Co mnie wku*wia

Woda mineralna Żywiec Zdrój mi się skończyła, sklepy pozamykane, muszę pić kranówkę, gdyż pier*olę Coca Colę!

Panowie pijący Żywiec Zdrój:

primo-to kranówa

secundo-wydobywają wodę na terenach o ujemnym bilansie i ludzie np w Jeleśni mają problem z wodą w kranach.

Nie pić gówna od Francuza
te francuzy to jednak chuje, wode nam daja chujowa, a sami w kranach maja lepsza niz wiekszosc mineralnych

primo-to kranówa

secundo-wydobywają wodę na terenach o ujemnym bilansie i ludzie np w Jeleśni mają problem z wodą w kranach.

Biorąc całokształt podobno najlepsza jest Naleczowianka. Moja ulubiona woda to Staropolanka, ale niestety nie można jej za dużo pić.

no wiem, ale trzeba będzie się pierdolić po sadach, a potem do mnie się przypierdziela i znów. Nie ma szans na jakiś + koleś postanowił ostatnie lata życia spedzić na wzięciu pożyczek ile się dało i przepiciu itp.
Nie musisz chodzić po sądach. Wystarczy spisać zrzeczenie u notariusza.
No chyba że jesteś niepełnoletni,to wtedy do sądu.

primo-to kranówa

Kranówka w Warszawie jest bardzo dobra, na pewno lepsza niż woda źródlana. Jest częściej badana, ma dużo minerałów i jedynie stara kanalizacja jest w stanie ją w jakiś sposób zanieczyścić.

Póki co sprawa dotyczy jego braci tylko jak oni się zrzekna to pewnie wtedy mnie będą scigac
Moja miała z wujkiem to samo.
Nawet kikkuletni Jej brat musiał się zrzec i z Nim musieli załatwić w sądzie,bo gdyby osiągnął pełnoletność,to by przejął długi.

Kranówka w Warszawie jest bardzo dobra, na pewno lepsza niż woda źródlana. Jest częściej badana, ma dużo minerałów i jedynie stara kanalizacja jest w stanie ją w jakiś sposób zanieczyścić.

A to nie jest tak, że w większych miastach kranówka powinna normalnie być zdatna do picia? Chyba, że ma się jakieś rury chujowe i tam syf się gromadzi?

primo-to kranówa

Jak nie pić, skoro najlepsza.
Muszynianka też jest bardzo dobra, ale Żywiec Zdrój ma taką przewagę, że jej butelki są bardzo grube i nie wydają dźwięku podczas ściskania.

Last edited:
Wkurwia mnie, że od każdej napotkanej, znajomej osoby, której nie widziałem kilka tygodni słyszę "ale schudłeś". Czuję się z tym chujowo, jak pizda, jakbym był jakiś chory, mimo, że mam najlepszą formę fizyczną od dawna. Wyznacznikiem i motywatorem do dalszego działania jest jednak uwydatniająca się krata na brzuchu :bleed:

Back