Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie śledzę tego tematu, bo na chuj komu delążi espresso jak można jebanąć primę w duralexie
dura lex, sed lexNie śledzę tego tematu, bo na chuj komu delążi espresso jak można jebanąć primę w duralexie![]()
Dokładnie to ta maksyma szła tak:dura lex, sed lex
![]()
jak można jebanąć primę w duralexie![]()
Prawdziwy mężczyzna żuje ziarna kawy i przepija wrzątkiem a od primy w duralexie proszę się odpierdolićpijąc ją razem z latającymi fusami![]()
Bastian i mężczyzna. Wybierz jedno.Prawdziwy mężczyzna żuje ziarna kawy i przepija wrzątkiem a od primy w duralexie proszę się odpierdolić
Ja też od dłuższego czasu piję głównie mieszankę. Te ziarna z Circle K co pisałem o nich już wiele razy.
To teraz musi nasypać wyśmienitej Robusty zmieszanej z andaluzyjska Arabicą, żeby było Perfettowłaśnie wypiłem pszną kapuczine z naprawionego ekspresu. Musiał odstać swoje i poczekać aż z nim zrobie, żona co pół roku nie przypominała to stał rozłożony w szafie
Koszt części 70zl, robocizna 0zl własnymi ręcami, niech chociaż rok pożyje po tym moim składaniu to bedzie git, żadna śrubka nie została jakby kto pytał
Edit od 6 maja tak stał i czekał
![]()
A no, muszę się wybrać po dobre ziarna bo nie mam nic, sypaną prime niebieską z duralexu piłem przez miesiącTo teraz musi nasypać wyśmienitej Robusty zmieszanej z andaluzyjska Arabicą, żeby było Perfetto
A no, muszę się wybrać po dobre ziarna bo nie mam nic, sypaną prime niebieską z duralexu piłem przez miesiąc
![]()
Zaparzacz wciąż na miejscu czy zakwitł i biega po ogródku?Długo jeszcze będziecie parzyć te lury i płacic za serwis zamiast kupić JURĘ?
Że niby coś się psuje? To nie u mnie, a mam dwie jury.Zaparzacz wciąż na miejscu czy zakwitł i biega po ogródku?![]()
ech ten philips to wyjątkowej klasy szrot, pompa wody (ta co wymieniłem) bangla ale znowu zawór gorącej wody puszczał (również był wymieniany)
kupiłem zestaw uszczelek, wyjmuje zawór, a tam masakra jedna uszczelka całkiem rozerwana i kawałek wylewki jakby ułamany.
Profilaktycznie wymieniłem uszczelki w jednostce zaparzającej, zaworze gorącej wody i przyłączu do zaworu gorącej wody co wychodzi z jednostki zaparzącej.
Jak się jeszcze raz spierdoli to go wywalam przez okno.
42 zł koszt naprawy.
View attachment 103812
De Longhi sypie się tak samo jak filipsPhilips to shit
A mowilem kupujcie De Longhi
Japa tam.Philips to shit
A mowilem kupujcie De Longhi
3 rok mam ekspres Philipsa. Regularnie sam go czyszcze. Żadnych problemów dziala, aż miło.De Longhi sypie się tak samo jak filips
Edit ogólnie ekspresy z kawami mlecznymi są problematyczne ale te marki wyjątkowo (jura też nie lepsza a niby Mercedes w ekspresach)
Ale tak marka philips jest już skreślona z mojej listy zakupowej, jakikolwiek sprzęt.
Kogo by nie zapytać to narzeka na sprzęt tej marki czy to tv czy inny rtv/agd
Może masz fartowny model, nowszy poprawiony albo coś, mój też regularnie czyszczony i ogarnięty a jak widać chuj dupa i kamieni kupaJapa tam.
3 rok mam ekspres Philipsa. Regularnie sam go czyszcze. Żadnych problemów dziala, aż miło.
![]()
Też nie jest nadwyraz eksploatowany, do tego ogarniam go regularnie.Może masz fartowny model, nowszy poprawiony albo coś, mój też regularnie czyszczony i ogarnięty a jak widać chuj dupa i kamieni kupa
De Longhi sypie się tak samo jak filips
Edit ogólnie ekspresy z kawami mlecznymi są problematyczne ale te marki wyjątkowo (jura też nie lepsza a niby Mercedes w ekspresach)
Ale tak marka philips jest już skreślona z mojej listy zakupowej, jakikolwiek sprzęt.
Kogo by nie zapytać to narzeka na sprzęt tej marki czy to tv czy inny rtv/agd
ja mlecznych nie robie, nawet ojcu powiedzialem zeby mi karafki nie pakowal :DDD
po mlecznej mi zle na zoladku jest
jedyna sensowna kawa mleczna dla mnie to ta w starbucksie 500ml z bitą śmietaną :DDD
Brak tolerancji na laktozę, mówi to panu coś ?
![]()
Nie no, badanie robilem platne takie i nie mam niczego podobnego.