B
billmurray
Guest
ech, ty to bastian najlepiej się znasz widzę. to po co ten temat zakładałeś?Rzadsza pianka niz w 2%-owym wyjdzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ech, ty to bastian najlepiej się znasz widzę. to po co ten temat zakładałeś?Rzadsza pianka niz w 2%-owym wyjdzie.
Weź Ty się człowieku w końcu za robotęSpoko spoko, przy nastepnym razie nie zapomnisz
Dla mnie espresso i latte najlepsze ze wszystkich dostepnych opcji kaw.
Ale to wlasnie przy espresso tak na prawde najlepiej stwierdzasz smak kawy, bo ani cukru tam nie dodajesz ani nic.
A latte to pewnie identyko smakuje w kazdej kawie.
( wtedy nie warto przeplacac za kawę )
PS.
Dziś Pani Ukrainka z hotelowego śniadania mowila ze lepsza Arabica bo Robusta kwaśna kawa jest, chwile z nia nt. kaw z ekspresu pogadalem i fajnie, mozna sie czegos na zywo dowiedziec ^^
Im tłustsze mleko tym ekspres lepiej spienia. Bariści używają od 3.2% w górę.Rzadsza pianka niz w 2%-owym wyjdzie.
Team niebieska prima![]()
ech, ty to bastian najlepiej się znasz widzę. to po co ten temat zakładałeś?
Chuja wiesz, bo nie pogłębiasz wiedzy z każdym dniemIm tłustsze mleko tym ekspres lepiej spienia. Bariści używają od 3.2% w górę.
Odtłuszczone mleko jest rozcieńczone wodą.
tak pogłębiasz, że jak ktoś ci dobrze radzi to ty wiesz lepiej.Jak to, jeszcze malo wiem, ale z kazdym dniem poglebiam tą wiedzę.
Chuja wiesz, bo nie pogłębiasz wiedzy z każdym dniem
Akurat patrzylem w instrukcje delonghi i pisza zeby jak najmniej tluste lacIm tłustsze mleko tym ekspres lepiej spienia. Bariści używają od 3.2% w górę.
Odtłuszczone mleko jest rozcieńczone wodą.
co za bullshitAkurat patrzylem w instrukcje delonghi i pisza zeby jak najmniej tluste lac![]()
Bo pewnie ich spieniarka nie daje rady.Akurat patrzylem w instrukcje delonghi i pisza zeby jak najmniej tluste lac![]()
Jesteś widziałemA skąd Ci do głowy przyszło, że może mnie nie być w tej elitarnej grupie?![]()
co za bullshit
Bo pewnie ich spieniarka nie daje rady.
![]()
Spróbuj Kimbo.
Używam na codzień i moim zdaniem o niebo lepsza niż Lavazza czy Sagafredo.
Pisał Ci że gold...Ok a jakiej bo widze jest kilka a nie wiem czy kierować się intensywnością kawy czy też nie.
Jedyne na razie na co zwróciłem uwagę to fakt żeby była to ARABICA, przykłady kaw Kimbo poniżej
![]()
Sklep z włoską kawą Konesso.pl
Sklep z Oryginalną włoską kawą ziarnistą do ekspresu Lavazza, illy, Pellini, Segafredo, Bazzara. Ekspresy do kawy oraz akcesoria do ekspresów ZAPRASZAMYwww.konesso.pl
Ok a jakiej bo widze jest kilka a nie wiem czy kierować się intensywnością kawy czy też nie.
Jedyne na razie na co zwróciłem uwagę to fakt żeby była to ARABICA, przykłady kaw Kimbo poniżej
![]()
Sklep z włoską kawą Konesso.pl
Sklep z Oryginalną włoską kawą ziarnistą do ekspresu Lavazza, illy, Pellini, Segafredo, Bazzara. Ekspresy do kawy oraz akcesoria do ekspresów ZAPRASZAMYwww.konesso.pl
100% Arabika to np Top Flavor lub Aroma Gold.
Jeżeli wolisz mocniejsza mieszankę z Robustą to np Prestige.
![]()
dobra chyba pojmuje........
to juz nie chce tej mocno mocnej
wole średniawą Arabicę
Najlepsza ława jest z kupy słonia.a z czarnych kaw ktora lubicie pić ? ( chodzi o wariant w ekspresie )
dzis testowalem doppio i wydaje sie byc ciekawą opcją
Najlepsza ława jest z kupy słonia.
Black Ivory Coffee![]()
dzis testowalem doppio i wydaje sie byc ciekawą opcją
Jakby mnie było stać to piłbym kawę z kupy słonia, a tak to nie pije żadnej.nie pytałem o markę kawy a o jej rodzaj co pijecie najczesciej ( z czarnych )
Przecie oryginalny Kimbo jest w plasterkach, a nie ziarnach.
Zaraz bedzie testowana![]()