Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To ta z chlorem?Żywiec Zdrój
Tak, ale mi się jeszcze nie trafiła taka ;)To ta z chlorem?
Alkohol etylowy też tam był Grzechu, bądźmy obiektywni, to trochę na plus.To ta z chlorem?
A to ja nic nie wiem.Alkohol etylowy też tam był Grzechu, bądźmy obiektywni,
te francuzy to jednak chuje, wode nam daja chujowa, a sami w kranach maja lepsza niz wiekszosc mineralnychPanowie pijący Żywiec Zdrój:
primo-to kranówa
secundo-wydobywają wodę na terenach o ujemnym bilansie i ludzie np w Jeleśni mają problem z wodą w kranach.
Nie pić gówna od Francuza
Ja tego syfu nie piję. Tylko Muszynianka.Panowie pijący Żywiec Zdrój:
primo-to kranówa
secundo-wydobywają wodę na terenach o ujemnym bilansie i ludzie np w Jeleśni mają problem z wodą w kranach.
Biorąc całokształt podobno najlepsza jest Naleczowianka. Moja ulubiona woda to Staropolanka, ale niestety nie można jej za dużo pić.Panowie pijący Żywiec Zdrój:
primo-to kranówa
Nie musisz chodzić po sądach. Wystarczy spisać zrzeczenie u notariusza.no wiem, ale trzeba będzie się pierdolić po sadach, a potem do mnie się przypierdziela i znów. Nie ma szans na jakiś + koleś postanowił ostatnie lata życia spedzić na wzięciu pożyczek ile się dało i przepiciu itp.
Póki co sprawa dotyczy jego braci tylko jak oni się zrzekna to pewnie wtedy mnie będą scigacNie musisz chodzić po sądach. Wystarczy spisać zrzeczenie u notariusza.
No chyba że jesteś niepełnoletni,to wtedy do sądu.
Kranówka w Warszawie jest bardzo dobra, na pewno lepsza niż woda źródlana. Jest częściej badana, ma dużo minerałów i jedynie stara kanalizacja jest w stanie ją w jakiś sposób zanieczyścić.Panowie pijący Żywiec Zdrój:
primo-to kranówa
Moja miała z wujkiem to samo.Póki co sprawa dotyczy jego braci tylko jak oni się zrzekna to pewnie wtedy mnie będą scigac
Chciałbym mu zadedykować piosenkę (na fb niskiego króla też zamieściłem)Gastelum.
Wyjebałbym patafiana na zbity ryj po kolejnym daniu dupy z wagą.
Dodatkowo odjebał to na największej gali w historii.
Chciałbym mu zadedykować piosenkę (na fb niskiego króla też zamieściłem)

Jak mówią - klasykJak ja dawno tego nie słyszałem. Pierwszy raz chyba w 6klasie![]()
Kranówka w Warszawie jest bardzo dobra, na pewno lepsza niż woda źródlana. Jest częściej badana, ma dużo minerałów i jedynie stara kanalizacja jest w stanie ją w jakiś sposób zanieczyścić.
Jak nie pić, skoro najlepsza.Panowie pijący Żywiec Zdrój:
primo-to kranówa
Ja mam lepszą z kranu.Jak nie pić, skoro najlepsza.
U mnie w kranie jest beznadziejna, jak najtańsza mineralna berbelucha ;)Ja mam lepszą z kranu.

Nawet avatar Ci schudł.Wkurwia mnie, że od każdej napotkanej, znajomej osoby, której nie widziałem kilka tygodni słyszę "ale schudłeś".
. Wyznacznikiem i motywatorem do dalszego działania jest jednak uwydatniająca się krata na brzuchu