegoś cohonesiaka![]()
Tylko Paweł Ryt potężny raper z Pszczyny

@Laikike1Czy są na forum jakieś rapery? Posłucham bym o życiu jakiegoś cohonesiaka![]()
Ale to prawdziwy laik?
Niestety to nie ten MarcinAle to prawdziwy laik?
Czyli nie Marcin K.Niestety to nie ten Marcin
Nie masz kurwa u siebie na wiosce kancelarii albo darmowego radcy prawnego dla obywatela?ktoś się orientuję w pomocy prawnej, albo najlepiej jakas strona z darmową porada gdzie można zadzwonić
Zarabia kokosy na stronach nie ma 200 plnów na radcę.Nie masz kurwa u siebie na wiosce kancelarii albo darmowego radcy prawnego dla obywatela?

Na jakich stronach?Zarabia kokosy na stronach nie ma 200 plnów na radcę.
Gangster że gnój.
![]()

Gdyby pomyślał to by ogarnął darmową poradę prawną.Zarabia kokosy na stronach nie ma 200 plnów na radcę.
Gangster że gnój.
![]()
Na jakich stronach?![]()
Rekin.Zarabia kokosy na stronach nie ma 200 plnów na radcę.
Gangster że gnój.
![]()
gdzie można zadzwonić

Mega kozacka rozmowa