Co mnie wku*wia

Weź ranigast :D
Daj Pan spokój. Popijam sobie Smecte i odstawiłem słodycze. Zamiast mielonych, zrobiłem rosół. Kupiłem jeszcze probiotyki i zobaczymy. Co godzinę lało się że mnie jak z kranu i samopoczucie do dupy od razu. U mnie to jakoś brzuch z mózgiem jest połączony.
Mauricz miał rację

Ludzie którzy stawiają wykrzykniki na końcu zdań w emailach. Wystarczy napisać, że coś jest ważne lub inaczej zwrócić uwagę. Wkurwia mnie jak ktoś się wydziera przez internet.

Ludzie którzy stawiają wykrzykniki na końcu zdań w emailach. Wystarczy napisać, że coś jest ważne lub inaczej zwrócić uwagę. Wkurwia mnie jak ktoś się wydziera przez internet.
NO CHYBA SOBIE ŻARTUJESZ!!!!!!!!!!!!!!

Nowe małoletnie mamy. Kurwa, jakie to jest głupie. Urodziła trzy dni temu, już kurwa nawrzucane 100 obrazków/memów, jaką zajebistą mamą nie jest, jak to się ona nie opiekuje swym dzieckiem, że nawet jak matka jest chora to i tak jest zdrowa. I inne młodociane mamy lajkują i piszą podobne pierdoły. Kobieto, pewnie dopiero ze dwa razy swojemu dziecku zmieniłaś pieluchę, a już uważasz się za najcudowniejszą matkę świata? Ba, niektóre napieprzają tymi obrazkami jeszcze będąc w ciąży.
Nie zrozumcie mnie źle, bo sam przypuszczam, że macierzyństwo i ojcostwo to jedna z najwspanialszych rzeczy jakie człowiek może doświadczyć i sam mam nadzieję kiedyś dostąpić zaszczytu bycia ojcem, ale jeżeli zacznę wrzucać obrazki w stylu "Bycie ojcem to najbardziej odpowiedzialny zawód świata" i inne w tym stylu, szczególnie ledwie po zostaniu tym ojcem, to macie pozwolenie na jebnięcie mi z partyzanta, frontala i obrotowego liścia z wyskoku jak już będę wstawał.

Nowe małoletnie mamy. Kurwa, jakie to jest głupie. Urodziła trzy dni temu, już kurwa nawrzucane 100 obrazków/memów, jaką zajebistą mamą nie jest, jak to się ona nie opiekuje swym dzieckiem, że nawet jak matka jest chora to i tak jest zdrowa. I inne młodociane mamy lajkują i piszą podobne pierdoły. Kobieto, pewnie dopiero ze dwa razy swojemu dziecku zmieniłaś pieluchę, a już uważasz się za najcudowniejszą matkę świata? Ba, niektóre napieprzają tymi obrazkami jeszcze będąc w ciąży.
Nie zrozumcie mnie źle, bo sam przypuszczam, że macierzyństwo i ojcostwo to jedna z najwspanialszych rzeczy jakie człowiek może doświadczyć i sam mam nadzieję kiedyś dostąpić zaszczytu bycia ojcem, ale jeżeli zacznę wrzucać obrazki w stylu "Bycie ojcem to najbardziej odpowiedzialny zawód świata" i inne w tym stylu, szczególnie ledwie po zostaniu tym ojcem, to macie pozwolenie na jebnięcie mi z partyzanta, frontala i obrotowego liścia z wyskoku jak już będę wstawał.
A my wrzucamy żarcie w misce dla psa i piszemy jakie to wspaniałe jedzonko:mamed:

To to jeszcze nic,przerabiałem ten etap.
Czekaj aż się ci Twoi znajomi u których byłeś na ślubie czy też znasz od zawsze jako pary, rozwodzić/rozstawać zaczną.
To sie wtedy ciekawie na social media robi.

Wkurwiaja mnie, ludzie w kinie, byłem ostatnio z córą, i co chwile ktos do kibelka z dzieckiem latał
Czy tak kurwa ciezko wytrzymac te 2h bez kibla?
Jesli nie to trzeba było przed seansem isc
Po huja kupujesz picie dziecku , jak wiadome ze z dzieciakami tak jest ze wypije do konca?
I jeszcze jebane telefony dzwoniace w Kinie

Wkurwiaja mnie, ludzie w kinie, byłem ostatnio z córą, i co chwile ktos do kibelka z dzieckiem latał
Czy tak kurwa ciezko wytrzymac te 2h bez kibla?
Jesli nie to trzeba było przed seansem isc
Po huja kupujesz picie dziecku , jak wiadome ze z dzieciakami tak jest ze wypije do konca?
I jeszcze jebane telefony dzwoniace w Kinie
Bo trzeba chodzic do malych kin, a nie multipleksow.

Bo trzeba chodzic do malych kin, a nie multipleksow.
A co tam inne ludzie?
Ktos jak kto ale ty powinienes wiedziec ze nie mieszkam w wielkim Miscie
Mamy 1 kino , to była mala sala
Poprostu ludzie maja w Pizdzie ze przeszkadzaja innym
Mysla ze skoro zaplacili za bilet to moga robic wszystko

A co tam inne ludzie?
Ktos jak kto ale ty powinienes wiedziec ze nie mieszkam w wielkim Miscie
Mamy 1 kino , to była mala sala
Poprostu ludzie maja w Pizdzie ze przeszkadzaja innym
Mysla ze skoro zaplacili za bilet to moga robic wszystko
Mialem na mysli kina studyjne, gdzie leca ambitne rzeczy i dziczy tam raczej nie zaznasz.

+10
Dlatego mam 5 znajomych na fb, bo jaki jest sens zapraszania, jak wszystkie posty bym musiał blokować :D

+10
Dlatego mam 5 znajomych na fb, bo jaki jest sens zapraszania, jak wszystkie posty bym musiał blokować :D

Do tego niektóre z nich są już szczęśliwymi mężatkami. Kij z tym, że jedna z nich na kilka tygodni przed tym jak zaszła w ciążę ze swoim kochanym mężem i zanim została wzorową matką, naciskała na spotkanie w wiadomym celu :no no: I to wszystko przedział wiekowy 19-22 lata..

A może dlatego, że zostawiles samych łysych, bo masz kompleksy?
:mamed:
Stać Cie na coś lepszego :kis:
a może nie :siara:
Do tego niektóre z nich są już szczęśliwymi mężatkami. Kij z tym, że jedna z nich na kilka tygodni przed tym jak zaszła w ciążę ze swoim kochanym mężem i zanim została wzorową matką, naciskała na spotkanie w wiadomym celu :no no: I to wszystko przedział wiekowy 19-22 lata..
Kobieta zmienną jest :D

Zawsze mnie to nurtowalo. Pisze do Ciebie taka i co tam jest?
"Wpadaj w wiadomym celu"?
Serio. Nie miałem takich sytuacji, więc jestem ciekawy.

Stać Cie na coś lepszego :kis:
a może nie :siara:

Kobieta zmienną jest :D

Dokładnie. Teraz z pewnością jest cudowną żoną, a do tego najlepszą matką w powiecie. No bo jak może kłamać, skoro wstawiła o tym tyle obrazków? Przecież wiadomo, że każdy udostępniony obrazek w internecie powoduje, iż staje się ona lepszą matką.

Większość raczej nie pisze tak bezpośrednio, bo mogłaby się martwić, że chłopak/mąż przeczyta. Ale na podstawie przeszłości którą z nią miałem, potrafię ocenić po co chciała się spotkać. Ze stylu pisania, z nacisku jaki stosuje i podtekstów, łatwo wywnioskować w jakim celu chciała się ustawić na te spotkanie.

96e860cb0866dfe2ce9495f89c4cd116.jpg

Back