zielony666
Vale Tudo Open
w hali są
a ona w kurtce![]()
Ale trzeba przyznać, ze to jest mistrzostwo - Bońkowski i Derlacz prowadzili mistrzynię UFC, wielu mistrzów KSW (Mehmet, Anzor, Aslambek) a teraz Daria rządzi w Arrachionie a nie zapasy i Allah :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
w hali są
a ona w kurtce![]()
On jest z Olsztyna, czy sie tam przeprowadziła? Mowilem, ze to czarownica-diablica i zeby jej w oczy nie patrzec, a tak to patrzyli sie jej i ona tam rzadziAle trzeba przyznać, ze to jest mistrzostwo - Bońkowski i Derlacz prowadzili mistrzynię UFC, wielu mistrzów KSW (Mehmet, Anzor, Aslambek) a teraz Daria rządzi w Arrachionie a nie zapasy i Allah :D
Co ty masz kurwa z tym anzorem w arrachionie? Czytam już któryś raz, Anzor nigdy tam nie trenował.Ale trzeba przyznać, ze to jest mistrzostwo - Bońkowski i Derlacz prowadzili mistrzynię UFC, wielu mistrzów KSW (Mehmet, Anzor, Aslambek) a teraz Daria rządzi w Arrachionie a nie zapasy i Allah :D
Krecik Byku - t o gdzie Anzor trenował w 2009-2010 i później? W WCA, które nie istniało? W S4?Co ty masz kurwa z tym anzorem w arrachionie? Czytam już któryś raz, Anzor nigdy tam nie trenował.
gdzie Anzor trenował w 2009-2010

Odwiedzę.Krecik Byku - t o gdzie Anzor trenował w 2009-2010 i później? W WCA, które nie istniało? W S4?
Post z 2014 - 5 lat później.
View attachment 90990
Przecież Mamed im pomagał z początku z tego co pamiętam więc kurwa gdzie mieli trenować? W akademii sztuk walki Wilanów, sejfy pl ?Krecik Byku - t o gdzie Anzor trenował w 2009-2010 i później? W WCA, które nie istniało? W S4?
Post z 2014 - 5 lat później.
View attachment 90990
Następny kurwaPrzecież Mamed im pomagał z początku z tego co pamiętam więc kurwa gdzie mieli trenować? W akademii sztuk walki Wilanów, sejfy pl ?

Chłopie ale Ty napisałeś, że nigdy tam nie trenował po czym dodałeś post ten, że na dłuższą metę a potemNastępny kurwa
Pomagał "braciom" prócz wiary i pochodzenia nic ich nie łączy, KSW chciało żeby Anzor był tak jakby następca Mameda i stąd te wypowiedzi jego w trailerach itp
Anzor nie mieszkał i nie trenował na dłuższą metę w Olsztynie.
Anzor nigdy nie był zawodnikiem Arrachionu, jeśli masz inne zdanie to pokaż mi kogoś z Olsztyna w jego narożniku nie licząc dawno temu Mameda.
Co ty masz kurwa z tym anzorem w arrachionie? Czytam już któryś raz, Anzor nigdy tam nie trenował.
Odwiedzę.
Trenerem Anzora przed wca był Piotr Jeleniewski i trenowali z tego co pamiętam w Copacabanie, nie kłuć się bo nie masz racji a ten twój tweet potwierdza tylko to co napisałem. Anzor nigdy nie był zawodnikiem Arrachionu, jeśli masz inne zdanie to pokaż mi kogoś z Olsztyna w jego narożniku nie licząc dawno temu Mameda.
Oczywiście wiesz że Anzor nie mieszka w Polsce od urodzenia? Nie wiem gdzie on wtedy był, ale napewno nie w Olsztynie.

Aha, czyli Mamed to zawodnik wca bo jak był w Warszawie odwiedził Arbiego w klubie.Chłopie ale Ty napisałeś, że nigdy tam nie trenował po czym dodałeś post ten, że na dłuższą metę a potem
Który jest prawdziwy. A głównie rozchodzi się o to
Był na treningach czyli trenował
Izu dalej top mentalny!

Aha, czyli Mamed to zawodnik wca bo jak był w Warszawie odwiedził Arbiego w klubie.
Ja bazuje na tym samym i wyciągamy zgoła inne wnioski więc coś tu jest nie tak, nie uważasz? Potrzeba jakiegoś rozjemcy. Ale nie tego kolegi u góry co to odwiedziny traktuje jak pełnoprawne trenowanie i reprezentowanie klubu który się odwiedziło.Kreciku Drogi Kolego - mogę się mylić - nie mam pojęcia gdzie trenował Anzor, bazuję na tym co gdzieśtam pamiętam i trailerach KSW, starych newsach w internecie.
Ja bazuje na tym samym i wyciągamy zgoła inne wnioski więc coś tu jest nie tak, nie uważasz? Potrzeba jakiegoś rozjemcy. Ale nie tego kolegi u góry.
Mehmet będzie gotowy na Adamka.

Oczywiście wiesz że Anzor nie mieszka w Polsce od urodzenia? Nie wiem gdzie on wtedy był, ale napewno nie w Olsztynie.

Przecież Mamed im pomagał z początku z tego co pamiętam więc kurwa gdzie mieli trenować?

Kreciku Drogi Kolego - mogę się mylić - nie mam pojęcia gdzie trenował Anzor

Ja bazuje na tym samym i wyciągamy zgoła inne wnioski więc coś tu jest nie tak, nie uważasz? Potrzeba jakiegoś rozjemcy. Ale nie tego kolegi u góry co to odwiedziny traktuje jak pełnoprawne trenowanie i reprezentowanie klubu który się odwiedziło.
Bo chyba mi nie powiesz że narkun to zawodnik wca bo tam był na sparingach?
No i co debilu, wystawiłeś link który potwierdza to co napisałem i każesz mi spierdalac?![]()
KSW20: Anzor Azhiev vs. Dean Amasinger - STsport
Starcie obu zawodników zapowiada się bardzo imponująco. Obaj są świetnymi wojownikami i obaj w każdym pojedynku dają z siebie maksimum. Kto wygra? Młodystsport.pl
Dobra, spierdalaj
Ty jesteś upośledzony?No i co debilu, wystawiłeś link który potwierdza to co napisałem i każesz mi spierdalac?
Czarno na białym jest że Anzor pod koniec sierpnia ODWIEDZI Arrachion, a nie że tam trenuje, pytam u źródła, twoim zdaniem Narkun jest zawodnikiem wca bo był tam 3 razy n sparingach pod koniec lutego zeszłego roku?
Właśnie chyba ty jesteś upośledzony skoro bierzesz odwiedziny jako reprezentowanie kurwa czyjegoś klubu i walczenie pod jego sztandarem, teraz to ty spierdalaj półgłówkuTy jesteś upośledzony?
"Dodatkowo pod koniec sierpnia będę trenować w Arrachion Olsztyn – wyznał Azhiev."
Ty jesteś upośledzony?
"Dodatkowo pod koniec sierpnia będę trenować w Arrachion Olsztyn – wyznał Azhiev."
Macie autyzm?Właśnie chyba ty jesteś upośledzony skoro bierzesz odwiedziny jako reprezentowanie kurwa czyjegoś klubu i walczenie pod jego sztandarem, teraz to ty spierdalaj półgłówku

Najwidoczniej, bo już sam nie wiem czy to on jest przyjebany czy ja.Macie autyzm?![]()
W życiu bym tego nie przewidział, że Allah taki przewrotny i wrogom też lubi czasem dać zwycięstwo
Chyba przejdę się do jakiegoś buka, bo bardziej czytelnych znaków przed walkami w Polsce, jak Daria - nie było i chyba nie będzie... Cieszmy się póki jest, bo tak jak ona to nikt nie spierdoli przygotowań.
@Cassius42 - forumowy analityku wyników sportów walki - czy ktokolwiek z Darią w narożniku zdołał wygrać?
Czy po prostu my nie mamy świadomości liczb?![]()

) trenerskich Darii, ale nawet ślepej kurze trafi się ziarno...

Gościu. Gdzie napisałem, że reprezentował? Gdzie napisałem, że walczył pod sztandarem? Napisałem, że trenował według artykułu a w odwiedziny to możesz do wujka pojechać, wytłumaczy Ci to wszystko. Skoro jedziesz do jakiegoś klubu na treningu to co robisz? Modlisz się do allaha?Właśnie chyba ty jesteś upośledzony skoro bierzesz odwiedziny jako reprezentowanie kurwa czyjegoś klubu i walczenie pod jego sztandarem, teraz to ty spierdalaj półgłówku
Skoro jadę do jakiegoś klubu na trening to korzystam z gościny, smacznego.Gościu. Gdzie napisałem, że reprezentował? Gdzie napisałem, że walczył pod sztandarem? Napisałem, że trenował według artykułu a w odwiedziny to możesz do wujka pojechać, wytłumaczy Ci to wszystko. Skoro jedziesz do jakiegoś klubu na treningu to co robisz? Modlisz się do allaha?
Kończę te dyskusje bo szokonbos czeka.