VitoC
PRIDE FC Heavyweight
dla teściowej

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dla teściowej
Mamy żony
Zadowolony jestem bardzo. Polecam jak najbardziej. Od listopada jakoś tysiąc kaw zrobionych i bez zarzutu wszystko.Dzięki. Rozumiem, że zadowolony jesteś? Szukam czegoś na prezent dla teściowej i właśnie przede wszystkim zależy mi na łatwej obsłudze.
Z tego co pamiętam nie narzekałeś, więc pewnie zdecyduję się na ten.
To w tym moim jest już większy i tak samo na ziarna pojemnik też większy. Przez to też cały ekspres jest większy, to trochę może minus ale coś za coś.Mam tego od ponad roku i wszystko śmiga jak należy. Tak jak @respect pisze, wszystkie programy czyszczenia itp. prowadzą Cię za rączkę. W miarę cichy. Jedyne co mogłoby być inne to pojemnik na wodę. Mi wydaje się trochę mały.
Za pis tak nie było..![]()
Od kilku dni jestem w Niemczech i tak chujowej kawy to nigdzie nie piłem. Obojętnie czy to stacja benzynowa czy knajpa. Okropny syf. Do tej pory myślałem że najsłabsi w kawę są Czesi, ale szwaby ich przebijają.
Od kilku dni jestem w Niemczech i tak chujowej kawy to nigdzie nie piłem. Obojętnie czy to stacja benzynowa czy knajpa. Okropny syf. Do tej pory myślałem że najsłabsi w kawę są Czesi, ale szwaby ich przebijają.
Ekspresy skrekspresy, tylko kawa po tureckuSpróbuj u Turka.
![]()
No to przecież pisze że chujowaSpróbuj u Turka.
![]()
To chyba jeszcze nie byłeś u bastiana na kawceOd kilku dni jestem w Niemczech i tak chujowej kawy to nigdzie nie piłem. Obojętnie czy to stacja benzynowa czy knajpa. Okropny syf. Do tej pory myślałem że najsłabsi w kawę są Czesi, ale szwaby ich przebijają.
Kawa że śrubkami i kamieniami? W końcu ma stalowy młynekTo chyba jeszcze nie byłeś u bastiana na kawce
![]()
Z wysoką zawartością żelaza i innych minerałówKawa że śrubkami i kamieniami? W końcu ma stalowy młynek![]()
To ja już wolę zapłacić![]()
Darmowa Dostawa kurierem Poczty Polskiej
18 października obchodzimy Dzień Poczty Polskiej zwany także Dniem Listonosza i z tej okazji przygotowaliśmy dla Ciebie ciekawą promocję. Złóż zamówienie w sklepie Konesso.pl, wybierz usługę wysyłki Przesyłka kurierska POCZTEX lub POCZTEX Odbiór w punkcie i skorzystaj z darmowej dostawy...www.konesso.pl
darmowa dostawa w weekend, jedyny minus że pocztą polską (kurier pocztex)
![]()
![]()
Darmowa Dostawa kurierem Poczty Polskiej
18 października obchodzimy Dzień Poczty Polskiej zwany także Dniem Listonosza i z tej okazji przygotowaliśmy dla Ciebie ciekawą promocję. Złóż zamówienie w sklepie Konesso.pl, wybierz usługę wysyłki Przesyłka kurierska POCZTEX lub POCZTEX Odbiór w punkcie i skorzystaj z darmowej dostawy...www.konesso.pl
darmowa dostawa w weekend, jedyny minus że pocztą polską (kurier pocztex)
Poszukam chyba kilka małych paczek po 250g
NA ALLEGRO MAM ZA DARMO CIAGLE wystarczy allegro smart
na pocztex sie dlugo czeka, prowadzilem sprzedaz internetowa i tam jest dzien roznicy dluzej niz u pozostalych kurierow
Może podopieczni DPSu mają gratis?A za Smart nie płacisz ?
![]()
![]()
Ogromne kary dla RTV Euro AGD, Media Markt i Media Expert
Prawie 10 lat trwała zmowa pomiędzy spółką Jura Poland i właścicielami sklepów RTV Euro AGD, Media Markt i Media Expert.Przedsiębiorcy ustalali wspólnie ceny ekspresów do kawy marki Jura, przez co konsumenci nie mogli kupić taniej tych produktów.Prezes UOKiK nałożył na przedsiębiorców ponad 66...gsmonline.pl
mowili dzis o tym w radiu he he
Jakie bezkofeinówki polecacie?
Próbowałem lavazza deko i jest całkiem elegancka, ale może macie jakieś jeszcze sprawdzone tematy?
Jakie bezkofeinówki polecacie?
Próbowałem lavazza deko i jest całkiem elegancka, ale może macie jakieś jeszcze sprawdzone tematy?
Nie polecam bezkofeinówek jak i piw bezalkoholowych.
![]()
Co poradzę, że lubię smak kawy a jak wypijam więcej niż 5 dziennie to nie mogę spać.
Kawa zmieszana z białeczkiem + 2 smietanki i wchodzi jak złoto.