De Longhi - jaki model ekspresu do kawy wybrać ?

Dzięki. Rozumiem, że zadowolony jesteś? Szukam czegoś na prezent dla teściowej i właśnie przede wszystkim zależy mi na łatwej obsłudze.

Z tego co pamiętam nie narzekałeś, więc pewnie zdecyduję się na ten.
Zadowolony jestem bardzo. Polecam jak najbardziej. Od listopada jakoś tysiąc kaw zrobionych i bez zarzutu wszystko.
Mam tego od ponad roku i wszystko śmiga jak należy. Tak jak @respect pisze, wszystkie programy czyszczenia itp. prowadzą Cię za rączkę. W miarę cichy. Jedyne co mogłoby być inne to pojemnik na wodę. Mi wydaje się trochę mały.
To w tym moim jest już większy i tak samo na ziarna pojemnik też większy. Przez to też cały ekspres jest większy, to trochę może minus ale coś za coś.

Last edited:
Od kilku dni jestem w Niemczech i tak chujowej kawy to nigdzie nie piłem. Obojętnie czy to stacja benzynowa czy knajpa. Okropny syf. Do tej pory myślałem że najsłabsi w kawę są Czesi, ale szwaby ich przebijają.

Od kilku dni jestem w Niemczech i tak chujowej kawy to nigdzie nie piłem. Obojętnie czy to stacja benzynowa czy knajpa. Okropny syf. Do tej pory myślałem że najsłabsi w kawę są Czesi, ale szwaby ich przebijają.

To dlatego kawa tam prawie za darmo :jarolaugh:

Spróbuj u Turka.

:suchykarol:

darmowa dostawa w weekend, jedyny minus że pocztą polską (kurier pocztex)

:siuu:

Poszukam chyba kilka małych paczek po 250g

• Like
Reactions: jut

To ja już wolę zapłacić
:boystop:

Poszukam chyba kilka małych paczek po 250g

NA ALLEGRO MAM ZA DARMO CIAGLE wystarczy allegro smart

na pocztex sie dlugo czeka, prowadzilem sprzedaz internetowa i tam jest dzien roznicy dluzej niz u pozostalych kurierow

strach się bać co po tej kawie dzieje się z odbytem:wtf2:

@szplin

Screenshot_2024-10-20-17-13-58-62_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Jakie bezkofeinówki polecacie?
Próbowałem lavazza deko i jest całkiem elegancka, ale może macie jakieś jeszcze sprawdzone tematy?

Back