Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widać że sam siebie nie doczytałeś. Przecież pisałeś, że ta Twoja machina obsługuje mieloną i rozpuszczalną. Czyli wszystko się zgadza. Poza tym Prima musi być mielona, bo kto do pracy nosiłby młynek?Dzieki, ale widac nie doczytales, bo tylko kawy rozpuszczalne i mielone.
Widać że sam siebie nie doczytałeś. Przecież pisałeś, że ta Twoja machina obsługuje mieloną i rozpuszczalną. Czyli wszystko się zgadza. Poza tym Prima musi być mielona, bo kto do pracy nosiłby młynek?
Kupuj tą Primę i rób testy. Może to być lepsze od łyskaczy.

O co chodzi? Nie chce mi się czytać całego tematu
Nie gromadzi się.Czy też Ci w dolnej tacce gromadzi się woda? - myslalem ze jak podstawie kubek przy wlaczaniu/wylaczaniu ekspresu kiedy sie zawsze leje woda czyszczaca ekspres to tam w tacce nie bedzie sie gromadzić nic.
Kurde... co tydzień żąda odkamieniania :|

Teraz to spierdalaj.Kurde... co tydzień żąda odkamieniania :|
I to mimo że nalewam wody z filtra..
Twardość wody na ekspresie ustawioną mam : 4 ( najwyższa, no bo u mnie jest akurat twarda )
@kofi
No to mów ale i tak napisałeś już po fakcie jak kupiłem więc nie zdąrzyłeś, ale jestem ciekaw co tam masz do powiedzenia geniuszu.
Zmiel kapsułki podobno pomaga.Kurde... co tydzień żąda odkamieniania :|
Teraz to spierdalaj.
I pisze się zdążyłeś geniuszu.
Ziarna kałowca sraki-luvak jak na Sanok przystało i zalewa wodą z kałuży (stąd kamień)Co ty, gruz sypiesz do tego ekspresu?
![]()

Dzieki
W takim razie zadzwonie na infolinie by poznac wiecej informacji ^^
Teraz na poważnie Ci powiem, miałem Siemensa i też puszczał dużo wody na tackę, teraz mam Jurę i wody jest o 2/3 mniej. Widać, że technologia też robi swoje.zadzwonilem na infolinie i Pani wszystko objasnila co zrobic
jelsi to co zrobie nadal nie pomoze i za tydzien sie pojawi odkamienianie to mowila zeby zwrocic go na reklamacje
____
a odnośnie tej wody w tacce to mowila ze tak ma być i wystepuje to we wszystkich ekspresach De Longhi
- ale tak tez sadzilem, wiec i u @cRe pewnie tez wystepuje tylko moze mnie źle zrozumiał
Po co to przedłużać…zeby zwrocic go na reklamacje
Co Ty taki drażliwy?No to nie mów bait-ciarzu
Teraz na poważnie Ci powiem, miałem Siemensa i też puszczał dużo wody na tackę, teraz mam Jurę i wody jest o 2/3 mniej. Widać, że technologia też robi swoje.
Co Ty taki drażliwy?
Królik Cię dziabnął w fujarę?
Dzieki, no wlasnie w De Longhi tej wody tak dużo nie ma - ale jest.
Wystarczy nie zapomnieć jej wylać przy wysypywaniu fusów i tyle.
G... kupie pasek do mierzenia twardości wody ?
Byłem w 1 aptece i 1 chemicznym sklepie i ani tu ani tu nie mieli..

Monin, nie tylko do kawy ale i do drinków/koktajli alkopolecacie jakiś syrop do kawy ?
zastanawiam się czy nie zastosowac zamiast łyżeczki cukru
Monin, nie tylko do kawy ale i do drinków/koktajli alko
Możesz kupić zestawy małych buteleczek, smaku konkretnego nie polecę nie wiem co lubisz. Karmel, czekolada, wanilia?a smak jaki prerefujesz bo chcialbym kupic od razu duza butle zeby nie przeplacac
mysle nad karmelem lub tiramisu albo nie wiem

Możesz kupić zestawy małych buteleczek, smaku konkretnego nie polecę nie wiem co lubisz. Karmel, czekolada, wanilia?
Jak wlejesz za dużo to kazdy będzie za słodki ale tak niektóre są mocno mdłeten gość ma 8 smaków ale nie ma karmelu, jest tylko toffi z przybliżonych smakowo, ponoć mega słodki ludzie w opiniach piszą ale smaczny ponoć
brać, cena dobra ? :P
Jak wlejesz za dużo to kazdy będzie za słodki ale tak niektóre są mocno mdłe
Cena nie wiem, chyba ok jak za 700ml