Co mnie wku*wia

A mi szklane plecy w telefonie jebły, nie wiem nawet jak i kiedy. Pajęczyna na całym telefonie z tyłu, a taki był ładny, chiński
:childcry:

Mój jedyny zapas na wypadek wojny to zapas paliwa żeby spakować rodzinę i spierdolić :mamed:

Ale jak to nie będziesz walczył za rudego i europę?? Imigranci którzy przybyli do europy Cię potrzebują, żebyś walczył za ich bezpieczeństwo i utrzymanie.. :joer:

Evri. Najgorsza firma kurierska z jaką miałem doczynienia. Chuje piszą, że przesyłka w drodze do dostarczenia po czym kilka dni później taki sam status. Nie ma opcji aby się połączyć z człowiekiem przez telefon. Czat też obsługiwany przez AI.
Ogólnie kupa gówna, ale tania i dlatego Chińczyki korzystają. TFU

Co się kurwa odjebało, i z jakiego powodu że nie można już zdjęć wstawiać tylko trza na jakiś zjebany serwer ? Jakieś jebane rodo czy co?
Ale mnie to wkurwia ::jondance:: .

Co się kurwa odjebało, i z jakiego powodu że nie można już zdjęć wstawiać tylko trza na jakiś zjebany serwer ? Jakieś jebane rodo czy co?
Ale mnie to wkurwia ::jondance:: .
IMG-20250429-180548.jpg

Premium to załatwiłem sobie dożywotnie za połówkę polnej i talon :penn:.

A co to do huja jest obśrupana marchewa? Co to zaś za piwniczny slang ?

Jebane olx! Kupiłem słuchawkę która nie działa z ‘jebana ‘ochrona’ olx! 10 min po odebraniu przesyłki sprawdzam i pisze do typa ze huj mnie ojebal i nie działa! Mało tego, pisze że na 99% to podjebka. Zgłaszam zwrot. Te kurwy że odpisują ‘że muszą się przyjrzeć sprawie i do 30 dni się odezwą’! Odrzucili mi zwrot bo skoro podjebka to muszę iść na psy! Ja pisze że pierdole, niech se robią z tym co chcą, bo nie działa i kasę niech zwracają! To jakaś kurwa pisze mi że dla nich sprawa zamknięta, odrzucają mój zwrot i przelewają kasę dla oszusta! Wczoraj mi pisze, że mogę sobie to odsprzedać! No jebana wywloka! Także Panowie, jebac olx! Huja daje ten ‘pakiet ochronny’! Jebac olx! Szmaty jebane!

Jebane olx! Kupiłem słuchawkę która nie działa z ‘jebana ‘ochrona’ olx! 10 min po odebraniu przesyłki sprawdzam i pisze do typa ze huj mnie ojebal i nie działa! Mało tego, pisze że na 99% to podjebka. Zgłaszam zwrot. Te kurwy że odpisują ‘że muszą się przyjrzeć sprawie i do 30 dni się odezwą’! Odrzucili mi zwrot bo skoro podjebka to muszę iść na psy! Ja pisze że pierdole, niech se robią z tym co chcą, bo nie działa i kasę niech zwracają! To jakaś kurwa pisze mi że dla nich sprawa zamknięta, odrzucają mój zwrot i przelewają kasę dla oszusta! Wczoraj mi pisze, że mogę sobie to odsprzedać! No jebana wywloka! Także Panowie, jebac olx! Huja daje ten ‘pakiet ochronny’! Jebac olx! Szmaty jebane!
Zamawiając dopisałeś nick z cohones, więc te przygłupie kurwy od razu pomyślały "na biednego nie trafiło", w końcu członek cohones premium. I tak to się dalej potoczyło.
:fjedzia:

A tak na poważnie to jakaś kpina.

Zamawiając dopisałeś nick z cohones, więc te przygłupie kurwy od razu pomyślały "na biednego nie trafiło", w końcu członek cohones premium. I tak to się dalej potoczyło.

A tak na poważnie to jakaś kpina.
Jebac olx! Uprzedzam szanowne grono, żebyście uważali, bo ta ‘ochrona (jebanego) olx’ nic nie daje.

Jeszcze ten sprzedawca głupio mądry napisał mi, że skoro olx (jebane oczywiście) nie zaakceptowało mojego zwrotu to nie musi mi kasy oddawać…

Hujki z olx po całej ‘sprawie’ ukryli numer sprzedającego, ale na szczęście zapisałem sobie wcześniej…

Teraz proszę zdecydujcie gdzie umieścić tego huja numer:
1. ogłoszenie ze wynajmę mieszkanie, akceptuję zwierzęta, krótki najem oraz samotne matki..
2. Że mam pralkę za darmo do oddania i dowiozę do 50 km za free
Oczywiście ze względu na nocną zmianę odbieram telefon tylko po 22…

:roberteyeblinking:

Jebac olx! Uprzedzam szanowne grono, żebyście uważali, bo ta ‘ochrona (jebanego) olx’ nic nie daje.

Jeszcze ten sprzedawca głupio mądry napisał mi, że skoro olx (jebane oczywiście) nie zaakceptowało mojego zwrotu to nie musi mi kasy oddawać…

Hujki z olx po całej ‘sprawie’ ukryli numer sprzedającego, ale na szczęście zapisałem sobie wcześniej…

Teraz proszę zdecydujcie gdzie umieścić tego huja numer:
1. ogłoszenie ze wynajmę mieszkanie, akceptuję zwierzęta, krótki najem oraz samotne matki..
2. Że mam pralkę za darmo do oddania i dowiozę do 50 km za free
Oczywiście ze względu na nocną zmianę odbieram telefon tylko po 22…

:roberteyeblinking:

Rozumiem że na psy nie pójdziesz bo nie chcesz być 60?

:lol:

Pozostaje rozebrać na części w celu sprawdzenia co jest w środku:juanlaugh:

1642484916_jnooip_600.jpg

No nie, bo tak stracił jedynie 200zł a mógł 300
Każdy liczy wg własnych zasad. Znam gościa, któremu ktoś w nocy wybił szybę w samochodzie. Koszt nowej 2 kafle, dał gdzieś za używkę 1,7 kafla po czym dzwoni do mnie w klimatach pochwalenia się biznesem życia, informując, że jest trzy stówy do przodu. Tak to przedstawiał, jakby tysiąca siedemset w ogóle nie wydał. Jest trzy stówy do przodu i już :werdum:

Rozumiem że na psy nie pójdziesz bo nie chcesz być 60?

:lol:
Szoda mi czasu i jebać milicję! I tak nic z tym nie zrobią a z tego co czytam na necie to baba z olx standardowo mi odpisała, żebym się odpierdolil. Napisze do tych kutasow jeszcze raz to może chociaż ta głupia cipa będzie miała ‘cieplutko’.

Trzecia opcja ‘wykorzystania’ numeru Huja sprzedawcy, to umieszczenie ogłoszenia na jakiś stronach z gejzerami. Ale to musi mi pomóc @Baasteek Na jakich stronach się ogłaszacie?

Back