Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mottcoffee.com

Kwasowe kawy... Ble...Zobacz @Baasteek jak się wraca z wycieczki w Berlinie. Byliśmy w tej kawiarnio-palarni. W sumie legendarne miejsce w Berlinie. Walnąłem na miejscu podwójne espresso i od razu wiedziałem, że chcę mieć te ziarna w domu. Na młynku mieli wtedy Brazylię, poprosiłem jeszcze o coś bardziej kwaśnego i dali mi Rwandę, którą właśnie wrzuciłem na mój pożal się boże ceramiczny młynek.
Jakbym pił kawę z cytryną, coś pięknego. Uwielbiam kwaskowe kawy, dałbym sobie radę w PRLu
View attachment 125814

Zobacz @Baasteek jak się wraca z wycieczki w Berlinie. Byliśmy w tej kawiarnio-palarni. W sumie legendarne miejsce w Berlinie. Walnąłem na miejscu podwójne espresso i od razu wiedziałem, że chcę mieć te ziarna w domu. Na młynku mieli wtedy Brazylię, poprosiłem jeszcze o coś bardziej kwaśnego i dali mi Rwandę, którą właśnie wrzuciłem na mój pożal się boże ceramiczny młynek.
Jakbym pił kawę z cytryną, coś pięknego. Uwielbiam kwaskowe kawy, dałbym sobie radę w PRLu
View attachment 125814

Cena nie dla umysłowych. 16€ za paczkę 250g. Ty ostatnio pół dnia jeździłeś po Wrocławiu i pożałowałeś 149zł za 1kg.bylo dać znać to bym tez przytulil chetnie no chyba ze kosztuja fortune
Cena nie dla umysłowych. 16€ za paczkę 250g. Ty ostatnio pół dnia jeździłeś po Wrocławiu i pożałowałeś 149zł za 1kg.

Nie drożyzna tylko za jakość produktu się płaci gównojadzie.czyli drożyzna jeszcze wieksza niz we Wroclawiu, okej, rozumiem![]()

Zobacz @Baasteek jak się wraca z wycieczki w Berlinie. Byliśmy w tej kawiarnio-palarni. W sumie legendarne miejsce w Berlinie. Walnąłem na miejscu podwójne espresso i od razu wiedziałem, że chcę mieć te ziarna w domu. Na młynku mieli wtedy Brazylię, poprosiłem jeszcze o coś bardziej kwaśnego i dali mi Rwandę, którą właśnie wrzuciłem na mój pożal się boże ceramiczny młynek.
View attachment 125814

Tak, obok działu z podwójnymi wiertłami.Mają to w Kauflandzie?
![]()
patrz kurła, wiertła kupiłem ale kawki takiej dobrej u mnie nie byłoTak, obok działu z podwójnymi wiertłami.

w którym sklepie? online czy stacjonarnie?
Tak konesso, wziąłem sobie kilka randomowych. Właśnie walnąłem podwójne espresso tej Gwatemali z Coffe Plant i no rozczarowanie, do tych z Five Elephant bardzo daleko, baaaardzo.w którym sklepie? online czy stacjonarnie?
Edit dobra widzę że konesso
Gdzie to można kupić byczku?dla nie lubiących kwaśnych kaw, zero kwasowości, cukru do niej wcale nie trzeba jeśli ktoś w ogóle używa tej białej trucizny do kawy.
View attachment 126141
Właśnie zauważyłem w aplikacji inpostu, że można te ich coiny wymienić na 10zł rabatu w sklepie tej palarnidla nie lubiących kwaśnych kaw, zero kwasowości, cukru do niej wcale nie trzeba jeśli ktoś w ogóle używa tej białej trucizny do kawy.
View attachment 126141

Faktycznie, dwa tygodnie temu, nie skojarzyłem

No i paluch normalny a nie jak bochenek.Dzisiaj coś takiego na młynek wrzuciłem z palarni Spółdzielczej.
Nie do końca mój styl, ale dobra kawa.
W espresso delikatnie kwaśna, goryczkowa podobnie do gorzkiej czekolady, ale jednocześnie lekko słodka.
View attachment 126435
To w ogóle męska dłoń?No i paluch normalny a nie jak bochenek.

Dzięki. Przekażę żonie.No i paluch normalny a nie jak bochenek.
Ja przy okazji chciałem napisać, że ostatnio mialem aktualizacje w Siemensie i powiększyli bazę dostępnych rodzajów kaw i są teraz kawy na zimno typu „cold brew” itp.
Fajne zaskoczenie
A co do samej kawy, to ja lubię tę
Kawa włoska ziarnista PERA Buon Aroma 1kg - sklep kawa w biurze i domu
Nasz typ! Polecana dla fanów Crema e Aroma - bardziej wyrazista i pełna! Filiżanka pełna świetnego smaku bardzo delikatnie słodka w smaku można wyczuć bardzo delikatne smaki z aromatem kakao. Proporcje 65% Arabika - 35% Robusta czynią Buon Aroma idealną mieszanką do kaw mlecznych i czarnych...kawawbiurze.pl
Ale to mieszanka. Cenowo bardzo dobrze wychodzi.