Baasteek
UFC Lightweight
Woda tu jest git, a we Wrocławia co jest z wodą? Tak źle?
Pewnie za malo kamienia w wodzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Woda tu jest git, a we Wrocławia co jest z wodą? Tak źle?
Jak dostałem z ekspresem tester twardości to zamknąłem skalę.Woda tu jest git, a we Wrocławia co jest z wodą? Tak źle?
To jest kwestia gustu, ale na pewno nie można ich nazwać pseudokawami jednocześnie chwaląc chemiczne, aromatyzowane gówno. O to się rozchodzi.Ale akurat w Starbkuksie kawy smakują tragicznie…
No i cyk, masz bana na ten tematNie wzialem ekspresu, ale wroce po niego predzej/pozniej
Jeszcze niedawno pedrosa pił, a teraz wszystkie kwaśnete opinie nie sa nic warte
kawa crema jest po prostu kwaśna co raczej malo komu bedzie smakowalo no chyba ze ktos pije kawe z mlekiem ciagle to mu bedzie smakowalo, bo do mlecznych to sie kazda kawa nada, ale espresso na takim crema jest tragiczne, nie nadaje sie do picia
Generalnie "cremy" nie są kwaśne.
To jest kwestia gustu, ale na pewno nie można ich nazwać pseudokawami jednocześnie chwaląc chemiczne, aromatyzowane gówno. O to się rozchodzi.
To jak w starej hucie w Krakowie.. wodę z kranu to sobie możesz pogryźćJak dostałem z ekspresem tester twardości to zamknąłem skalę.
Tu jest dramat. Ale to problem chyba większości dużych miast.
To jest kwestia gustu, ale na pewno nie można ich nazwać pseudokawami jednocześnie chwaląc chemiczne, aromatyzowane gówno. O to się rozchodzi.
Zaprosiłbym Cię na kawę, skoro już jesteś we Wrocławiu, ale trochę się cykam
to jak ty tam chłopie funkcjonujesz????Nie wzialem ekspresu, ale wroce po niego predzej/pozniej
to jak ty tam chłopie funkcjonujesz????
Zaprosiłbym Cię na kawę, skoro już jesteś we Wrocławiu, ale trochę się cykam
Zoba tu co jes
View attachment 99797
Ta jes. Wjeżdża jak złoto w takie temperatury.espresso tonic?
Dziś mi ojciec wyśle ekspres, mam nadzieje że inpost dowiezie mi go cało do paczkomatu
Ciekawe czy chłopczyk czy dziewczynkaSiostra już się rozgościła z chłopakiem na Twoich pokojach?
Może typ z dwururki wypalił tak jak TyCiekawe czy chłopczyk czy dziewczynka
Ta może być spoko pod Ciebie@respect próbuje wybrać jakąś Lavazze typowo pod espresso, co sądzisz o tej
https://allegro.pl/oferta/lavazza-gran-espresso-kawa-ziarnista-1kg-15610070017
dramaty życia codziennego...Dziś mi ojciec wyśle ekspres, mam nadzieje że inpost dowiezie mi go cało do paczkomatu
Ta może być spoko pod Ciebie
Pisałeś o tym wyżeja tak wgl jedna z tych lavazz czyli Gusto Forte miala w sobie 100% robusty, tamta to dopiero musi być siekiera
Współczuję Ci, stary
Będzie tylko gorzej